Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou Utilaj se naste......"Micutul"

bogthebat

Postări Recomandate

Asa cum probabil stiti, proprietarul Mustangului de pe forum- AKA Incepatoru`- a facut o achizitie sa poata iesi la noroiala sau unde o vrea el. Utilajul este un Y61, 3,0 TD, an de fabricatie 2000.

Stiam ca urmeaza sa fie modoficat "usor" si iata primele fotografii spion ale modificarilor masini "Incepatorului" :h5

Modificari: MT BF goodrich de 33`, jante cu ET -20, kit sispensie. CE mai urmeaza??? Il las pe proprietar sa posteze :banana

Astea sunt toate fotografiile facute inainte de se termina bateria la ap. foto slp

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Un nou Utilaj se naste......"Micutul"

Acum nu mai sunt poze spion. Ca copilot :x oficial, pot sa postez urmatoarele poze...Mai sunt ceva poze dar il las pe @Incepator sa le posteze.... :h5

Tot el va "expune " transformarile: bara, roofrack, OME, etc :banana

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

La sectiunea modificari as avea rugamintea sa postati proiecte cu MODIFICARI ale utilajelor.

Ca sa intelegeti ce vreau sa zic dau cateva exemple:taiat caroserii,confetionat rollcageuri,adaptat motoare,adaptat punti si lista poate continua.

Eu cred ca masinile care primesc un kit de suspensie,o bara ARB,niste gume mai mari trebuie prezentate la marca respectiva sau la Hai Sa Ne Cunoastem(unde isi mai prezinta lumea masinile)

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

De acord! Rog un moderator sa mute postarea, multumesc

@cfantana: din punctul meu de vedere, masina se modifica :P de aceeea am postat aici, dar ceea ce ai scris e clar si justificat

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

felicitari, incepatoru'! imi place bara fata, da' ce e cu carligul ala de macara? mi se pare cam mare pt. ce avem noi nevoie.

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.

se pare ca acest motor 3.0Di (ZD30 parca ii zice) e bun. argument: cunosc un director service nissan, foarte dibaci omul (tehnic vorbind), nu face alegeri la intamplare, care are un Y61 din 2005 cu acest motor.

astept prezentarea evolutiei si poze!

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare