Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ghicitoare

Unimog

Postări Recomandate

Re: ghicitoare

am doua variante:

1. zdrobitor de struguri

2. echipament sh de la care se vor lua puntile in vederea montarii lor pe un samurai

:ha: :ha: :ha:

nu pe bune, o fi ceva pt amenajat partii? :grin:

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

EVRIKA.... cu asta au carat egiptenii in antichitate blocurile de piatra pentru piramide :banana :banana :banana

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Va mai dau un pont este fabricat la Brasov

tu faci misto de astia... stai sa vezi ce o sa GOAGLE-uiasca baietii acuma ... :ha: :ha: :ha: sau tu nu poti sa dormi de urletele lui Unimog junior ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Intra in apa :ca poate sa si pluteasca pe ea :ti ; se deaface ;are un sistem hidraulic care este defect :ang3 si mai studiem :h5

Atunci e un soi de utilaj pentru carat stuful din zonele de lunca si delta? pare subtirel, in afara rotilor, care sunt generoase... si probabil goale.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

lift,sau schela.... :banana :banana :banana posibil zootehnica... :ha: :ha: :ha: :ha:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Mäh Copi da nimic nu stiti!!!!

Nu este clar, afländuse in Brasov si fiind fabricat tot la Brasov, nu poate fi decät noua jucärie a lui Oreste de plimbat turisti! :ha:

Dar hai sä fim seriosi, teoretic mare putere motoarele de la roti nu au si nici ergonomice nu sänt formele rotilor pt. a cära greu. Mult prea mari mult prea late SI nemanevrabile in curbä.

Profilul gumelor nu este de a "transporta" blocuri de beton sau fier, la distante mari, deci Egiptul cu piramidele cad.

Am locuit odatä gard in gard cu firma ce construieste camioanele de tras si parcat avioanele pt. aeroportul Stuttgart, si asta din pozä nu seamänä deloc cu utilajele respective, care in totalitate nu depäseau inältimea rotilor propri.

Ce ne rämäne:

-teren nesigur moale, dupä profil.

-garda ridicatä in semn de pläcere la umiditate, motoarele electrice se pot izola usor,

-dedesupt pe sol, roti si numai roti, sau mai bine spus aer si numai aer, DAR putin aer gume tip balon!!!

Eu tot la irigati, mä gändesc, muncä de ogor sau pe acolo.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Si eu zic ca e vorba de un vehicul pentru lucru in Delta sau terenuri mlastinoase, am vazut asa ceva acum vreo 20 de ani la Mila 23 dar nu credeam ca e fabricat in Romania. Bravo lor!

Silviu, alea din roti nu par motoare electrice, eu zic ca-s hidraulice!

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

Cine ghiceste ce premiu primeste?

Eu cred ca o platforma pt un agregat de sonda ceva ..... :wink:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare