cristiblondu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Mai vrea cineva la open:nasu Orly4x4 si finu Claudio Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS puneti-ma si pe mine pe lista :h5 nebunieeeeeeee :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-Kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-Tcmihai 12-Adi15mii 13-Busu4x4 14-Watcher Toyota standard Patrol open 15-Akon 16-BBB 17-manuchao 18-Schulti 19-Andrei Popescu 20-Adi Zuz Patrol -open Vitara-ectrem 21-Dan Krp-Cherokee standard Toyota-open 22-Didone 23-Dulceanu Ionel 24-Evgheny (Negrotaurul) 25-Roberto 26-Petru Cernea 27-Filip 28-Naui 29-Drm 30-GPScu 31-Petrutz 32-Cristi Ursu 33-Emil Niculescu 34-Marius 35-Andreic 36-Discovery standard 37-mrJv 38-Romeo 39-Rupere2004 40-Laurentiugogan 41-John 42-Criati Blondu 43-Orly4x4 44-Amaru 45-Timeea Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Pentru ca la clasa Extem nu sunt inca doritori o sa organiza doar Standard si Open. Aici este un link cu locatia http://www.xcountry.ro/locatie-festival-moto/ Explicatii pt locatie: -Din DN1 com Tancabesti se merge spre Peris. -Se intra in comuna Peris si la prima intersesctie Y se face dreapta. -Se merge pe acest drum cam 8-10km(atentie se iese din localitate se trece printr-o padure si se reintra in localitate) -Deci se tine acest drum,se trece o cale ferata,se trece de o padure si se reintra in com. Peris. -La 3-400m de la intrarea in comuna pe partea dreapta este o statie de autobuz cu o bancuta galbena.(o sa punem panouri indicatoare aici si bana rosu cu alb pe stalp) -Se face dreapta dupa statia de autobuz si din nou prima la dreapta. -Se tine drumul pietruit pana la locul de start. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Prezent sese+copilot+samurai--open :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Prezent. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-Kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-Tcmihai 12-Adi15mii 13-Busu4x4 14-Watcher Toyota standard Patrol open 15-Akon 16-BBB 17-manuchao 18-Schulti 19-Andrei Popescu 20-Adi Zuz Patrol -open Vitara-ectrem 21-Dan Krp-Cherokee standard Toyota-open 22-Didone 23-Dulceanu Ionel 24-Evgheny (Negrotaurul) 25-Roberto 26-Petru Cernea 27-Filip 28-Naui 29-Drm 30-GPScu 31-Petrutz 32-Cristi Ursu 33-Emil Niculescu 34-Marius 35-Andreic 36-Discovery standard 37-mrJv 38-Romeo 39-Rupere2004 40-Laurentiugogan 41-John 42-Criati Blondu 43-Orly4x4 44-Amaru 45-Timeea 46-Sese 47-Nike Bravo Sese ne faci o surpriza frumoasa :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Tzupare, am identificat corect traseul ? Daca da, pun fisierul PLT aici :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Asta e traseul :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Din experienta voastra cat timp se face: 1) de la Otopeni pana la trial dimineata, ca sa ajungem la 0900 acolo? 2) de la trial la bucuresti, in centru pe la ora 14 3) [..] ora 17 4 [..] ora 19 ? Intreb dintr-un motiv cretin: va trebui sa o luam pe prietena fratelui meu din bucuresti inainte de a pleca spre predeal... :P Pun si trackul imediat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Din experienta voastra cat timp se face: 1) de la Otopeni pana la trial dimineata, ca sa ajungem la 0900 acolo? 2) de la trial la bucuresti, in centru pe la ora 14 3) [..] ora 17 4 [..] ora 19 ? Intreb dintr-un motiv cretin: va trebui sa o luam pe prietena fratelui meu din bucuresti inainte de a pleca spre predeal... :P Pun si trackul imediat Va opriti si la McDonald's? Un pipi mic? Hmm...cam asa....in jur de! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Iata trackul in format google earth si ozi explorer PS: Petre, intrebi daca ne strangem de dimineata undeva si mergem in coloana? Cam asta e intentia. Daca intrebi cum aranjam programul dupa terminarea trialului, habar n-am da sigur o sa facem pauze de pipi pe drum :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Din Otopeni pana la trial faci 20-30 min dar la intoarcere daca e coada la intrarea in Bucuresti nu stiu ce sa zic. Poti sa faci 40 min poti sa faci 90 min :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS hai sa ne vedem la 8.15 la mc donalds la prisma. plecam la 8.30 spre peris. e ok? experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS sau se poate inspre Buftea si sinteti mult mai cistigati bafta si distractie mare zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS eu stiu drumul pe dn. prin buftea n-am fost la peris. daca stie cineva o varianta mai buna, sa zica ora si locul si ramane stabilit. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Da, cam asa ma gandeam si eu. 0830 plecarea de la MacDonald Otopeni. PS: mie cred ca imi e mai usor pe DN1. Tinand cont ca stim unde e locul, identific un traseu si pe Buftea... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS atunci, asa sa-i ramana numele... vin cine vrea, la ce ora vrea tinand cont ca la 8.30 plecam spre peris. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS la dn1a se iese la fostul post de control...e vorba de drumul de intoarcere sa nu prindeti aglomeratie varianta buftea e mai lejera zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS la dn1a se iese la fostul post de control...e vorba de drumul de intoarcere sa nu prindeti aglomeratie varianta buftea e mai lejera corect, ai dreptate, pt intorcere e ideala varianta ta. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Inca unul : Scaraosky l-am convins ! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @Miron Sorin: da, ma ocup sa fac track intoarcere pe Buftea, e excelenta ideea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS salutari, ma bag si eu la trial......nu pot sa las echipa de baieti duri si neinfricati tocmai acum. cand zic duri si neinfricati ma refer la Ionutz, Gaganu, Goganu, GPESCu......adica exact ccei de vor castiga. poti de acum sa scrii diplomele: :bannana Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Vine si .........Luigi + Tarzan, OPEN ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS salut, primiti si spectatori? pe la ce ora ar incepe toata treaba? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate