dmx Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 (editat) Re: lada niva poze. Un montaj cu Niva in actiune. gOhGpcHqp4g Editat Octombrie 29, 2010 de dmx Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: lada niva poze. Un montaj de poze cu rusoaica mea :dr2 salut, frumos montajul de pe youtube, imi doresc de ceva timp o Katiusa dar sunt nevoit sa o mai aman. Acum trebuie sa fac ceva... (o gaura in buget :grin: ). toate cele bune, Razvan “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: lada niva poze. Un montaj cu Niva in actiune. Multumim pentru postare,foarte frumos video.:g Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: lada niva poze. Frumos!:grin: In final ce s-a intamplat cu nisan-ul? Il trageai sau te impingea el?:grin: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: lada niva poze. Frumos!:grin: In final ce s-a intamplat cu nisan-ul? Il trageai sau te impingea el?:grin: Trageam de el din greu, diferenta mare de gabarit:y. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 (editat) Re: lada niva poze. Trageam de el din greu, diferenta mare de gabarit:y. Salut , la cum l-am vazut pe colegul tau la Baia Mare, sunt sigur ca daca si-ar lua chiar si niste MT-uti second, ar face mare lucru cu masina aia, chiar mi-a placut . Editat August 13, 2010 de DragosDim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: lada niva poze. Super !:banana I-mi creste inima cind vad din astea !:h5:10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: lada niva poze. Salut , la cum l-am vazut pe colegul tau la Baia Mare, sunt sigur ca daca si-ar lua chiar si niste MT-uti second, ar face mare lucru cu masina aia, chiar mi-a placut . Sunt cumparate, doar ca nu au ajuns in timp util pentru MMOF. In curand o sa fie echipata corespunzator, si o sa o vedem in actiune. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: lada niva poze. Tot un fel de Niva :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moft Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: lada niva poze. .....CINE STIE CUNOASTE .....MULTUMESC LUI ""NIVA"" DONMUL FERENTZ :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: lada niva poze. Observ ca a facut fata la tot ce a fost supusa :dr3 ce damage`uri ai avut dupa o astfel de iesire ??? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: lada niva poze. batranica colegului Balauru “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Re: lada niva poze. Cred ca este cam off topic, dar am simtit nevoia sa o postez,pt posesorii de nive nepreparate.... Editat Septembrie 24, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Re: lada niva poze. O iesire de duminica in natura! Editat Octombrie 15, 2010 de Astral Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: lada niva poze. DMX super iesire , super realizare! Cand vad cate o NIVA pregatita ca a ta ma rascolesc amintirile.... Inca o data bravo!!!!!!!! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orzgam Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: lada niva poze. sa va fie de bine si la cat mai multe iesiri, bravo!!! “Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: lada niva poze. DMX super iesire , super realizare! Cand vad cate o NIVA pregatita ca a ta ma rascolesc amintirile.... Inca o data bravo!!!!!!!! Marian,ce fel de amintiri?:grin: Frumos montajul,frumoasa ieseala baieti!:wink: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: lada niva poze. Marian,ce fel de amintiri?:grin: Frumos montajul,frumoasa ieseala baieti!:wink: Multe amintiri frumoase Moshu-le de aceea citesc cu atentie toate topicurile de la sectiunea LADA ! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: lada niva poze. DMX super iesire , super realizare! Cand vad cate o NIVA pregatita ca a ta ma rascolesc amintirile.... Inca o data bravo!!!!!!!! Inca o iesire de rascolit amintirile.:y:x Actiune din plin :):banana duIvCiHVykk :ypu oLZFiGm90C8 Editat Octombrie 28, 2010 de dmx Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: lada niva poze. Frumos. Dar, incaltati Nisanu ala ca omori ambreiaju la niva cu atata tractare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: lada niva poze. Frumos, ....dar, numai masini albe aveti ? :grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: lada niva poze. Frumos, ....dar, numai masini albe aveti ? :grin: Albe sunt doar la plecare, isi modifica putin culoarea pe parcurs!:grin: Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: lada niva poze. inca una alba ! Proectul Niva Diessel se contureaza incetisor. Cam asta a iesit din ea! - Aripi decupate la ET0 ,motor 19 D-de la peugeot ,dif fata spate blocabil ,servo directie montat ulterior. http://img163.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img163/4052/kp0120.jpg&via=mupload http://img816.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img816/4171/kp013.jpg&via=mupload Finalul inca e departe : troliu ,bara fata , punte spate mai am de intarit , si as incerca pe spate suspensie independenta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: lada niva poze. am vazut cum vrei sa intaresti puntea spate ! dupa atata sudura eu cred ca trebuie pusa pe o presa hidraulica sa o aduci iar in axa longitudinala , este imposibil ca dupa acele cordoane de sudura sa nu se deformeze , dar daca treci la suspensie independenta nu mai trebuie intarita ca dispare ? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: lada niva poze. Cam de citi centimetri a beneficiat la ridicare? Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate