Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vand rame la cutie

Lipoveanu

Postări Recomandate

sunt aproximativ 100 rame de masura medie si mare

rame romanesti de balegar

garantie 6 luni

conditii de pastrare +5....+15 grade ( sau la frigider)

pret: 15ron cu TVA

pot trimite si in tara prin curier rapid / minim 10 cutii / comanda

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: vand rame la cutie

yo3lcd te rog sa nu te superi pe mine dar... :ha:

Frate! ESTI BETON! Poza cu conserva de rame, data expirarii, prezentarea produsului... :ha: :ha: :ha: :ypu :ha

Respect... si scuze de offtopic da e prea tare!

P.S Daca vindeai si la bucata comandam una sa-mi uimesc prietenii/amicii/cunoscutii!

Bafta la vanzare!

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu

Bre,trei rame si-un ramoi se poate?Iti dau adresa si le trimiti cu primul tramvai? :h5 .Scuze ca ti-am poluat topicul dar nu m-am putut abtine.

Link spre comentariu

probabil ca rimele nu se inteleg cu libelulele, asa ca trebuie sa le dea :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Am citit raspunsurile colegilor si am constatat ca nu sunt pescari ,te felicit ptr. ce faci :br (sincer )

Afla ca mai sunt si altii care cresc rame:banana (se vinde cu 15 roni kg.)

Anul trecut am reusit sa obtin prima familie cu ochi albastri (sa vezi cu statea rama mama intinsa pe o balega si puii aliniati la tate sugeau si ragaiau :ha: )

Am aflat ca ultima varianta este sa bagi boxe in pamat si sa pui muzica (cu salam )

Ptr. gurmanzi a aparut si tochitura, cu o singura conditie ,sa nu ai dintii rari (iti dai seama cum se zbate rama in strungareata ) :grin:

Si acum serios vorbind, chiar am o groapa in curte unde am pus diferite resturi de plante , frunze si mai ales rosii ,si de unde colectez ''marfa''cand merg la peste (atentie, pe timp de vara este indicat sa se puna o folie de plastic peste locul cu rame si udat seara )

NICI O MASA FARA PESTE :shrk

Mercedes 190D Dacia Logan 1,4

Rulota ERIBA si ADRIA

Link spre comentariu

o sa scot un produs nou : rame cu vanilie !!!

se stie cat de eficienta este vanilia la crap ...

Bun topic, pacat ca sant asa multe offtopicuri ce nu s la locul lor !

E vorba de un Hobby al omului, care il inplineste.Apropo daca iti iese puietu de vanilie neaparat jumate din ei sa ii cresti cu ciocolata, pentru ai putea incrucisa mai tarziu cu rama de ciocolata.Eu personal, din vara trecuta, am obtinut, dupa grele incercari rama cu perciuni.E destul de greu de suportat asa o rasa, au umplut casa de par si le am mutat in baraca.

PS. Pentru Cristi Bucataru....te previn, cat este timp inca renunta la rasa cu ochi albastri sau cel putin la celulele barbatesti. O sa ta minuni dar mai tarziu la toti le cresc mustacioara(tip Hitler) si marsaluiesc ca la parada.:hm:hm:hm:hm

Ani dea randu mi am pierdut degeaba timpu, printre tomuri grele de carti ale marilor biblioteci din lume, ca sa aflu acum..... aici.... ceea ce nici unde nu a fost de aflat, sianume sensul muzici maneliste!!!!! Este deci muza oului de rama de balegar. Mersi Minune, Salam si Guta pentru sfanta misiune, de propagare, in bälegar, a ramei .

Editat de Silviu4x4
Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Vizitator morsa

:grin:

Se pot minca reci sau trebuie incalzite?

Pentru cite persoane ajunge o cutie?

Cite calorii are 100 gr.?

Se pot minca in combinatie cu delicatesele din poza?

PATROLATOR

Daca nu sint indiscret, reptila unde este ca nu se vede ???

Link spre comentariu

Mai baieti, gluma e gluma, dar acum iarna e o treaba foarte serioasa cu guturaiul ramei, boala provocata de virusul H1R1, extrem de periculos si mai ales transmisibil la om! Nu e de glumit cu asa ceva! Vrem sa stim daca ramele au fost vaccinate cu RamiFlu inainte de declansarea epidemiei!

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Salut Silviu ,ai inteles gresit ale mele au iesit cu ochi albastri din cauza prunelor aruncate in groapa (ai auzit de'' ochii lui Dobrin '' ):ha:

Uite cum ''vand'' ideea si nu o mai pot patenta :wink:

Rulota ERIBA si ADRIA

Link spre comentariu

Silviu,wenn sie mochten , wir can ''talk" in Deutsch, aber wir haben keine probleme mit der seite moderatoren

Ich habe mehr autos in Deutschland , die Bayern ,aber jetzt gene ich:grin:

Rulota ERIBA si ADRIA

Link spre comentariu

Cristi, solange gibt es Deutsch-Rumänisch Online Wörterbuch sehe nicht, warum du in einer anderen Sprache schreiben, lesen und schreiben, aber die Moderatoren in arabischer Sprache. Mit besten Grüßen:uameni

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare