J.T Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! :10 Pentru taseu si poze! :1 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Super traseul,super reusite pozele....ce sa mai zic sa va fie de bine :1 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Super iesire baieti! ...si multam de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! :bravo :bravo :bravo superbe poze! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Bine ne-am regasit si virtual!!!!!Traseul ca traseul,dar daca ajungeam acolo i-mi faceam si eu un afis admiratoarelor :grin: foarte frumoase pozele...Goganule....fratele meu de la ses.......urca la munte in sfarsit de noiembrie si o sa vezi la ce a lucrat fratele tau de la munte.... :P NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! inca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Toate Superbe :1 :g :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! ,,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Gogane, sa inteleg ca in zonele nasoale nu a facut nimeni poze? :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! @pasha.....doctore cu masina te descurci la fel ca si cu bisturiul :h5 :h5 :h5 @light...cuvintele sunt de prisos.....pozele vorbesc de la sine......MANIAcii @lichter......omu se baga peste tot nu are nici o greatza... :h5 @flt......cum se aude motorul de 4 LITRI :bravo @Sensei..... :fr :pt :care :old Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! :ha: :ha: :ha: Am inteles, cand e ud p-acolo e greu, acum insa a fost un fel de Transalpina, asa. Nu? :bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! ...traseu pentru Nissane ... da cica merg si astea autohtone. :grin: P.S. penibil edit of photo... :grin: :P :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! @gabipas.........@georgenis m-a scos din ravena aia.....acum era fara ARRRRO avea doar shufa cu el :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Super poze :1 ce rau imi pare ca nu e gata Tractozauru`... :sr dar in maxim 3 saptamani... :ypu :bannana :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! BRE hai pe cocklauri......trebuie sa facem o iesire de TESTING :top :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! E treaba voastra ce credeti, eu v-am spus ca am urcat vara pe acolo cu Aro 10 cu MT-uri. Am fost cu inca doi prieteni deci am si martori. Am urcat tot dealul peste ravena si am reusit sa nu cad in ea, daca cadeam cu siguranta ramaneam acolo. Si v-am mai spus ca prietenul meu Razvan din Busteni urca iarna pe acolo cu lanturi cu LJ70 cu muncitorii de la telescaun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Asta da poze,felicitari de iesire domnilor!!!! :1 :bravo Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Foarte frumos ...dar doar atatea poze ati facut ?! Se pare ca ati cam avut de lucru (restul timpului)... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Absolut superba iesirea. Bravo tuturor! @light, pozele sunt magnifice, ca de obicei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Iaca si niste poze din ce am recuperat de la copilotul meu. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Si restul... Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! Foarte frumos ...dar doar atatea poze ati facut ?! Se pare ca ati cam avut de lucru (restul timpului)... :P @Yonutz, Gaganu, GPScu si Didone ... va spun un secret, insa va rog sa nu ma spuneti lui Goganu, care mi-a atras atentia in mod special sa nu va suflu o vorba ... De la iesirea din DN pana la telegondola Sorica, noi am mers tot drumul cu spatele, tocmai ca sa va incurcam pe voi ... a se vedea pozele in care Patrocle urca ravena cu spatele ... Evident ca voi v-ati prins si ma simt foarte rusinat ca v-am mintim grosolan atat pe voi, cat si pe ceilalti membri ai forumului ... Toate pozele in care masinile sunt cu fata spre Sorica, sunt niste facaturi puerile (in Photoshop), ne-am miscat haotic cand in sus si cand in jos, tocmai ca sa va derutam, iar acum ca v-ati prins, va promit ca personal n-o sa va mai aburesc alta data. E drept ca am coborat in Campina, vreo 25km mai la sud de locul in care ati coborat voi, dar asta fiindca ne-am ratacit copilareste pe golul alpin si avand o busola care arata doar sudul, am fost convinsi ca raul din stanga/dreapta noastra, la un moment dat o sa ne scoata la Dunare si de acolo la Giurgiu, iar dupa 50km am fi ajuns la Bucuresti. Din pacate ne-am afundat in padure, ne-am bagat in noroi pana'n gat si am ajuns la Campina pe inserat cu burtile goale si jinduind la oaia vecinului. Cam asta este adevarul gol-golutz si inca odata, va rog sa nu afle Goganul ca stiti de la mine. Cu respect si consideratie! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Too good to be ZDRENTZE ... ! In continuarea postului cu traseul de coborare postat de lichter va prezint imaginea de ansamblu ... se pot observa urmele de roti lasate de masini pe iarba alpina.. :grin: . . http://img291.imageshack.us/img291/9665/dsc04434s.jpg . . . . . . . . . Multumesc tuturor pentru aprecierile facute! :h5 Adevarul este ca am avut si subiecti buni pentru pictorile.. iata, revin la bis cu inca una..pe curand :hi . . ... http://img2.imageshack.us/img2/6995/dsc03730i.jpg .. Cu respect Light Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate