bogdan1323 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV foarte fain bv voua :g Tu esti acel Misu care mi-a dat crucea de cardan? Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV Sa vina pozele din ravena cu Bogdan :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV foarte fain bv voua :g Tu esti acel Misu care mi-a dat crucea de cardan? FOOOOAAAARTE tare a fost tot. Am treaba dar maine ma ocup sa bag filme si poze. Salutari Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV Aici sunt filmuletele facute de noi in ziua 2, cu gasca de Samuraie + un ATV pe trasul de open. Am reusit sa facem cam 17 - 18 km din traseul de open, pina am ajuns la reperul "intre sonde". Deja era trecut de ora 17:00 asa ca am hotarit sa merge frumusel spre hotel cu un popas in riu sa ne spalam acareturile putin. A fost un traseu de vis, o gasca vesela, am avut si pe aici de muncit ceva. Multumim lui Otto pentru ca ne-a dus pe traseu, era pacat sa nu il vedem, lui Dan "Bombardier" care a carat in ATV o sticla de Jack din care ne servea din cind in cind sa mai prindem curaj :ha: si copilotului de ATV care ne ajutat la asigurarile laterale si ne-a sprijinit moral si imoral :ha: . Baietii de la ORR au pregatit niste trasee extraordinare, dar starea traseului dupa ploi a fost prea mult pentru noi. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV A fost super cu voi, distractie ! Cazatura lui bogdan in ravena pe usa mea a fost adrenalina pura pentru mine. Seara dupa ce ati plecat la hotel , eu si cu Dan(cu bombardierul) am plecat cu atv-urile pe traseu iar ...in zona unde se facea extrem. Erau niste noroaie mai ceva ca vineri. Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV Din pacate la rasturnarea aia nu am facut poze ca eram preocupat sa va pun pe roti mai repede :ha: Doar colegii daca va au in pozitia indecenta :ha: :ha: Multumim din nou ca ne-ai salvat week-end-ul. P.S. Nu am mai rabdat si am desfacut telecomanda de la troliu si butonul este dus.....Sa vad si solenoizii dupa ce fac telecomanda :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: 4 Samuraie si un ATV Din pacate la rasturnarea aia nu am facut poze ca eram preocupat sa va pun pe roti mai repede :ha: Doar colegii daca va au in pozitia indecenta :ha: :ha: Multumim din nou ca ne-ai salvat week-end-ul. P.S. Nu am mai rabdat si am desfacut telecomanda de la troliu si butonul este dus.....Sa vad si solenoizii dupa ce fac telecomanda :sr Or sa vina dar au facut un drum la constanta. Le iau zilele astea si le postez. Super gasca super OOOOFFF ROOOOAD MISUU da-mi un semn sa stiu de unde te iau sa rezolvam cu crucea. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate