Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AJUTATI-MA SA ALEG...

mariusmee

Postări Recomandate

In foarte scurt timp maxim 2 saptamani o sa plec in Germania sa-mi iau un 4X4 si m-am interesat de cateva modele de masini printre care discovery,pajero si acum terrano 2 sau patrol y61 :P

Deci as vrea sa stiu care dintre cele 2(terrano si patrol 2,8gr) sunt mai pretabile pentru drumuri de Germania cu platforma in spate,mentionez ca la patrol ma incadrez cu banii doar la varianta scurta slp .....si cu ocazia asta intreb si eu daca e posibil sa tractezi cu patrol y61 scurt si de asemenea terrano cum se comporta la tractari :p :p :p

Si nu in ultimul rand care dintre cele 2 e mai confortabila la condus :p

Multumesc anticipat! :)

JEEP GRAND CHEROKEE

ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: AJUTATI-MA SA ALEG...

Cnad vorbesti de Patrol si Terrano , este ca si cum ai spune care este diferenta dintre ...Corsa si ...Vectra sa zicem ! Terrano se comporta Ok la tractari (asta pana bubuie motorul :P ) si daca tot vrei Terrano , sfatul meu este bagate la motorina (din experienta proprie) Daca ai bani de Patrol , atunci nu sta pe ganduri !

:h5

Succes la achizitie !

Link spre comentariu

Cnad vorbesti de Patrol si Terrano , este ca si cum ai spune care este diferenta dintre ...Corsa si ...Vectra sa zicem ! Terrano se comporta Ok la tractari (asta pana bubuie motorul :P ) si daca tot vrei Terrano , sfatul meu este bagate la motorina (din experienta proprie) Daca ai bani de Patrol , atunci nu sta pe ganduri !

:h5

Succes la achizitie !

Da stiu ce zici tu...problema e ca nu am bani de patrol doar varianta scurta si aia nu stiu daca e asa ok la tractari si la confort binenteles.....la terrano doar varianta 2,7 motorina de 125 cai,din cate am inteles e destul de ok motorul :av

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

Pentru tractari si pentru confort ar fi indicat varianta lunga (interior mare) . :h5

Asta ziceam si eu ca nu am bani de varianta lunga....si intrebam daca varianta scurta poate fi folosita la tractari(drumuri de germania cu platforma)fara sa faca mare balans :T

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

si neavand bani de varianta lunga de patrol y61 m-am orientat la terrano varianta lunga motorina 2,7 de 125 cai care la mai putini bani iei o masina destul de buna de prin 99,2000 sau chiar 2001 cu putini km....precizez ca nu o sa fac off road extrem si nici nu o sa particip la concursuri dar iarba verde si drumuri forestiere.

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

Alte pareri??? :grin:

Daca vrei o masina buna....fa si o alegere buna. Daca nu, o sa-ti para rau dupa aia. Eu as opta pt toyota sau daca nu, mitsubishi. Daca iti iei terano din Germania, primul lucru pe care va trebui sa-l faci e sa-l sablezi si sa-l antifonezi.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Pentru a pastra discutia normala si sa nu degeneram ar fi frumos sa vorbim la subiect...

Eu recomand Y60 din `97 e o masina de care iti garantez ca vei fii foarte multumit!

Daca nu y61 dar cu motorul de 2.8 nu 3.0!

Oricum recomand ceva din gama Nissan sunt foarte fiabil foarte bine gandite....

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Lasati omul in pace ...sa-si ia Toyota! Sau cel mai bine ...JEEP (e indestructibil atata timp cat sta in parcare)! E cea mai buna ... Nisanistilor nu mai bagati oamenilor in cap ca Nissan e bine gandita ...Ca nu e! Consuma mult, se rupe, e urata si nu e confortabila ...etc! Vreti sa ne mareasca astia pretul la piese ca Nissanul a ajuns sa fie la moda? :grin:

PS - ati vazut in ultimul timp cam ce marca de masina de teren s-a vandut mai bine? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

amu sa zic si eu ceva.

Eu am Terrano si pot sa zic ca e fiabil, consuma putin si necazuri nu imi face (cel putin pe moment) :grin: .

Am carat cu el piatra, saci fara numar , materiale felurite, si tot ce ai putea sa mai gandesti, cu masina plina pana in tavan.Cred ca Patrol e o masina mai buna daca vrei sa mergi mult in offroad si arata si mai bine. Dar daca vrei sa utilizezi masina zi cu zi, mergi cu multe persoane la bord, ai cu ea de carat , etc. Eu mi-as lua mai degraba Terrano in 5 usi decat Patrol in 3 (daca varianta celui in 5 e exclusa d.p.d.v. financiar).

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

amu sa zic si eu ceva.

Eu am Terrano si pot sa zic ca e fiabil, consuma putin si necazuri nu imi face (cel putin pe moment) :grin: .

Am carat cu el piatra, saci fara numar , materiale felurite, si tot ce ai putea sa mai gandesti, cu masina plina pana in tavan.Cred ca Patrol e o masina mai buna daca vrei sa mergi mult in offroad si arata si mai bine. Dar daca vrei sa utilizezi masina zi cu zi, mergi cu multe persoane la bord, ai cu ea de carat , etc. Eu mi-as lua mai degraba Terrano in 5 usi decat Patrol in 3 (daca varianta celui in 5 e exclusa d.p.d.v. financiar).

da asa m-am gandit si eu nu imi permit varianta lunga la patrol y61 si varianta scurta nu cred ca e bun pentru tractari,si masina o s-o folosesc mai ales iarna zi dezi(am o alfa156 sport cu jante mari si foarte rigida :T) asa ca m-am gandit la ceva care sa nici nu consume exagerat in oras(y61 din cate am vazut e cam nesatul :) )

In plus la 5000 pana la 6000 maxin imi gasesc un terrano in stare buna zic eu din ce am vazut pe net!

Toyota iese din calcul(pret prea mare) si Jeep nu-mi place :P

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

Alte pareri??? :grin:

Daca vrei o masina buna....fa si o alegere buna. Daca nu, o sa-ti para rau dupa aia. Eu as opta pt toyota sau daca nu, mitsubishi. Daca iti iei terano din Germania, primul lucru pe care va trebui sa-l faci e sa-l sablezi si sa-l antifonezi.

De ce e mitsubishi mai ok ca terrano?

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

Spuneti-mi va rog la ce ar trebui sa ma uit la terrano,ce defecte ar putea sa aiba,am gasit unul fara cui de remorca...nu stiu daca se poate monta ulterior,daca se gasesc si care ar fi pretul :x

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

trebuie sa te uiti la aceleasi chestii la care te uiti la Patrol....cu o atentie mai mare pa trenul fata....neavand axa rigida....apar mai multe jocuri pe acolo comparativ cu Patrolul......

in alta ordine de idei in teren cu un Terrano nu vei putea face ce faci cu un Patrol :grin:

Link spre comentariu

si eu am un terrano 2...Cu ajutorul unor "upgrade"-uri am facut din ea o masina fiabila.Am schimbat arcuriile spate si telescoapele cu unele OME.In fata am pus telescoape cu arcuri.Motorul este unul economicos,linistit .Masina e ideala ptr familie,doarece datorita gabaritului mai mic ,pate la :x o mai conduce si nevasta

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare