mariusmee Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... si eu am un terrano 2...Cu ajutorul unor "upgrade"-uri am facut din ea o masina fiabila.Am schimbat arcuriile spate si telescoapele cu unele OME.In fata am pus telescoape cu arcuri.Motorul este unul economicos,linistit .Masina e ideala ptr familie,doarece datorita gabaritului mai mic ,pate la :x o mai conduce si nevasta Am gasit doua terrano in jur de 70000 de km din cate am vaz asa in poza si la ce autohaus-uri erau pareau km reali.crezi ca ar fi ceva probleme la km astia? JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... galop de sanatate....eventual bucsaraie si pivoti.Depinde cat au fost de calarite.Dar daca nu-s indiscret..la ce pret? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... galop de sanatate....eventual bucsaraie si pivoti.Depinde cat au fost de calarite.Dar daca nu-s indiscret..la ce pret? 5500 si 5900...acuma depinde de obicei mai negociaza cate ceva JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Eu zic sa alegi ca la telefoane. Adica sa-ti satisfaca nevoile (nu necesitatile). Eu am cautat prima oara o neinmatriculabila pe post de utilitara, si m-am procopsit cu masina din semnatura inmatriculata gata. Stabileste ce vrei sa faci cu ea si alege. Nissan-ul e urit, colturos, consuma mult, face zgomot, fuge lumea de tine pe strada dar eu tocmai de asta ma-m indragostit de mormanul meu de fiare. :uameni '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Eu zic sa alegi ca la telefoane. Adica sa-ti satisfaca nevoile (nu necesitatile). Eu am cautat prima oara o neinmatriculabila pe post de utilitara, si m-am procopsit cu masina din semnatura inmatriculata gata. Stabileste ce vrei sa faci cu ea si alege. Nissan-ul e urit, colturos, consuma mult, face zgomot, fuge lumea de tine pe strada dar eu tocmai de asta ma-m indragostit de mormanul meu de fiare. :uameni Nu ma deranjeaza ca e urat...imi place asa,mie imi trebuie ca sa face drumuri de germania cu platforma si pe cat posibil sa fie destul de confortabila....si cum nu am bani de patrol y61 lung...ma indrept spre terrano... :ypu JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Se poate pune cui pentru remorca la terrano daca nu il are?? Se gaseste si cui original? JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... ....se poate..... ..se gaseste........ :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... ....se poate..... ..se gaseste........ :grin: Ms ca am gasit si fara carlig :P :happy JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Ei si pana la urma am plecat in Germania si in loc de terrano am luat....jeep grand cherokee 2.5 diesel oricum foarte multumit de masina o sa fac o prezentare la sectiunea jeep :banana :bravo JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Parca nu iti placea Jeep. Ai tradat nissanul :ha: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... de acum, numai sa te pregatesti cu cisterna de motorina :ha: . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Da Sorin nissan am vrut dar nu am gasit nimic sa-mi placa ce am gasit erau obosite destul de mult si aveau un pret de aprox 5000 de euro(ma refer la terrano) si m-am orientat ca sa zic asa in mers si am gasit un jeep mult mai ieftin si bine intretinut fara nici un pic de rugina(o sa-i fac o prezentare numai sa-i fac niste poze) :P ,am mers cu masina si am ramas foarte impresionat de ce vioaie era masina......precizez ca am venit pe autostrada constant cu 150-160 km pe ora si pe alocuri am scapat-o si pe la 180(binenteles consumul era pe masura) :banana De consum pana acum mi se pare rezonabil....nu zic ca nu se putea mai bine dar e ok din cate mi-am dat seama nu consuma mai mult de 14 litri la suta in oras(am avut un bmw 520 pe benzina care lua vreo 16-17 deci... :ha: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Sa o folosesti sanatos. Da Beutura ???? cand si unde ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: AJUTATI-MA SA ALEG... Sa o folosesti sanatos. Da Beutura ???? cand si unde ??? Ms fain!!! O sa anunt :x :grin: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate