GOGANU24cm Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Watcher vs. Goganu recovery car Sa fie totusi reclama falsa? @SENSEI......maine nu mi iau shufa la mine daca ramai in namol pui tu OKETU :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Watcher vs. Goganu recovery car Nu m-aplec nici de-al dracu'! Acolo las Sifonieru'! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Watcher vs. Goganu recovery car @ Horace si ceilalti...intelegeti de ce Patrolului i se mai spune...tanc ???? eu am inteles mai demult!!... :grin:... ca intotdeauna,totul e bine cand se termina cu bine!! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Watcher vs. Goganu recovery car @sensei :ha: :ha: :ha: (shifonerul) :ha: .....arata intradevar dar merge bine mi a placut.....trage Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate