bogthebat Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Atentie fotografi !... si nu numai Am postat acest filmulet nu pentru ca e spectaculos ci pentru a incerca sa invatam din greselile altora.... Nu toti de pe forum conduc. Sunt unii care sunt fotografi,sau care sunt pasionati de fotografie sau film. Eu cred ca e mai bine sa stai la locul tau, si sa dai un ban pe un obiectiv ca lumea, chiar daca costa 400 eur, decat sa dai aceeasi 400 de aur pe un scaun cu rotile.... De aceea am intitulat topicul Atentie fotografi... SI NU NUMAI..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Atentie fotografi !... si nu numai sa dai un ban pe un obiectiv ca lumea, chiar daca costa 400 eur Eu zic sa mai pui niste euro :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Atentie fotografi !... si nu numai Anumite natii isi cauta cu lumanarea sfarsitul (sinucigasi innascuti) Asa sunt si rusii (cel putin pe care i-am cunoscut eu) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Atentie fotografi !... si nu numai erau plin de vodca ..... de asta nu au simtit ... se exercita o presiune din interior .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate