cristy bucataru Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Lasciate raffreddare per scrivere in altre caterinca languages ''translation '' of:grin: NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie caterinca anyway suntm opskrif van grappies hier Ek dink nie dat dit modereer nie, maar is beskou as 'n Poliglot heer Cristian. Hai ca pe asta nu o nimeresti :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Schütteln nicht mehr so viel .... gibt es einige nicht gut .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie Misto , ai amestecat din mai multe limbi si asta este traducerea aproximativa= caterinca in fiecare zi ca o placinta si ca acest lucru nu este domnul cristian poliglot :ha: NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: vand rame la cutie nu chiar Cristi , defapt e asa , caterinca dar avem noroc ca suntem intr-un topic de bancuri si nu se supara moderatorii :x Scuzati-ma , sunt ocupat acum .....hac:2dr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: vand rame la cutie Fratilor,daca sunteti pescari,stiti ca pestele nu se prinde la rama intreaga. Unii prind la cap de rama,altii la cocoase,altii la nu mai stiu ce... Eu cand dau la peste,selectez de la rame numai genunchii:banana p.s rama trebuie sa fie neaparat conservata(formolizata) bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: vand rame la cutie Intäi mä bucur cä v at ilinistit si nu vä mai chinuie talentele, care nu aveau NIMIC cu serioasa gluma RÄMEASCÄ. Pescuitul in Köln! In spatele casei mele, incepe rezervatul natural, am numärat 13 lacuri...dacä se poate pescui ??? nu stiu nu am väzut pe numeni. La pescuit ma duc in sudul Münchenului, unde un prieten si a dobändit functia de "Moderator" al unui räu( este singurul posesor de permis pe räu si räspunde )...si de un an incoace ii ies pästrävi pe ochii, 200 au fost fiecare cu poze de album, nu poate sä mänänce cät are "balta".Dar nu a fost usor obtinerea permisului.Eu nu am timp de permis, dar savurez cu el cänd ma ia. Färä permis mai pescuiesc eu, cänd sänt pe Velier si depäsesc cele 3 mile, zonä dupä care nu iti mai trebuie permis. Si acum inapoi la räme..... Incä nu am väzut de räme cu urechi, dar am auzit cä sänt. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: vand rame la cutie Scuze de off-topic: Care-i diferenta dintre un porc si-o rama? Porcu rama, dar rama nu porc. http://www.SiteVacuum.com/publisher/GoogleSearchIconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/SuperSearchIconShadow.gif Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: vand rame la cutie In Sibiu poti sä te pitesti dar in Pitesti nu poti sä te sibiu. Domne da Rämele la dozä, tot stau si mä gändesc, sänt cu gunoi de cänepä, cä väd cä nu mor fiind luni intregi, inchise etans. Aurolace räu, si cänd le pui in ac mor de räs si de se apropie Crapu, il trag de mustäti. E, astai Räma , Flower Power sigur, lansatä de uniune europeanä de protectia Crapului.. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: vand rame la cutie Hai cu ramele....ca mi-am facut iaz si-mi mor crapii de foame. Comanda ferma 20 cutii.Trimite pretul pe pm:ha: P.S. Treaba cu iazul e pe bune,stie cineva puiet de crap de vanzare? Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: vand rame la cutie Am auzit ca RAMA din Germanie e educata si sare singura in ac la undita.:ha: :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: vand rame la cutie produs nou ..... rama cu 2 capete cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: vand rame la cutie Cu barba n-ai ? Alea ar merge bine la rapitori..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 (editat) Re: vand rame la cutie Mai oameni buni, va imfluentat norul de la irlandezi in vre-un fel? Io nu ma prind, e gluma sau e pe bune?? Ca daca e gluma, ma astept de la Lipoveanu la d-astea. Daca-i pe bune, iar ma astept la Lipoveanu la d-astea:ha::ha::ha::ha: Vreau sa ma duc la peste. Later edit Ar fii bune alea mai batrane cu dinti si mai atzoase... Editat Mai 23, 2010 de mirciulica Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: vand rame la cutie Ia-ti d-alea cu doua capete.....anul trecut le dadea pe sub mana.....merg puse in doua ace simultan..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: vand rame la cutie Luciene ...stimuleaza ramele sa se inmulteasca ...stinge-le si aprinde-le lumina, arata-le carasu' :ha: ca uite acusica vine Delta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: vand rame la cutie :hl O rama 4x4 are cineva??? Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: vand rame la cutie :hl O rama 4x4 are cineva??? Pai crezi ca le vinde la pretul asta ?? Sunt de 2x mai scumpe :top:wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: vand rame la cutie Luciene ...stimuleaza ramele sa se inmulteasca ...stinge-le si aprinde-le lumina, arata-le carasu' :ha: ca uite acusica vine Delta ... ... mai yonutze ..... eu cred ca tu vrei mama ramelor ...cred..., ' matca' , .... rama sefa.... sau spunei cum vrei tu ..... :ha: :ha: :ha: sau ti-o pot imprumuta ptr delta.... dar treb data inapoi .... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: vand rame la cutie produs nou : 10 rame la plic .... caracteristici : rezistente la inundatii , stiu sa faca pluta pe spate si sa se urce in copaci ....!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: vand rame la cutie produs nou : 10 rame la plic .... caracteristici : rezistente la inundatii , stiu sa faca pluta pe spate si sa se urce in copaci ....!!! Hmmm.....ai ajuns sa vinzi la plic....fir-ar ea de criza......eheee....unde-s vremurile alea cand vindeai la conserva cu baxul ?!? :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: vand rame la cutie Nu mai aveti nici o scapare...sunteti toti dusi cu rama la pascut :ha::ha::ha::ha::ha: Lipovene ...apropo ,rame cu pene nu ai scos pe piata ?...merg bine la pastrav :ha: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: vand rame la cutie vezi ca-ti trebe autorizatie :)) http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-07-20/Un-sucevean-primul-crescator-autorizat-de-rame-din-tara :ha: :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bazanu Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: vand rame la cutie ... mai yonutze ..... eu cred ca tu vrei mama ramelor ...cred..., ' matca' , .... rama sefa.... sau spunei cum vrei tu ..... :ha: :ha: :ha: sau ti-o pot imprumuta ptr delta.... dar treb data inapoi .... :ha: frate,niste rame playboy se poate:top,2 baxuri te rog dar sa mi le trimiti firbinti ca nu vreau amortite pe malul baltii.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: vand rame la cutie vezi ca-ti trebe autorizatie :)) http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-07-20/Un-sucevean-primul-crescator-autorizat-de-rame-din-tara :ha: Suntem fruntea si la rame......facem bani din orice....:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate