tdanys Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 stie cineva unde este seria de motor la trooper din 89 2.6 benzina am fost sa imi fac itp-ul si desteptul so enervat ca nu gasea seria si nu mi-a facut itp... :P atasez o poze poate imi incercuieste cine stie unde este... mersi isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie Maestre La mine e o placuta poansonata chiar unde intra cirligul de inchidere a capotei,in fata radiatorului,daca nu ma insel Sunt si eu din cluj Poate ne intalnim si ne putem uita impreuna la motoare La nevoie te pot ajuta cu itp ul Da un mesaj aici cu un nr de tf si te sun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie E destul de dificil , in general seriile de motor sunt pe undeva prin partea stanga jos a motorului . Dar eu , de exemplu , nu am serie pe motor , lucru care este trecut si in carte , din momentul in care s-a facut prima inmatriculare. Asa ca asigura-te mai intai ca ai serie . Bafta. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie trebuie sa fie...zic eu... prb e ca niciodata nu am vazut-o....data trecuta cand mi-a facut itp nu a gasito dar a lasat-o balta. daca cineva are masina exact la fel si stie...e clar ca e la fel si la mine. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie Maestre La mine e o placuta poansonata chiar unde intra cirligul de inchidere a capotei,in fata radiatorului,daca nu ma insel Sunt si eu din cluj Poate ne intalnim si ne putem uita impreuna la motoare La nevoie te pot ajuta cu itp ul Da un mesaj aici cu un nr de tf si te sun ti-am dat pm isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie stie cineva unde este seria de motor la trooper din 89 2.6 benzina am fost sa imi fac itp-ul si desteptul so enervat ca nu gasea seria si nu mi-a facut itp... :P atasez o poze poate imi incercuieste cine stie unde este... mersi Vestea buna: asa cum este pozitionat motorul in poza, seria de motor se afla pe partea dreapta spate. Pe un umar, aproape orizontal, al blocului motor si cu vedere de sus. Acest umar este lipit de carcasa de la ambreiaj. Vestea mai putin buna: seria nu se poate vedea decat cu camera de luat vederi gen RAR sau cu o oglinda mica si iluminat puternic zona. In varianta a doua de vizualizare, nu se va putea citi intreaga serie..... Ia ceva cu tine, care sa faca sa-i treaca supararea celui de la statia ITP, pentru ca daca nu are cei trebuie (camera) va injura ca la usa cortului si se va razbuna pe tine.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie mersi de precizari....nici cu "ceva " la mine nu a mers....astept acum o persoana cunoscuta sa apara din concediu sa vad daca rezolv stii cei culmea prostie....ii ceream itp cu respingere sa ma pot duce sa schimb parbrizul si sa pot circula ca sa schimb parbrizul si apoi sa ma intorc asa ceva mai rar :uameni :pr ....oameni astia nu vor bani :P :P :P :P isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie Eu cred ca le permiti cam multe figuri la astia, dupa ce ca iti impun sa faci verificarea si iti iau si bani pentru asta, tot ei vezi doamne se enerveaza ca nu sunt in stare sa-si faca treaba. Si eu am avut aceeasi problema la inspectie si n-am plecat de acolo pana nu au gasit seria. Era culmea dupa ce m-am dus 20 km pana la RAR, am platit, am stat la coada, etc. sa ma trimita acasa ca nu gasesc seria. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie Seria e undeva in dreapta din cate i-mi aduc aminte,dar e cam pe sub alte acareturi si la mine a gasit-o greu Si apropo de ITP pt.cei din bucuresti cine vrea itp sa ma caute il iau repede si fara respingeri -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: serie motor? trooper 2,6 injectie "la gasit" ca pana la urma cand am pus in fata o sticla de palinca care a avut efect de marire. :ha: da de aflat pe bune unde este tot n-am aflat...no lasa peste 2 ani o sa o caute iar :P isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate