Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Atentie fotografi !... si nu numai

bogthebat

Postări Recomandate

Uitati ce se intampla daca nu stai la locul tau intr-un concurs de off road (si nu numai, ca am mai vazut de astea si la CNR)sau, privind partea plina a paharului, ce inseamna sa ai kit de inaltare pe masina...

[youtube:3usjm1s3]

[/youtube:3usjm1s3]

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Atentie fotografi !... si nu numai

Doamne fereste.. putea sa se intample o tragedie..

Dar putea si pilotul sa puna frana atunci cand s-a dus in bot si nu il mai lua si pe al 2-lea in plin, el cred ca s-a panicat un pic si a calcat acceleratia mai tare.. Oricum ala cu alb s-a nascut a 2-a oara..

Link spre comentariu

Adevarul e ca trebuie sa ai grija, ca daca ai un aparat la ochi, pierzi contactul cu realitatea. Cred ca si Bullbar stie cum e cu asta, are si el o patanie faina popularizata pe aici. :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Acum, ca fost cameraman, pot sa va zic un singur lucru: aveam tot timpul langa mine alt domn, care se denumea asistent... si , printre altele, asta era alta grija a lui: sa te fereasca de lucruri de genul asta. (nu neparat la raliuri, ci si la o trepta, scari, mersul cu spatele, etc.)

Daca vreti sa fiti in mijlocul evenimentului, chiar daca pare caraghios, luati-va un prieten cu voi care, a carui grija sa fie exact asta: PROTECTIA!

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

domnule doctor.....de ce trebuia sa puna frana?????tipu era in concurs si el nu cred ca a vazut ca ala era acolo.....cand a sarit masina......si eu facem la fel....si o mare parte din vina o au organizatori...care ii lasa pe acei oameni sa stea acolo....in cazul in care tipi nu aveau o vesta de la presa sau ceva de gen...

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

am vazut o faza aproximativ la fel la TAT 2008 cand s-o rupt un ochete de la un Rover si sufa, cu tot cu fier o fost facuta prastie.O trecut la o palma pe langa capul unui pozas smecher si s-o infipt in fundu la toyota ce tracta de i-o facut o gaura cat lighianu. Daca il nimerea pe pozas, ii lua si capu pana in portbagaju la toyota.

Oricum omu din filmulet, chiar ca s-o nascut a doua oara.

Link spre comentariu

Aici este vorba de amatorism. Un fotoreporter profesionst sau un camerarman fel de profesionist, avand utilajele necesare nu aveau ce cautau acolo. Acolo stateau tutureii care vroiau si ei sa faca un filmulet sau o poza ptr, scoala populara. Filmuletul e mai vechi, se pare ca si soferul a cam gresit un pic traseul si de aici toata povestea, dar din fericire, chiar mare fericire , cu un sfarsit fericit.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Doamne fereste.. putea sa se intample o tragedie..

Dar putea si pilotul sa puna frana atunci cand s-a dus in bot si nu il mai lua si pe al 2-lea in plin, el cred ca s-a panicat un pic si a calcat acceleratia mai tare.. Oricum ala cu alb s-a nascut a 2-a oara..

Pilotul nu are nici o vina ... daca stai in afara teritoriului marcat ... precum se vede cei doi erau mult iesiti din zona ingradita.

In orice caz, masina nu putea fi oprita brusc ... ea a cazut de pe platforma betonata si din inertie s-a dus peste cel de-al doilea "fotograf curios" ...

Oricum au avut cu totii o experienta unica, iar cei doi "tavaliti" vor fi marcati toata viata de "contactul cu tabla" ...

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Mai oameni buni..

Eu nu am zis ca pilotul are vreo vina, eu am zis ca putea si el sa puna frana.. ca sa evite o tragedie. Se vede CLAR ca masina are un moment in care sta in balans pe burta pe acea bordura (1) si apoi cand se duce in bot (2), inainte de a-l lovi pe celalalt, cand de acolo nu mai iesi decat cu span, ceea ce el a si facut chiar daca era un OM in fata capotei lui.

Nu sunt fotograf, nu tin cu ursul... dar faceti un exercitiu de imaginatie si ganditi-va cam cum era acest topic daca acea persoana murea strivita sub masina unuia care nu-i pasa decat de podium.. sau luati-o altfel.... era un caine "iresponsabil" acolo.... Oare nu eram mai umani???

La asta ma refeream... la latura umana, daca traverseaza un caine pe strada claxonez si franez, daca trece un porc nesimtit strada pe loc nepermis, incet, desi ma vede ca vin.. claxonez si nu franez, poate ii ard si o oglinda si cu siguranta data viitoare va beli ochii mai bine.. Asta e.. Educatie Rutiera cu Parul. Era sa mor pe centura Focsani in bezna ca am evitat un cal, nu am trecut prin el si maine as face la fel..

Am fost sa casc gura la CNR 10 ani, am prieteni piloti care s-au intalnit pe probe speciale cu cai, carute, dobitoci ca Dacia care au iesit din padure full cu lemne si nu stiau ca sunt pe PS (vina organizatorilor), dar nu am vazut niciodata o executie, cu totii au pierdut secunde, au iesit in decor sau au intrat in spital..

Mai ganditi-va la exercitiul ala de imaginatie..

Pilotul nu are nici o vina ... daca stai in afara teritoriului marcat ... precum se vede cei doi erau mult iesiti din zona ingradita.

In orice caz, masina nu putea fi oprita brusc ... ea a cazut de pe platforma betonata si din inertie s-a dus peste cel de-al doilea "fotograf curios" ...

Oricum au avut cu totii o experienta unica, iar cei doi "tavaliti" vor fi marcati toata viata de "contactul cu tabla" ...

Link spre comentariu

Nici eu nu tin cu nimeni, dar... am impresia ca nenea de la volan nici macar nu l-a vazut pe al doilea, (cel cu geaca alba) si si-a dat seama numai dupa ce a coborat de pe pod.

Parerea mea.....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Mai oameni buni..

Eu nu am zis ca pilotul are vreo vina, eu am zis ca putea si el sa puna frana.. ca sa evite o tragedie. Se vede CLAR ca masina are un moment in care sta in balans pe burta pe acea bordura (1) si apoi cand se duce in bot (2), inainte de a-l lovi pe celalalt, cand de acolo nu mai iesi decat cu span, ceea ce el a si facut chiar daca era un OM in fata capotei lui.

Nu sunt fotograf, nu tin cu ursul... dar faceti un exercitiu de imaginatie si ganditi-va cam cum era acest topic daca acea persoana murea strivita sub masina unuia care nu-i pasa decat de podium.. sau luati-o altfel.... era un caine "iresponsabil" acolo.... Oare nu eram mai umani???

La asta ma refeream... la latura umana, daca traverseaza un caine pe strada claxonez si franez, daca trece un porc nesimtit strada pe loc nepermis, incet, desi ma vede ca vin.. claxonez si nu franez, poate ii ard si o oglinda si cu siguranta data viitoare va beli ochii mai bine.. Asta e.. Educatie Rutiera cu Parul. Era sa mor pe centura Focsani in bezna ca am evitat un cal, nu am trecut prin el si maine as face la fel..

Am fost sa casc gura la CNR 10 ani, am prieteni piloti care s-au intalnit pe probe speciale cu cai, carute, dobitoci ca Dacia care au iesit din padure full cu lemne si nu stiau ca sunt pe PS (vina organizatorilor), dar nu am vazut niciodata o executie, cu totii au pierdut secunde, au iesit in decor sau au intrat in spital..

Mai ganditi-va la exercitiul ala de imaginatie..

Nu se poate compara strada unde facem tot ce putem pentru a evita greselile altora cu o pista de concurs(acea pista era delimitata de banda fluorescenta de marcaj, era in spatiu oarecum deschis etc.) unde e litera de lege ca nimeni nu are voie sa patrunda. Putem pleca de la premiza ca respectivul copilot nici macar nu se gandea ca cineva ar putea fi pe traseu si, asa cum zicea cineva mai sus, sunt mari sanse ca pilotul sa nu-l fi vazut pe cel de-al doilea.

Link spre comentariu

Nici eu nu tin cu nimeni, dar... am impresia ca nenea de la volan nici macar nu l-a vazut pe al doilea, (cel cu geaca alba) si si-a dat seama numai dupa ce a coborat de pe pod.

Parerea mea.....

Asta era, ai dreptate.. Subtil, frumos si cat se poate de adevarat :bravo Intotdeauna adevarul e pe undeva la mijloc :hi Cand era masina in bot nu vedea in fata,dar si-a dat seama ca prima victima a fost impinsa si e ok si i-a dat span sa iasa..dar ghinion.

bbb, stiu ca e litera de lege, dar asta nu inseamna sa-i croim intentionat pe cei de pe traseu. In filmul asta cam asa mi s-a parut, imi si inchipui cum i-a zis copilotul pilotului " Ah.. baga-mi-as ce am alunecat... si nesimtitul ala care era acolo... bine i-ai facut.. :ha: Ia vezi ca mai e unul.. da-i un troliu in dinti si calca-i capul cu Simexurile :ha: sa se invete minte.. :ha: :ha: "

In concluzie e fain filmul..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare