Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Watcher vs. Goganu recovery car

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: Watcher vs. Goganu recovery car

gluma gluma dar e pe bune.....DEMOLITIONAZAURUS :ha: :ha: :ha: ...

@gagane.....MARELE GOGANU estem pleonasm..... :ha: ......cat despre botez mai este doritori? :ha:

GOGANE spune tu daca faceam eu botezu la azuga cate masini mai ajungeau jos intregi ,dar fi sincer

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

GOGANU este sincer mereu :pt ......La Azuga te ai implicat trup si suflet, datorita tie AMIRALE am ajuns intregi, esti MAGICIANUL SCRIPETZILOR, daca coborma singur PATROLU meu arata acum ca un samurake......din aceasta imi si place sa ies cu voi in teren (+@yonutz).......te simti bine ZDREANTZO? :ha: :ha: :h5 :h5

P.S.....cand terminam traseul?

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

GOGANU este sincer mereu :pt ......La Azuga te ai implicat trup si suflet, datorita tie AMIRALE am ajuns intregi, esti MAGICIANUL SCRIPETZILOR, daca coborma singur PATROLU meu arata acum ca un samurake......din aceasta imi si place sa ies cu voi in teren (+@yonutz).......te simti bine ZDREANTZO? :ha: :ha: :h5 :h5

P.S.....cand terminam traseul?

vezi tu zdreanta mica care esti, ca tin si la patroale si nu vreau sa le vad distruse,saptamana asta nu, ca am treaba, saptamana viitoare sigur :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Gogane......nu-l lasam pe Tractozaur sa stea in spatele nostru....altfel vom fi penetrati fara voia noastra.

GAGANU....iubitorul de Nissan.....toata stima, a fost salvatorul nostru la Azuga. Pt asta ii promit ca-l voi scoate din toate noroaiele, n-am sa-i las Toyota acolo :ha:

GPScu.....multumesc mult pentru ajutor, daca nu-mi dadeai chederele.....mergeam in Nissan cabrio ceva timp....cu vantul in fata.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Gogane......nu-l lasam pe Tractozaur sa stea in spatele nostru....altfel vom fi penetrati fara voia noastra.

GAGANU....iubitorul de Nissan.....toata stima, a fost salvatorul nostru la Azuga. Pt asta ii promit ca-l voi scoate din toate noroaiele, n-am sa-i las Toyota acolo :ha:

GPScu.....multumesc mult pentru ajutor, daca nu-mi dadeai chederele.....mergeam in Nissan cabrio ceva timp....cu vantul in fata.

pontu ,pontu cine t-i la dat dai o :x

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

@watchere la multi anisori.......... :ha:

Auzi dar tu aveai niste poze inteligente nu postezi nimic? :grin:

pai cum i-am zis... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

"fa si 2-3000 de poze sa pui si tu 2-3... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

macar sint bune :grin:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

@Sensei

Nu maestro, nu s-a stricat nimic, verificam de ce merge atat de bine! :ha: ...mai dam un polish, o folie ... un lac ... chestii de intretinere!

Cum sunteti voi cei cu Toyotele geana pe noi! :grin: Doar, doar vom genera vreun subiect ...Imi pare rau sa te dezamagesc! :x

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Tot restu' lumii e geana pe voi, secta Patrolistilor, prea laudati mult masinile alea! :ha:

Iar faptul ca nu s-a stricat nimic nu poate decat sa ma bucure, nici vorba de dezamagire. Inseamna ca o sa iesim impreuna mai mult. :x

Link spre comentariu

@miroane......am dovada cand ai zis ca itzi iei patrol.........este o bucata din filmuletzul rasturnarii de situatie a lui @horace.... :ha: :ha:

@sensei.....roaga te daca ramai infipt in vreun namol sa ai o toyota pe langa tine.....pt ca PATROLU nu scoate decat cate 2 toyote odata :ha: :ha:

Link spre comentariu

Aiurea, or sa sara Patrolistii ca sacalii, sa se laude pe urma luni de zile ca au scos Toyota din necaz. :ha: :h5

Dar chiar, daca ramai tu pe undeva ce faci? Accepti ajutor de la alta marca sau astepti pana vine un Patrol sa te scoata? :grin:

Link spre comentariu

Aiurea, or sa sara Patrolistii ca sacalii, sa se laude pe urma luni de zile ca au scos Toyota din necaz. :ha: :h5

Dar chiar, daca ramai tu pe undeva ce faci? Accepti ajutor de la alta marca sau astepti pana vine un Patrol sa te scoata? :grin:

Doar de la papuc cu termopane :ha: :ha: :ha:

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

@hrn.... :ha: .....daca ai rezolvat cu asigurarea....te asteptam printre noi.....nu te teme :ha:

@sensei.....aici pe forum sunt ambitzii mari dar in teren DACA raman accept si papucu cu termopane.... :ha: :ha:

Link spre comentariu

Gogane nu stii cum e ?!...Pe forum toata lumea o are lunga si groasa! In teren toata lumea cauta lupe! :ha:

PS- am auzit ca Gaganu' si-a luat un Panda 4x4 ...cauta blocante ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@yonutz......ref la gaganu......panda a luat-o pe post de upgrade pt motorasul de stergatoare de la toyota :ha:

p.s.....in teren a mea ramane lunga dar se floshkaie spre varf :ha:

Link spre comentariu

@yonutz......ref la gaganu......panda a luat-o pe post de upgrade pt motorasul de stergatoare de la toyota :ha:

p.s.....in teren a mea ramane lunga dar se floshkaie spre varf :ha:

asa te lauzi se inmoaie, :sr punem proteze sa mearga pana la finis

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare