Mugur Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Buna treaba !... :grin: :h5 :rsp :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 max, ce faceai in poza aia? incercai sa bagi samuraiul in apa? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 No...acum cu indicatoarele astea...sa-l vad pe Koala ce mai spune :dr2 :ha3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 O sa-i intoarcem scandurelele... :lol: :lol: :lol: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Maxule, pana ajungem noi, voi sunteti satui de distractie. :lol: :lol: :lol: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Maxule, pana ajungem noi, voi sunteti satui de distractie. :lol: :lol: :lol: Spre deosebire de multi altii, noi face asa ceva aproape in fiecare weekend. Ma mir ca ne mai rezista masinile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 O sa-i intoarcem scandurelele... :lol: :lol: :lol: :ha :ha :ha :ha :ha :ga :ga :ga :ga :ha :ha :ha :ha :op asta e tare de tot. As vrea sa fiu acolo ca sa ii vad moaca nedumerita cand va fi in fata semnului. Va fi sigurul urs Koala din lume care isi face sepuku. :sc :sc :sc :sc :sc :sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2007 O sa-i intoarcem scandurelele... :lol: :lol: :lol: :g :ha 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Abia aseara m-am intors de la SMURD si nu am avut cum sa postez filmele facute. Desi cred ca e un pic cam tarziu, voi incerca sa le pun azi... sa vedeti un pic de "dinamica"... :D :D :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Meseriai de toamna Vai de p..alaria mea ticule !!!! Da stiu ca so tras cu artileria ai mai grea la iesirea asta. Brava lucrare ati facut si poze...cineva profesionist ?? Felicitari si respecte pentru dacii liberi :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate