ampopa Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: ghicitoare Eu zic ca e un transportor de ceva prin zone mlastinoase (delta etc). Ce anume, transporta, nu stiu. Cred ca berea pentru taietorii de stuf. sau o fi parte dintr-o combina de recoltat stuful. Sau vreun prototip de camion pt zone mlastinoase, facut de cei de la AB. Oricum, trebuie sa fie ceva destul de usor, si nu cred ca poate "duce" o carapace (sau ceva marfa) foarte grea. Transmisia aia pe lant mi se pare destul de firava ca sa poata duce ceva "serios" in spate. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: ghicitoare de nisip ? de orezarie ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: ghicitoare :ha: :ha: :ha: Ne ti in suspans sau ne dai solutia :p :p :p sa vedem si noi cine a fost mai aproape de raspuns :h5 :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: ghicitoare Si eu sunt tare curios ce o fi,am cautat peste tot si nimic,oricum e clar ca nu e trasa de cai si nici nu zboara slp Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: ghicitoare Pt un indiciu mai bun ar mai trebui o poza si din fata. De fapt acolo e tot secretul. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ghicitoare Na v-am lasat destul unii sau apropiat foarte de realitate asa ca va pun si poza din fata. Utilajul este chiar unicul prototip de taietor stuf facut in Ro in 89 dupa revolutie nu s-a mai continuat productia din motive lesne de inteles Utilajul poate sa circule si pe apa pana la o sarcina de 2,5-3 tone cu viteza fenomenala de 3-4 km/h A fost vandut la licitatie si acum se repara sistemul hidraulic care deserveste tot directie, actionare,si sistemul de taiere 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ghicitoare super smecher.... Zoltane, vrei sa zici ca e si anfibiu ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ghicitoare sau o fi parte dintr-o combina de recoltat stuful. Astept berea (sau, mai bine, o palinca - sexzonul de bere s-a dus). :banana “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ghicitoare Laur....stuful creste pe apa......deci e si putin amfibiu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ghicitoare sau o fi parte dintr-o combina de recoltat stuful. Astept berea (sau, mai bine, o palinca - sexzonul de bere s-a dus). :banana Te asteptam la Covasna si sa te tii doar pe picioare cat turnam in tine :x :x :x :x :x :x :x :x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate