Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

offroad sfarsit de saptamana Piatra Neamt

FlorinGhimis

Postări Recomandate

Sambata , a avut loc o noua iesire in natura la Piatra Neamt

Au participat , Sacalu, Daniel, Bogdan care au impartit un copilot, pe Marius ( cred ca doarme si acum de cat a tras de troliu si copaci rasturnati peste traseu) ,Paul impreuna cu fiul sau, subsemnatul avand ca si copilot pe Eusebiu venit special de la Cluj pentru aceasta iesire.

Traseu destul de lung , 50 km din care ultimii 500 metrii parcursi in trei ore

Urcari frumoase, peisaje deosebite (pacat ca a fost prea inourat pentru foto), mocirle adanci , ravene zambitoare, copaci rasturnati de taiat , dejantari, rasturnari de masini , orbecait noaptea pe ravene adanci si bolavanoase .

Piatra Neamt - Dealul Carloman-Bistrita- Vf. Simon -Pingarati -Drumul Plutasului- Viaduct Valea Mormantului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: offroad sfarsit de saptamana Piatra Neamt

acestea sunt ultimele foto, din pacate in ultima parte a traseului nimeni nu a mai folosit aparatul de fotografiat , fiind prea ocupati cu o coborare pe o ravena unde am reusit sa descaltam de gume doua masini si sa rasturnam Toyota lui Daniel

Acolo am muncit ca sclavii , la taiat resturi de copaci si pus masini pe roti , asa ca ultima grija a fost pozatul, mai cu seama ca noaptea nu ne mai vedeam nici intre noi, si deja ne obisnuisem cu ideea de a inopta pe munte. Noroc ca am mai coborat 50 m si am dat de un drum forestier care ne-a scos in sosea, ca daca apucam sa punem cortul si vedeam dimineata ca am inoptat langa drum fara sa-l vedem ,eram de rasul curcilor , basca tigai in capul unora, dintre noi, cand descindeam la domiciliul conjugal

Link spre comentariu

Multumesc din suflet tuturor participantilor la acest eveniment si mai ales lui Florin care m-a invitat. Oameni foarte sufletisti, peisaje superbe si...munca nenica, am troliat de ne-a apucat plansu'. Din 10 ore de traseu ne-am miscat efectiv vre-o 4 si am muncit restul. Traseul foarte bun pentru open cu accente de extrem pe ultima portiune.

Asa cum va promiteam va astept si eu, cat de curand, la o iesire in zona Clujului.

Va multumesc tuturor,

Sebi

SUZUKI JIMNY 1,3 (2005)

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

nu pot sa spun decit FRUMOS SI LA MARE MESERIE pentru gasca din neamt...mult peste nivelul mediu al celor care se 'perinda' pe forum...

aveti locuri frumoase, masini bune oameni 'de gasca'...de ce nu organizati o intilnire sau chiar un concurs acolo la voi ? sint sigur ca sint multi amatori de senzatii tari din alea care se vad prin pozele voastre...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare