pinti Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 astea is putinele poze ce le-am facut la open de la extrem nu am, copilotul nu a facut decat sa puna troliul si sa il puna din nou ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Salut! am fost si eu pe acolo (la concurs) si vreau sa va spun ca a fost super , o zona foarte frumoasa , un traseu exceptional (bravo Ovidiu) , o admosfera prieteneasca , organizatori oameni deosebiti (sufete mari si orisicind deschise pentru pasionatii de offroad) , pacat ca nu au fost rasplatiti cu o participare mai numeroasa , in concluzie , felicitari si la mai multe editi. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 A fost foarte frumos si traseul a fost belea, pacat ca duminica am stat pe dreapta din cauza cablului de ambreiaj. Duminica am facut un inventar de lovituri: radiator indoit, usa spate si bara fata indoite plus un arc pe fata indoit + cablu de ambreiaj rupt. Azi am reusit si am indreptat tot si masina e estetic bine . Oricum ne pregatim pentru preteneasca de la Orastie care daca nu ninge se va tine peste 2 saptamani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Buna, Da a fost frumos, dar ce este frumos se termina repede..... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 si asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Am sa incerc sa uploadez si niste filmuletze mai mici..... sper sa pot :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 daca nu reusesti, vorbeste cu pinti si [poate te ajuta el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Felicitari organizatorilor pt reusita evenimentului, multumim pt locurile faine prin care ne-au trimis... Data viitoare ne multumim si cu mai putin noroi.... ca aveam si intre dinti... :h5 Am luat locu 4 din...... 4 :P Incerc sa pun si io ceva poze: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Si una cu castigatoru de la extrem :1 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Iara aic,i una cu varianta "beta" a noii masini a lui Adi Nicoara.... care, cred eu, are mare potential si sper ca si , mare viitor... :bravo "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 http://www.trilulilu.ro/xmanxx/182463cb1ef424 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Si una cu castigatoru de la extrem :1 cine a castigat la extrem? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Nu e membru al forumului, dar ne supravegheaza din umbra... Mihai al cheama si, ne pregateste o surpriza, pune un 4,2 benzinar pe GR-u cu rapoartele de 2,8td, plus ca i-a taiat deja spatele masinii.... probabil v-a merge intr-un mare fel la gata. Offtopic, felicitari pt masinuta Patroler... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Merci!!!:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 (editat) Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Am promis niste filmulete, dar timpul este marele meu dusman, imi cer scuze tuturor pentru asteptarea asta indelungata, aveti aici si cateve bucati filmulete: Sper sa va placa, ce vedeti si cat de curand voi posta data editiei de anul asta:tk Editat August 1, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lightman Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Cupa Geoagiu Bai "G&S Hanibal Trophy " 6-8 nov. 2009 Am uitat sa precizez locatia primului filmulet, este la coborarea spre IAD, imi pare rau aveam niste filmulete mai edificatoare dar din pacate numai gasesc DVD-ul:hl Probabil multi il recunosc sau cunosc pe cameraman este Ovidiu Man, cel care a facut traseele, Cupei Geoagiu Bai, precum si o parte din traseele de la TAT inclusv speciale de la padurea Bejan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate