Lipoveanu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 sunt aproximativ 100 rame de masura medie si mare rame romanesti de balegar garantie 6 luni conditii de pastrare +5....+15 grade ( sau la frigider) pret: 15ron cu TVA pot trimite si in tara prin curier rapid / minim 10 cutii / comanda cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: vand rame la cutie m-ar interesa in vederea reproducerii. ai idee cate perechi ai acolo? Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: vand rame la cutie mai frate .... sunt rame ... rama e hermafrodita ...!!!! construiesc acum un bazin ptr libelule .... alea au sex .... vezi bazin .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: vand rame la cutie libelulele stau la adancime de 1,5-2,5 m ... asta e mediul lor ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: vand rame la cutie yo3lcd te rog sa nu te superi pe mine dar... :ha: Frate! ESTI BETON! Poza cu conserva de rame, data expirarii, prezentarea produsului... :ha: :ha: :ha: :ypu :ha Respect... si scuze de offtopic da e prea tare! P.S Daca vindeai si la bucata comandam una sa-mi uimesc prietenii/amicii/cunoscutii! Bafta la vanzare! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: vand rame la cutie Bre,trei rame si-un ramoi se poate?Iti dau adresa si le trimiti cu primul tramvai? :h5 .Scuze ca ti-am poluat topicul dar nu m-am putut abtine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Hai c-am inceput ziua bine! Libelule o sa vreau si eu, cand iese prima transa de pui vii. Trec eu pe la tine. Bafta la vanzare! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie probabil ca rimele nu se inteleg cu libelulele, asa ca trebuie sa le dea :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie :grin: Se pot minca reci sau trebuie incalzite? Pentru cite persoane ajunge o cutie? Cite calorii are 100 gr.? Se pot minca in combinatie cu delicatesele din poza? PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie off-topic mai sunteti .... este o treaba f serioasa ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie Plata cu cash sau prin virament? Pune-mi si mie deoparte 20! Iti dau adresa pe pm si tu sa-mi dai un cont pe pm. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie Mai frate astea sunt delea prinzatoare? :ha: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie Clar ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: vand rame la cutie o sa scot un produs nou : rame cu vanilie !!! se stie cat de eficienta este vanilia la crap ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: vand rame la cutie Am citit raspunsurile colegilor si am constatat ca nu sunt pescari ,te felicit ptr. ce faci :br (sincer ) Afla ca mai sunt si altii care cresc rame:banana (se vinde cu 15 roni kg.) Anul trecut am reusit sa obtin prima familie cu ochi albastri (sa vezi cu statea rama mama intinsa pe o balega si puii aliniati la tate sugeau si ragaiau :ha: ) Am aflat ca ultima varianta este sa bagi boxe in pamat si sa pui muzica (cu salam ) Ptr. gurmanzi a aparut si tochitura, cu o singura conditie ,sa nu ai dintii rari (iti dai seama cum se zbate rama in strungareata ) :grin: Si acum serios vorbind, chiar am o groapa in curte unde am pus diferite resturi de plante , frunze si mai ales rosii ,si de unde colectez ''marfa''cand merg la peste (atentie, pe timp de vara este indicat sa se puna o folie de plastic peste locul cu rame si udat seara ) NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Re: vand rame la cutie o sa scot un produs nou : rame cu vanilie !!! se stie cat de eficienta este vanilia la crap ... Bun topic, pacat ca sant asa multe offtopicuri ce nu s la locul lor ! E vorba de un Hobby al omului, care il inplineste.Apropo daca iti iese puietu de vanilie neaparat jumate din ei sa ii cresti cu ciocolata, pentru ai putea incrucisa mai tarziu cu rama de ciocolata.Eu personal, din vara trecuta, am obtinut, dupa grele incercari rama cu perciuni.E destul de greu de suportat asa o rasa, au umplut casa de par si le am mutat in baraca. PS. Pentru Cristi Bucataru....te previn, cat este timp inca renunta la rasa cu ochi albastri sau cel putin la celulele barbatesti. O sa ta minuni dar mai tarziu la toti le cresc mustacioara(tip Hitler) si marsaluiesc ca la parada.:hm:hm:hm:hm Ani dea randu mi am pierdut degeaba timpu, printre tomuri grele de carti ale marilor biblioteci din lume, ca sa aflu acum..... aici.... ceea ce nici unde nu a fost de aflat, sianume sensul muzici maneliste!!!!! Este deci muza oului de rama de balegar. Mersi Minune, Salam si Guta pentru sfanta misiune, de propagare, in bälegar, a ramei . Editat Ianuarie 20, 2010 de Silviu4x4 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: vand rame la cutie E de vazut si reportajul: http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2010&month=1&day=9&show=reporter_special Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: vand rame la cutie :grin: Se pot minca reci sau trebuie incalzite? Pentru cite persoane ajunge o cutie? Cite calorii are 100 gr.? Se pot minca in combinatie cu delicatesele din poza? PATROLATOR Daca nu sint indiscret, reptila unde este ca nu se vede ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: vand rame la cutie Mai baieti, gluma e gluma, dar acum iarna e o treaba foarte serioasa cu guturaiul ramei, boala provocata de virusul H1R1, extrem de periculos si mai ales transmisibil la om! Nu e de glumit cu asa ceva! Vrem sa stim daca ramele au fost vaccinate cu RamiFlu inainte de declansarea epidemiei! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: vand rame la cutie pentru iarna avem rame cu par ...... rasa merinos brown cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: vand rame la cutie Salut Silviu ,ai inteles gresit ale mele au iesit cu ochi albastri din cauza prunelor aruncate in groapa (ai auzit de'' ochii lui Dobrin '' ):ha: Uite cum ''vand'' ideea si nu o mai pot patenta :wink: NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Hallo mein frund,wollen wissen , ob in Koln fischteiche sind , denn ich war in Hanau und wir haben keine teich . Dank :scr NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Lipovene vezi ca te-o injurat !!! :ha::ha::ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Silviu,wenn sie mochten , wir can ''talk" in Deutsch, aber wir haben keine probleme mit der seite moderatoren Ich habe mehr autos in Deutschland , die Bayern ,aber jetzt gene ich:grin: NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Cristi, solange gibt es Deutsch-Rumänisch Online Wörterbuch sehe nicht, warum du in einer anderen Sprache schreiben, lesen und schreiben, aber die Moderatoren in arabischer Sprache. Mit besten Grüßen:uameni Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate