Unimog Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Ghiciti ce este si ce cauta la Brasov? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ghicitoare Arata ca un compactor ... cred ca a venit sa va ajute la trial?! :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ghicitoare carucior de butelii ? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ghicitoare pe unde ai gasit animalul asta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: ghicitoare Ceva de carat chestii grele probabil da mai bine spune-ne si nu ne lasa sa fierbem :) [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare compactor-autostrada? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare am doua variante: 1. zdrobitor de struguri 2. echipament sh de la care se vor lua puntile in vederea montarii lor pe un samurai :ha: :ha: :ha: nu pe bune, o fi ceva pt amenajat partii? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Rotile sunt din cauciuc , va mai dau o pozasa vedeti si sistemul de actionare a rotilor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Stiu eu! Este donatorul pentru urmatorul tau proiect :h5 . Daca iti raman ceva piese de care te poti lipsi sa ne chemi si pe noi la pomana :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare :ha: Sunt viitoarele mele cauciucuri :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare EVRIKA.... cu asta au carat egiptenii in antichitate blocurile de piatra pentru piramide :banana :banana :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare M-am razgandit in privinta raspunsului :grin: Am avut o revelatie! Pastrand traditia celor de la Kamikaze, te-ai gandit ca transportorul ala sa fie premiul pentru castigorul Trophy Covasna :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Va mai dau un pont este fabricat la Brasov 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Cred ca vor sa mute Casa Poporului la Brasov cu caruciorul asta. printre altele pare ca e un fel de macara :grin: T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Masina de tras la mal pestii pe care TU ii prinzi? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare eu cred ca e o "struto-camila" care are rol conspirativ..... slp NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare cate punti are ?? 3 cumva ?? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Intra in apa :ca poate sa si pluteasca pe ea :ti ; se deaface ;are un sistem hidraulic care este defect :ang3 si mai studiem :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Va mai dau un pont este fabricat la Brasov tu faci misto de astia... stai sa vezi ce o sa GOAGLE-uiasca baietii acuma ... :ha: :ha: :ha: sau tu nu poti sa dormi de urletele lui Unimog junior ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Intra in apa :ca poate sa si pluteasca pe ea :ti ; se deaface ;are un sistem hidraulic care este defect :ang3 si mai studiem :h5 Atunci e un soi de utilaj pentru carat stuful din zonele de lunca si delta? pare subtirel, in afara rotilor, care sunt generoase... si probabil goale. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare lift,sau schela.... :banana :banana :banana posibil zootehnica... :ha: :ha: :ha: :ha: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: ghicitoare Mäh Copi da nimic nu stiti!!!! Nu este clar, afländuse in Brasov si fiind fabricat tot la Brasov, nu poate fi decät noua jucärie a lui Oreste de plimbat turisti! :ha: Dar hai sä fim seriosi, teoretic mare putere motoarele de la roti nu au si nici ergonomice nu sänt formele rotilor pt. a cära greu. Mult prea mari mult prea late SI nemanevrabile in curbä. Profilul gumelor nu este de a "transporta" blocuri de beton sau fier, la distante mari, deci Egiptul cu piramidele cad. Am locuit odatä gard in gard cu firma ce construieste camioanele de tras si parcat avioanele pt. aeroportul Stuttgart, si asta din pozä nu seamänä deloc cu utilajele respective, care in totalitate nu depäseau inältimea rotilor propri. Ce ne rämäne: -teren nesigur moale, dupä profil. -garda ridicatä in semn de pläcere la umiditate, motoarele electrice se pot izola usor, -dedesupt pe sol, roti si numai roti, sau mai bine spus aer si numai aer, DAR putin aer gume tip balon!!! Eu tot la irigati, mä gändesc, muncä de ogor sau pe acolo. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: ghicitoare Si eu zic ca e vorba de un vehicul pentru lucru in Delta sau terenuri mlastinoase, am vazut asa ceva acum vreo 20 de ani la Mila 23 dar nu credeam ca e fabricat in Romania. Bravo lor! Silviu, alea din roti nu par motoare electrice, eu zic ca-s hidraulice! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: ghicitoare Cine ghiceste ce premiu primeste? Eu cred ca o platforma pt un agregat de sonda ceva ..... :wink: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: ghicitoare sau o fi un futilaj de nivelat nisipul pe plaja de exemplu? :P Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate