Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva poze.

cristi3611

Postări Recomandate

• Răspunsuri 271
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: lada niva poze.

Rog posesorii de niva sa posteze poze cu ele sa vedem si noi ce imbunatatiri au fost aduse acestor masini.

imbunatatiri, zici? in primul rand am inlocuit "decoratiunile" din plastic cu unele naturale, de noroi si scaieti :ypu

am avut si roti mai mari pe ea (foto3), dar la care am renuntat f repede (dupa 800 km pe asfalt) - au ajuns la mitran hary :h5

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa ma prezint si eu cu natasha mea,inca e in asteptare pt episodul doi de transformari si din ipsa de timp si din cauza unor probleme a trebuit sa suspend temporar activitatea,pozelede mai jos sunt de anul trecut din primavara!sper sa revin cat mai curand cu altele de actualitate! in pozele de jos masina a primit cativa cm dupa achizitie,un bull bar facut si gandit de mine ,un scut,o priza de aer facuta de mine sin fibra simultiple ramforsari care nu se vad!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

o lada niva pe care am rupto

Asta numesti tu imbunatatire?Esti cam offtopic :P

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Rog posesorii de niva sa posteze poze cu ele sa vedem si noi ce imbunatatiri au fost aduse acestor masini.

imbunatatiri, zici? in primul rand am inlocuit "decoratiunile" din plastic cu unele naturale, de noroi si scaieti :ypu

am avut si roti mai mari pe ea (foto3), dar la care am renuntat f repede (dupa 800 km pe asfalt) - au ajuns la mitran hary :h5

hei am vazut ca o vinzi parca spunemi si mie dc?Ptc sunt pasionat de aceste masini si vreau sa stiu GANDESTETE se merita sa o dai?

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu

Salutare!

An fabricatie 2003. 1,7i, 42000 km.(eu fiind al doilea proprietar).

Dotari in momentul cumpararii: aer conditionat, caseta directie demultiplicata(nu are servo si cica sa mearga mai usor), portbagaj, radio-cd, alarma.

Am pus pe ea pana acum:

-doua proiectoare,

-cauciucuri Voltyre,

-chitul ala de inaltare format din tampoane de cauciuc(distanta de la pamant la cel mai de jos punct al masinii este de 23 de cm),

-scut din tabla de 3mm(cel vandut de magazinele cu piese de lada),

-oglinzile retrovizoare(cele originale mai mult atarnau si nu vedeai nimic ),

-statie FM/AM Alan 100 plus.

Link spre comentariu

@ cristi3611

hei am vazut ca o vinzi parca spunemi si mie dc?Ptc sunt pasionat de aceste masini si vreau sa stiu GANDESTETE se merita sa o dai?

la asa o provocare, mi-e greu sa nu raspund..

Asta e cea de-a 6-a niva pe care o am. Si la ultimele doua am zis ca nu le mai vand si ca o sa raman cu ele "forever" (nivaforever, no offence :h5 )

Am tranzactionat utilajul lui Patroler, un Y60 scurt si n-am cum sa descriu diferentele, c-as umple topicul.. :P Cert e ca, asa cum imi zicea si @Niva, intr-un PM: "dupa 6 nive, si daca mi-as lua Dodge tot "nivar" o sa raman", oricat le-as simpatiza, recunosc ca sunt dintr-o alta clasa. Sper sa am timp sa revin cu poze convingatoare.

Mi s-a repetat istoria de acum vreo 3 ani, cand am trecut de pe o motocicleta ruseasca (Tula - 200 cmc) pe un Suzuki de 800 cmc.

poze cu cea de-a 5-a niva:

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

imbunatatiri ...doar ..portiune din galeria de evacuare din inox impreuna cu mutarea tobei finale pe lateral stanga,pentru a monta instalatia de gpl identica cu rusi si prinderea buteliei sub masina la spate,in rest..de nevoie.. ceva teava pe fata si praguri si uncarlig puternic la spate :as

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare