andreicirip Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: lada niva poze. vulpea era de-a casei la cabana .Cred ca se hranea pe acolo, ca era cam domesticita Gumele:175/80R16 TZ GOMME.Totusi cand trec peste un sant ating pe interior. Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: lada niva poze. Dca doriti voi si desigur va face placere puteti pune cateva poze si cu interiosrul Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: lada niva poze. pun si eu vreo doua bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: lada niva poze. nu gasesc foto...........dar am gasit altceva cu fosta mea RUSOAICA :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: lada niva poze. in afara de ce se vede ( adica mai nimic) ca modificari ar mai fi rotile 205/80/16 si inaltata cu 2 cm. pentru turele de iarna care le fac eu + munca zilnic e destul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: lada niva poze. Asta e Natasha mea :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: lada niva poze. am pus pozele cu masinuta mea la mine, dar le pun si aici, sa aveti mai multe... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: lada niva poze. E data naibi arata prea bine Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: lada niva poze. trebuie innoroita putin, altfel nu te credem ca e niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: lada niva poze. Frumoasa foc! :) :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: lada niva poze. imbunatatiri ...doar ..portiune din galeria de evacuare din inox impreuna cu mutarea tobei finale pe lateral stanga,pentru a monta instalatia de gpl identica cu rusi si prinderea buteliei sub masina la spate,in rest..de nevoie.. ceva teava pe fata si praguri si uncarlig puternic la spate :as Frumoasa barca si-mi place cand o vad tractata de niva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: lada niva poze. imbunatatiri ...doar ..portiune din galeria de evacuare din inox impreuna cu mutarea tobei finale pe lateral stanga,pentru a monta instalatia de gpl identica cu rusi si prinderea buteliei sub masina la spate,in rest..de nevoie.. ceva teava pe fata si praguri si uncarlig puternic la spate :as trebuie innoroita putin, altfel nu te credem ca e niva Am innoroit-o cand am fost la cabana la Bolboci(am mers cu ea prin rau) si la piatra arsa pe o ploaie torentiala....super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: lada niva poze. foarte faina masina! am o rugaminte ,avand in vedere ca acum si eu lucrez la evacuare pt a muta toba si a mari diametrul,si implicit ptin mutarea tobei fac loc unei butelii de gpl,poti te rig frumos sa faci si sa postezi niste poze de sub masina pt a vedea exact cum e prinsa si cum se incadreaza butelia pentru gpl? multumesc anticipat! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: lada niva poze. se renunta la toba mica si se muta toba finala in stanga (cam cum e la aro )se taie de la aprx 2o-30 mm dupa sonda lambda si se sudeaza noua galerie , poti folosi tampoanele ce ti au ramas dupa demontarea precedenta sau tampoane de solenta sau nova ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: lada niva poze. atentie la RAR, cand ajungi sa omologhezi instalatia trebuie sa ai butelia in portbagaj , dupa, o muti sub masina , la montaj de chingile cu care prinzi butelia pe dedesupt poti sa sudezi de ele o tabla sa tina de scut sa nu tocesti butelia cand o mai tarasti de pietre si pamant pozele sunt dupa o adresa ruseasca ce explica cum a gandit ursul sa o monteze la fabricare si eu am urmat intogmai si nu am mai intervenit de 3 ani , am folosit teava inox 50x1,5 mm si coturi la 90 ce le am sudat in argon,atentie la reprotejarea caroseriei unde ai sudat VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: lada niva poze. Cum se cumporta? Nu loveste butelia jos cand intri pe langa drum? bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: lada niva poze. Cum se cumporta? Nu loveste butelia jos cand intri pe langa drum? tot atat cat atingea si toba originala , dar drept sa ti spun eu dau cu ea de bordura cand cobor trotuarele , :banana am fabricat vase sub presiune si stiu exact din ce material e facuta o astfel de butelie ,nu o butelie de gaz e pericolul de a lua foc intr un accident ci un rezervor de benzina mai mult de 3 sferturi gol, sincer singura problema ce ma face sa mi mai aduc aminte de ia este ca unde o tarai pe jos o cam tocesc :ha: ,si asta pt ca mi a fost sila recunosc sa i mai aplic un fel de scut (o simpla tabla ) in sfarsit pentru a te convinge singur masoara cat depaseste o toba pragul transversal si cat depaseste o butelie ,sa nu mai spun ca exista si butelii mai mici in diametru decat aceasta , sau chiar ovala in sectiune transversala (ce e drept conceptie noua fabricate din fibra de carbon compozit) VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: lada niva poze. Cum se cumporta? Nu loveste butelia jos cand intri pe langa drum? tot atat cat atingea si toba originala , dar drept sa ti spun eu dau cu ea de bordura cand cobor trotuarele , :banana am fabricat vase sub presiune si stiu exact din ce material e facuta o astfel de butelie ,nu o butelie de gaz e pericolul de a lua foc intr un accident ci un rezervor de benzina mai mult de 3 sferturi gol, sincer singura problema ce ma face sa mi mai aduc aminte de ia este ca unde o tarai pe jos o cam tocesc :ha: ,si asta pt ca mi a fost sila recunosc sa i mai aplic un fel de scut (o simpla tabla ) in sfarsit pentru a te convinge singur masoara cat depaseste o toba pragul transversal si cat depaseste o butelie ,sa nu mai spun ca exista si butelii mai mici in diametru decat aceasta , sau chiar ovala in sectiune transversala (ce e drept conceptie noua fabricate din fibra de carbon compozit) Eu am pus-o in interior pt ca nu prea ma intereseaza spatiul din portbagaj,butelie de 55 l ,la care ii fac plinul cu 50 lei :banana La cea postata de tine nu are rost sa o ingreunezi cu tabla,mai bine o invalesti cu o bucata de cauciuc mai gros. Oricum,lucrarea facuta la evacuare este OK :h5 Sa auzim numai de bine! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: lada niva poze. imbunatatiri ...doar ..portiune din galeria de evacuare din inox impreuna cu mutarea tobei finale pe lateral stanga,pentru a monta instalatia de gpl identica cu rusi si prinderea buteliei sub masina la spate,in rest..de nevoie.. ceva teava pe fata si praguri si uncarlig puternic la spate :as Cum circula ... : http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... va_lpg.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: lada niva poze. ar putea cineva sa imi spuna unde se gasesc si cam la ce pret acele butelii ovale din carbon compozit? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kojack_ro Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: lada niva poze. am avut si roti mai mari pe ea (foto3), dar la care am renuntat f repede (dupa 800 km pe asfalt) - au ajuns la mitran hary :h5 3 poze cu cate un numar? de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) Re: lada niva poze. o lada niva pe care am rupto In primul rand se scrie "rupt-o", iar in al doilea, carligul ala de remorcare este pus extraordinar de prost! L-ash numi chiar ornament, deoarece doar pentru asta e bun!! Nu acolo si nu asa se pune un carlig de remorcare pe o masina cu caroserie autoportanta ! Sunt in urma, dar acum am vazut topicul... :grin: Mai am de comentat, insa ma mai abtin... :uameni Editat Ianuarie 28, 2010 de maiden Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: lada niva poze. Un montaj de poze cu rusoaica mea :dr2 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: lada niva poze. :br frumoase peisaje! Imi plac incaltarile!Ce sunt?Pune ceva dimensiuni si marca.:tk bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: lada niva poze. dmx... fain montaj,faine peisaje...ce sa zic abia astept sa iesim impreuna.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate