Max Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Pentru baimareni, maine, duminica 25 octombrie facem o iesire ca si in vremurile bune. Vremea se anunta frumoasa, noroi este din belsug, slaninuta si carnati prajite in varf de munte, un "aditiv" sa ne umezeasca gatul, etc... Cei interesati sa fie dimineata la ora 10 la pensiunea Rustic in Baia Sprie. Traseul propus este Suior, Creasta Cocosului, coborare in Mara, Baraj Runcu, Izvoarele etc.... In padure e aproape imposibil de mers pentru ca sunt foarte multi copaci cazuti si stam toata ziua doar sa taiem cu drujba. Oricum, cei care au drujbe si topoare sa nu le uite acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Credeam ca te-ai lasat de "iesit"! In sfarsit, te-ai hotarat si tu sa mai dai "Toyota" la armasar (noroi)...sau invers? :h5 :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Max, te dor oasele? Mergi la impachetari de namol? Ce va invidiez... Distractie placuta! :-) Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire distractie placuta !!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Atentie ca s-a schimbat ora. Eu am fost unul dintre cei care m-am fentat si m-am grabit sa pregatesc masina la timp. :grin: De fapt e abia ora 9 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Atentie ca s-a schimbat ora. Eu am fost unul dintre cei care m-am fentat si m-am grabit sa pregatesc masina la timp. :grin: De fapt e abia ora 9 :grin: Cu ocazia asta avem aceiasi ora ca si la forum :banana . Distractie placuta si sa va ganditi si la noi cand sorbiti din palinca :h5 ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Am comis-o. O zi excelenta. Am prins vreme frumoasa, noroi, apa, zapada etc... 5 masini - 3 Toyota Un Land Rover Discovery si un Pajero Sport. [youtube:kqcm0xpw] [/youtube:kqcm0xpw] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Felicitari participantilor , superbe locuri , abia astept sa vin si eu in zona :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Am vazut ca testati si o noua metoda de pescuit :h5 Frumoasa zona si distractia a fost pe masura din ce s-a vazut :h5 :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire :1 :g :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire :bravo felicitari si gratarul de ce era? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Felicitari baieti! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire frumoasa zona , si sunt cativa oameni pasionati si priceputi pe acolo , felicitari pentru iesire Am vazut pe Carol , da unde era Bogdan? probabil ca pe sub un samurai la atelier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Pentru baimareni, maine,duminica 25 octombrie facem o iesire Superba poza asta! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate