Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva poze.

cristi3611

Postări Recomandate

Re: lada niva poze.

vulpea era de-a casei la cabana .Cred ca se hranea pe acolo, ca era cam domesticita

Gumele:175/80R16 TZ GOMME.Totusi cand trec peste un sant ating pe interior.

Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 271
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

imbunatatiri ...doar ..portiune din galeria de evacuare din inox impreuna cu mutarea tobei finale pe lateral stanga,pentru a monta instalatia de gpl identica cu rusi si prinderea buteliei sub masina la spate,in rest..de nevoie.. ceva teava pe fata si praguri si uncarlig puternic la spate :as

Frumoasa barca si-mi place cand o vad tractata de niva!

Link spre comentariu

imbunatatiri ...doar ..portiune din galeria de evacuare din inox impreuna cu mutarea tobei finale pe lateral stanga,pentru a monta instalatia de gpl identica cu rusi si prinderea buteliei sub masina la spate,in rest..de nevoie.. ceva teava pe fata si praguri si uncarlig puternic la spate :as

trebuie innoroita putin, altfel nu te credem ca e niva

Am innoroit-o cand am fost la cabana la Bolboci(am mers cu ea prin rau) si la piatra arsa pe o ploaie torentiala....super!

Link spre comentariu

foarte faina masina!

am o rugaminte ,avand in vedere ca acum si eu lucrez la evacuare pt a muta toba si a mari diametrul,si implicit ptin mutarea tobei fac loc unei butelii de gpl,poti te rig frumos sa faci si sa postezi niste poze de sub masina pt a vedea exact cum e prinsa si cum se incadreaza butelia pentru gpl?

multumesc anticipat!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

se renunta la toba mica si se muta toba finala in stanga (cam cum e la aro )se taie de la aprx 2o-30 mm dupa sonda lambda si se sudeaza noua galerie , poti folosi tampoanele ce ti au ramas dupa demontarea precedenta sau tampoane de solenta sau nova !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

atentie la RAR, cand ajungi sa omologhezi instalatia trebuie sa ai butelia in portbagaj , dupa, o muti sub masina , la montaj de chingile cu care prinzi butelia pe dedesupt poti sa sudezi de ele o tabla sa tina de scut sa nu tocesti butelia cand o mai tarasti de pietre si pamant

pozele sunt dupa o adresa ruseasca ce explica cum a gandit ursul sa o monteze la fabricare

si eu am urmat intogmai si nu am mai intervenit de 3 ani , am folosit teava inox 50x1,5 mm si coturi la 90 ce le am sudat in argon,atentie la reprotejarea caroseriei unde ai sudat

Link spre comentariu

Cum se cumporta?

Nu loveste butelia jos cand intri pe langa drum?

tot atat cat atingea si toba originala , dar drept sa ti spun eu dau cu ea de bordura cand cobor trotuarele , :banana am fabricat vase sub presiune si stiu exact din ce material e facuta o astfel de butelie ,nu o butelie de gaz e pericolul de a lua foc intr un accident ci un rezervor de benzina mai mult de 3 sferturi gol,

sincer singura problema ce ma face sa mi mai aduc aminte de ia este ca unde o tarai pe jos o cam tocesc :ha: ,si asta pt ca mi a fost sila recunosc sa i mai aplic un fel de scut (o simpla tabla )

in sfarsit pentru a te convinge singur masoara cat depaseste o toba pragul transversal si cat depaseste o butelie ,sa nu mai spun ca exista si butelii mai mici in diametru decat aceasta , sau chiar ovala in sectiune transversala (ce e drept conceptie noua fabricate din fibra de carbon compozit)

Link spre comentariu

Cum se cumporta?

Nu loveste butelia jos cand intri pe langa drum?

tot atat cat atingea si toba originala , dar drept sa ti spun eu dau cu ea de bordura cand cobor trotuarele , :banana am fabricat vase sub presiune si stiu exact din ce material e facuta o astfel de butelie ,nu o butelie de gaz e pericolul de a lua foc intr un accident ci un rezervor de benzina mai mult de 3 sferturi gol,

sincer singura problema ce ma face sa mi mai aduc aminte de ia este ca unde o tarai pe jos o cam tocesc :ha: ,si asta pt ca mi a fost sila recunosc sa i mai aplic un fel de scut (o simpla tabla )

in sfarsit pentru a te convinge singur masoara cat depaseste o toba pragul transversal si cat depaseste o butelie ,sa nu mai spun ca exista si butelii mai mici in diametru decat aceasta , sau chiar ovala in sectiune transversala (ce e drept conceptie noua fabricate din fibra de carbon compozit)

Eu am pus-o in interior pt ca nu prea ma intereseaza spatiul din portbagaj,butelie de 55 l ,la care ii fac plinul cu 50 lei :banana

La cea postata de tine nu are rost sa o ingreunezi cu tabla,mai bine o invalesti cu o bucata de cauciuc mai gros.

Oricum,lucrarea facuta la evacuare este OK :h5

Sa auzim numai de bine! :hi

bau bau
Link spre comentariu

Cum circula ... :

http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... va_lpg.htm

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

o lada niva pe care am rupto

In primul rand se scrie "rupt-o", iar in al doilea, carligul ala de remorcare este pus extraordinar de prost! L-ash numi chiar ornament, deoarece doar pentru asta e bun!! Nu acolo si nu asa se pune un carlig de remorcare pe o masina cu caroserie autoportanta ! Sunt in urma, dar acum am vazut topicul... :grin: Mai am de comentat, insa ma mai abtin... :uameni

Editat de maiden
Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare