rudy Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army Te asteptam Klez,tocmai a plouat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army Pana la sfarsitul saptamanii se face zeama si o sa avem parte de actiune. Pana la urma cum ramane cu iesirea prin padure, dormit o noapte cu ciuveiul si a doua zi namol ? 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army Imi permit si eu sa pun niste poze de la iesirea de sambata . Cu aceasta ocazie m-am hotarat ca masina pe care o voi lua ca sa ma dau prin padure , va fi un Aro . Mult prea tari Aro-urile !!!!! :grin: Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army :1 :1 Felicitari pentru masina, super frumoasa. Bravo :h5 Edit: Scuze, dar m-am uitat la masina de atatea ori ca mi-a placut foarte mult..ca din greseala am mai postat odata :sr @Klez...daca nu mergi cu copilotul da-mi de stire, pregatesc cizmele, manusile..siii dam drumul... :banana :banana Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army NeRv1 te asteptam cu Klez la o "tochitura moldoveneasca" :grin: Numai nu simbata ,ca nu sint in Iasi,vineri sau duminica,dar cel mai bine ar fi duminica sa o luam mai de dimineatza sa avem timp si de un gratar,va fi si Yety liber.Simbata am rupt o planetara pe fata,am fortat aiurea o urcare,cind a inceput sa sara de bot trebuia sa ma opresc dar i-am dat gaz si a crapat.In ultima saptamina am vazut planetare fata rupta la G-u,Toyota si mai nou la Nissanul lui Bullbar deci nu e o catastrofa ca s-a rupt la Aro,azi o schimb si e gata de bagat in noroaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army Duminica sunt prezent cu cea mai mare placere!!! Numai sa aveti voi nervi sa stati dupa mine , ca Samurache al meu e stoc ( nemodificat) si merge mai usurel .... Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ARO 244 - Army Deci o punem de-o iesire pe duminica... :grin: Din pacate, avand in vedere ca mie imi este rupta o foaie de arc pe dreapta spate (de un an aproape), nu-mi permit sa iau mai mult de 1 persoana in masina la tavaleala. Loc care de obicei e ocupat de copiloata din dotare. Asadar, Nerv, daca e de mers, vii cu mine pana in Iasi si acolo vedem poate facem o posta cu tine prin masini :ha: :happy :banana ... A nu se intelege gresit... :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Si eu am doar doua locuri adica io si "copilotul" . Doar daca preferi sa stai cu Puta in spate , dar o sa te cam inghesuie ca e locul lui si nici nu am banchete . Vino ca-ti gasim noi un loc !!!! Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Eu am 7 locuri libere, iar daca esti dispus sa stai in Aro ai un loc rezervat :hi 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Offroad-taxi scrie pe tine :ha: Astia de la etapele de drift care iau cite o persoana sunt mult in urma, nu se pot pune cu capacitatea de carat a aroiului ....si uite cum poti face un ban neimpozabil :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Da,multumesc mult @Yeti de intentie..cum ziceai?ca ma pui in spate cu Puta? :pt :beat offf asa ganduri ai tu pentru mine, nu?si nici nu ne cunoastem :p Pai daca aveai o pasarica in spate mai era ceva ceva.. :top :fk2 :10 dar asa... cred ca aceept propunerea @ama27...multumesc mult...Aro? lol :happy Eu proaspat proprietar de Ims? care arata la momentul actual de parca ar veni din Somalia unde era folosit pe post de bloc de apartamente..sa ma rusinez de aro?He..stai linistit c-am prins vremuri bune in aro,tv,caruta..etc Acuma singurele lucruri sa vad cand se intoarce Klez inapoi, daca merge doar pt Duminica e ok si sa vad ce fac cu consoarta ca trebuia sa fie plecata dar nu mai pleaca acuma si tre sa-i caut o dadaca. :ha: @tudop- ama27 taxi? n-ai vazut la iesirile noastre de pe aici ce era la mine in masina? eram plin ..4 corpuri toti sariti de 100 kile. Ma impotmoleam imediat si strigam la ei jos!! aia din spate se dadeau dar finu meu (cel mai "slabut") nu se dadea jos sa puna sufa ca..."pierde actiunea" :P :fr2 :t ..hmm..probabil de asta nu l-am mai luat cu mine :banana :bannana Dar se preconizeaza de un gratar , ceva in aer liber sau ne bagam pe la o taverna cand avem pauza? :app Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army O sa-l cunosti pe Puta ( cel mai 4x4 dintre toti ) si o sa vezi ce cuminte e . Eu m-as baga la un gratar ca de cand poftesc .... Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Si eu...nu prea am voie la carne (din zisele doctorului) ca am probleme cu spatele..da cine-i asculta pe astia?Sa vedem si cu vremea cum e ca acuma la noi e un frig si o ploaie din aia rece de m-a prins 5 min afara si m-a paralizat complet..a ajuns in cele mai rele locuri posibile.. :op Da...Puta...ma cam gandeam eu ca e 4x4 , de fapt deja imi inchipuiam :shrk :ooo :bx Glumesc, presupun ca e caine, nu? Iubesc cainii , si noi avem o gramada... :bannana Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Da... e un boxer de 7 ani care sforaie acum in birou la mine .... Las' ca daca e frig ne punem langa masina lu' Ama ca si asa i s-a incins motorul sambata :ha: Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ama27 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army De data asta sper sa nu se mai taie furtunul de apa ca doar am indoit palele de la venitilator. Important e sa fie multa zeama; De baut si de inotat in ea 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IZH Festival Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army La cum ploua afara se pare ca vom avea parte de ceva actiune :banana Mi-am schimbat si planetara,thx Tudop :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Stau si ma uit ca prostu la imaginile cu aroul tau si nu pot realiza ce ai facut dintr-un aro 244 bravo omule esti tare (JOS PALARIA) Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army De data asta sper sa nu se mai taie furtunul de apa ca doar am indoit palele de la venitilator. Important e sa fie multa zeama; De baut si de inotat in ea Acelasi furtun care iti facea probleme pe Calimani acu vreo 3-4 luni ? :ha: Inseamna ca nu-s singurul. De mai bine de jumate de an am un set de foi de arc prin curte, date de catre tudop, ca sa le schimb pe ale mele care-s rupte.... Ama, facem echipa buna :x Si daca si asa am mutat iesirile la sfarsit de saptamana in topicul lui rudy... Apai hai sa facem si "programarea" . Pe cand ne intalnim? Doar duminica? La mine e foarte posibil sa plec de sambata dimineata ca am niste treburi :as :x prin Iasi :grin: Facem de sambata traseul cu gratar sambata noapte in mijlocul nicairilor, somn la masini, si duminica continuam betia... pardon, drumetia? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Stau si ma uit ca prostu la imaginile cu aroul tau si nu pot realiza ce ai facut dintr-un aro 244 bravo omule esti tare (JOS PALARIA) io stau ca bouu si nu inteleg de ce mia trebuit pajero....si mai avem colegi de forum pe care aro army ia dat gata....felicitari dom'nle si sa te poarte une vrei matalutza fara probleme...intradevar o masina frumoasa...la care arunc o privire de cate ori intru pe c4x4. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ARO 244 - Army Masina e mai mult decat superba! Daca vrei sa pastrezi Aro ca conceptir romaneasca merita pusa punte de TV pe lamelare (copie UAZ) si intra fara probleme 35 cu un mic body-lift! Daca vrei sa imbunatatesti ideea romaneasca merita puse elicoidale (e mult de lucru dar iti doresc multa bafta fiindca proiectul e superb) Daca vrei sa iesi din conceptul romanesc pun punti de Patrol si motor 2.8 sau 3.3 de Patrol si elicoidale si etc... Orice ai alege tot bine va iesi daca se va lucra ca pana acum! Inca o data felicirati pentru proiect si realizare! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: ARO 244 - Army Stii ce nu inteleg de unde tia venit ideia mai omule sal tai sai pui protectia aia de fier sai pui proiectoarele alea mijto si culuarea la fel o confunzi cu frunzele cazute pe jos in padure .SA TE DUCA PE TOATE COCLAURILE DIN LUME Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: ARO 244 - Army rd_adi,exact asta e ideea,sa ramina 100% o masina romineasca,nu are rost sa pun punti de Patrol,motor de Toyota sau alte combinatii,as fi putut sa-mi cumpar orice masina cu pretentii de offroad dar am preferat Aro,e o masina care mi-a placut de cind eram copil,imi plac formele ei patratoase,mirosul specific de benzina,bordul vechi cu minerul acela mare in partea dreapta...Anul acesta o las asa cum e,voi vedea ce probleme mai apar,cit rezista si care sint punctele slabe in offroad,iar la anul am sa-i pun rigida pe fata , arcuri elicoidale,servodirectie si blocant spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: ARO 244 - Army mai pune ceva poze cu interorul Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: ARO 244 - Army Dementiala masina !!! Felicitari !!! :h5 :1 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: ARO 244 - Army rd_adi,exact asta e ideea,sa ramina 100% o masina romineasca,nu are rost sa pun punti de Patrol,motor de Toyota sau alte combinatii,as fi putut sa-mi cumpar orice masina cu pretentii de offroad dar am preferat Aro,e o masina care mi-a placut de cind eram copil,imi plac formele ei patratoase,mirosul specific de benzina,bordul vechi cu minerul acela mare in partea dreapta...Anul acesta o las asa cum e,voi vedea ce probleme mai apar,cit rezista si care sint punctele slabe in offroad,iar la anul am sa-i pun rigida pe fata , arcuri elicoidale,servodirectie si blocant spate. Blocant spate pot sa iti procur eu la 500 ron + transport! FUNCTIONAL Sunt foarte rare de aceea te anunt din timp... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate