Yonutz Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Pai in timp ce unii isi ling ranile sau nici macar nu s-au trezit din somn dupa "batalia de la Valeni", Zdrentzele au iesit in batatura din dotare sa mai lipeasca o folie (nu folia 4x4 a lui GPScu), sa mai dea un polish, sa mai masoare un ET! ...De fapt ne stransesem sa ne bem cafea ca-n fiecare duminica, in living pe pian ...supriza ... Ilustram in pozele de mai jos tehnica si cheful nebun de munca! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) interesante activitati de familie :h5 cand altii isi rup masinile ,altii si le polisheaza :x gagane din ceea ce spun baietii pe forum cica cel mai bun polish ar fi prin padure de salcami nu 3M :ha: super toyota cea fost si ce zdreatza a ajuns :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) interesante activitati de familie :h5 cand altii isi rup masinile ,altii si le polisheaza :x gagane din ceea ce spun baietii pe forum cica cel mai bun polish ar fi prin padure de salcami nu 3M :ha: super toyota cea fost si ce zdreatza a ajuns :h5 iam aplicat si un strat protector de folie 3M rezistenta la crengi pietre .....urmeza patrolu lui ionutz MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) apropo cand scapi de zdreanta de GPScu ? am inteles ca iai facut lucrare calumea se lauda zdreanta :banana :10 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) daca se lauda asta e bine :h5 era mai rau sa se vaite :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) ati pus folie pe toata capota ,aripi,etc sau doar pe portiuni din ele? daca este pt toata m-ar interesa si pe mine sursa,deoarece am cautat pe net si nu prea gasesc... multumesc folia este 3M durata de viata este de 7 ani pretu pe metru patrat 4,48 EUR mie miau trebuit 25m l laterale, plafon, capota , manopera te costa in jur de 250 ron ,folia mi-a facuto rost baiatu care mi-a montato daca te intereseza vorbim cu el MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Da..da ..da .am fost chemat astazi la garajul lui Didone ...sti-ti bine Zdrentelor ....am constatat o lucrare de mare arta ....cu simt de raspundere ... :h5 Gagane ....cum faci parte din familia Zdrentele Tim ...chiar ai dovedit-o.....La 10 dimineata suna ff insistent ...zreanto da-mi nr de tel lui Didone ...il dau si tot odata il intreb de ce ....pt ca vreau sa colantez masina si nu stiu unde pt ca ploua ....eu de colo ma ofer sa demontez cortul meu de 6 pe 3 si sa i-l montam la Ionutz .... da da da Gaganul ... demontez cortul ... ajung la zdrente ... hai sa montam cortul .... aaaa nu domne nu il montam pana nu incepe ploaia ca nu are rost :P ..... zis si facut ...cum suntem de ajutor unul celuilalt .... am trecur la actiune ...baieti polisau patrolul lui Ionutz ....ii iau carpa din mana lui Ionutz ...alergand in urma lui Gaganul care polisa .... dupa putin timp ne uitam in jurul nostru unde a disparut Ionutz ... cand dupa o jumatate de ora iese zdreanta Ionutz ...plictisit de la caldurica ,din fata calculatorului ,in papuci de casa :grin: ....hai sa pozeze actiunea , polisatului si aplicarea foliei 3M ....am terminat lucrarea ...fuga in casa ...luat masa de pranz ... Suna Didone ... GPScule vino frate sa faci receptia lucrari :h5 zis si facut ....ajung la Didone si Viorel ....cand intru pe usa ii vad machiati unul m-ai tare de cat celalalt cu antifon ....Incepe Didone .. am dat 2maini de antifon pensulabil si una la pistol ... domne e bine ... ma bag pe dedesubt sa caut si eu vreun loc neantifonat :grin: ... nu gasesc :grin: ... gata fratetotul e betun .. Mi-a garantat Didone .... la ce antifon si cate maini i-am dat , moarte nu are :1 Tin sa mentionez inainte de antifonare am sablat tot ce sa putut sabla pe dedesubt (contraaripi ,podea ,sasiu ,punti tendoane ...etc ) Ma intorc la Zdrente ...Gaganul primeste un telefon de la un client ,pt piese de Toyota , ne deplasam la Negrotaurul la firma ..surpriza gasca mare acolo ...baietii spalau masina :P .... intanlit cu clientul ...intors la Ionutz ...lasat Zdrentele ......plec ...ajung acasa incepe ploaia... suna Gaganul ..nu terminase masina ... Zdreanto ai fugit cu cortul ala :ha: :ha: o m-ai fi Didone la garaj :grin: :grin:....eu nu stiu :P Asa ca nu din cauza mea nu ai terminat masina Zdeanto :P tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) zdrenta turnatore versi din casa,nu zici ca ai plecat ca ti se terminase invoirea de la nevasta :ha: :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Aoleo ...zdreantza minora (gpscu) ce talent ai la povestit ...vrei sa-i sufli de sub mustati Pulitzerul lui Bullbar? slp Din cauza mea nu a terminat masina ...sau a lui, ca el a gatit! :ha: Salaul ala cu mamaliguta si ustoroi i-a cazut greu la stomac! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Da da da cel mai bun bucatar ..gratarangiu ....zdreanta GAGANUL :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) folia este 3M durata de viata este de 7 ani pretu pe metru patrat 4,48 EUR mie miau trebuit 25m l laterale, plafon, capota , manopera te costa in jur de 250 ron ,folia mi-a facuto rost baiatu care mi-a montato daca te intereseza vorbim cu el Hmm... ma intereseaza pe mine. Pretul e bun. Poti sa imi dai un PM cu datele de contact? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Ma firati voi sa fiti ati inceput cu skeme noi sa restilizati masinile? :uameni :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) super tare....ca sa alunece cracile mai usor nu???:)):)):)):)):)) super.....sunteti niste baieti plini de viazta si de nebunii...:D:D :1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Toamna asta se poarta galben "Old Man de Lemn". Piesele argintii vor fi sablate si vopsite in culoarea preferata a Zdrentelor! :h5 :grin: PS (ptr aia carcotasi): Noi ne-am facut masini de show nu de offroad! Facem offroad cu masinile altora ...pe langa ei cand trebuie sa-i atarnam in scripeti sa nu le cada curu in rapa! :ha: Ce credeati ca vom face asemenea experiente pe masinile noastre? :ha: Folia e pusa la misto ...la deruta, sa nu se pateze masinile de la cacatii de vrabie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Nici nu stiu de ce postez...de fapt ar trebui sa fie "fara comentarii"! Toata admiratia! Sincer! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) :grin: :grin: :ha: bah....a disparut vopseaua galbena de la dealerii din zona.... :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Salut , caut de ceva vreme o asemenea solutie , desi stiu ca o sa devin repede tinta ironiilor colegilor din Piatra Neamt , insa asta e , tin mult la masinuta mea si vreau sa o protejez putin . Ma poti ajuta cu sursa ?? ca pe la noi mai rarut cu acest gen de lucruri ati pus folie pe toata capota ,aripi,etc sau doar pe portiuni din ele? daca este pt toata m-ar interesa si pe mine sursa,deoarece am cautat pe net si nu prea gasesc... multumesc folia este 3M durata de viata este de 7 ani pretu pe metru patrat 4,48 EUR mie miau trebuit 25m l laterale, plafon, capota , manopera te costa in jur de 250 ron ,folia mi-a facuto rost baiatu care mi-a montato daca te intereseza vorbim cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Salut , caut de ceva vreme o asemenea solutie , desi stiu ca o sa devin repede tinta ironiilor colegilor din Piatra Neamt , insa asta e , tin mult la masinuta mea si vreau sa o protejez putin . Ma poti ajuta cu sursa ?? ca pe la noi mai rarut cu acest gen de lucruri ati pus folie pe toata capota ,aripi,etc sau doar pe portiuni din ele? daca este pt toata m-ar interesa si pe mine sursa,deoarece am cautat pe net si nu prea gasesc... multumesc folia este 3M durata de viata este de 7 ani pretu pe metru patrat 4,48 EUR mie miau trebuit 25m l laterale, plafon, capota , manopera te costa in jur de 250 ron ,folia mi-a facuto rost baiatu care mi-a montato daca te intereseza vorbim cu el spune cat ai nevoie si o rezolvam MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Ramane de spus ca acea folie s-a probat duminica la craci si ravene ...si s-a comportat admirabil consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) O masina de teren fara zgarieturi si indoituri pe ea este precum un barbat fara cicatrici! :ha: :ha: Asa ca da-o-n colo de folie si de banii aia ii inviti pe gaganu si yonutz la o prieteneasca prin creierul muntilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Petre o sa te contrazic putin ...nu e chiar asa ... folia protejeaza! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentzele ...lovitura de imagine! (Duminica in familie) Petre o sa te contrazic putin ...nu e chiar asa ... folia protejeaza! :h5 Atunci IOANE sa le bagam in gandrilop cum zisa bunicamea :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate