adi15mii Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS BRAVO pentru organizare ne vedem pe zapada !!!!!!!!!!?????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Multumim organizatorilor pentru efortul depus. A fost excelent din toate punctele de vedere. BIS PE ZAPADA .............. ( promit ca vin cu anvelope de vara ) Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Vrem si pe zapa-da ! Vrem si pe zapa-da ! :banana Stimati organizatori, dupa cum vedeti, participantii nu numai ca au fost foooarte incantati de reusita acestui gen de iesire, dar VOR MAI MUUULT, adik mai vrem si pe zapada (anul asta :) ). Ce ziceti? ps: rog colegii care mai vor si pe zapada sa isi anunte si ei aici sustinerea acestei idei, si sunt sigur ca ii vom convinge pe organizatori sa repete isprava si pe ZAPAAADAAAAAA Vrem si pe zapa-da ! Vrem si pe zapa-da ! :banana ps2: sper ca nu vi s-a parut exagerata exprimarea mea, eu am vorbit serios si e pt o cauza nobila. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Daca e nevoie punem si noi umaru' la treaba dar vrem si pe zapada. Vrem si pe zapa-da ! Vrem si pe zapa-da ! Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS pe zapada promit ca am sa ma inscriu la open :banana :banana :banana :banana :banana felicitari organizatorilor superba zii Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS cobrra, mai pune poze. :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Bravo Tzupy, ne-am simtit foarte bine...Pe cand repetir? Toate cele bune! Rila Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS merci inca odata organizatorilor :D f. misto trasee, noroi, viteza, spectacol la standard; incrucisari, pante abrupte, busteni, spectacol la open. very nice Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS :bannana Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS poze poze Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS gata Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alithenake Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Salutare la toata lumea. Permiteti-mi sa folosesc primul post pe acest forum chiar aici, la Trialul de azi. Am venit prima oara la asa ceva, desi imi doream de mult. Am venit doar sa fac poze, desi mi-as fi dorit f f mult sa ma si dau. Insa nu am cu ce :) Ca sa nu mai lungesc vorba, atasez un clip realizat de mine din fotografiile de azi (da, sunt numai fotografii in tot clipul). Cele bune si sper sa mai am ocazia sa vad asemenea spectacol. [youtube:mckgdsgk] [/youtube:mckgdsgk] PS: daca v-a placut ce ati vazut atunci poate data viitoare ma recompensati si pe mine cu o tura pe traseu :p. In caz ca va intrebati cine sunt, poate unii m-ati vazut azi cu vreo 2 aparate de gat si impreuna cu americanul pe care Semaca l-a invitat sa dea o tura cu a sa masina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS In cazul asta :W :cl :h5 alithenake Felicitari organizatorilor ..... super organizare din toate punctele de vedere :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Salutare la toata lumea. Permiteti-mi sa folosesc primul post pe acest forum chiar aici, la Trialul de azi. Am venit prima oara la asa ceva, desi imi doream de mult. Am venit doar sa fac poze, desi mi-as fi dorit f f mult sa ma si dau. Insa nu am cu ce :) Ca sa nu mai lungesc vorba, atasez un clip realizat de mine din fotografiile de azi (da, sunt numai fotografii in tot clipul). Cele bune si sper sa mai am ocazia sa vad asemenea spectacol. PS: daca v-a placut ce ati vazut atunci poate data viitoare ma recompensati si pe mine cu o tura pe traseu :p. In caz ca va intrebati cine sunt, poate unii m-ati vazut azi cu vreo 2 aparate de gat si impreuna cu americanul pe care Semaca l-a invitat sa dea o tura cu a sa masina :) Nice job, mate ! :bravo :1 Bine ai venit! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS super eveniment si excelenta desfasurarea; felicitari organizatorilor pentru idee, trasee, organizarea de exceptie, locatie, si atmosfera. pina si vremea a fost super, :1 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALAUR Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Memorabila zi! Multumim organizatorilor pentru efort! Ne-am distrat excelent! Balauru T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS ...daca nu ma numeam Gabi :P si nu imi veneau o turma de invitati...nimic altceva nu ma putea opri sa particip la aceasta minunata iesire ... :1 se pare ca a fost asa cum s-a preconizat : O IESIRE EXCELENTA din toate punctele de vedere. sincere felicitari organizatorilor si ...bravo!! participantilor. ...si asa cum au propus anterior colegii ...vrem si pe zapa-da !! :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator afantana Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS PS: daca v-a placut ce ati vazut atunci poate data viitoare ma recompensati si pe mine cu o tura pe traseu :p. In caz ca va intrebati cine sunt, poate unii m-ati vazut azi cu vreo 2 aparate de gat si impreuna cu americanul pe care Semaca l-a invitat sa dea o tura cu a sa masina :) Te-a si durut gura sa zici :) Data viitoare am eu grija de tine. Mersi ca a(t)i venit. Eu zic sa mai facem o sedinta si la garaj - o sa-ti placa :) Si o tura.. cum trebuie. See u monday. P.S. - GREAT photos my friend. Love them. Eu m-am imbatat asa ca n-am apucat sa fac nimic. Poate azi:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosxc Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Felicitari organizatorilor( nu vreau sa nominalizez, pentru ca am vazut multa lume care se agita ca totul sa fie in regula in timpul concursului :bravo ) Chiar daca am participat ca si copilot, am invatat unele chestii in plus in materie de off road. Experienta de ieri m-a impulsionat si mai mult sa imi modific masina pentru a putea aborda si teren la nivelul acesta de dificultate(mai lipsesc doar banii :op ). Multumesc oamenilor interesanti cu care am schimbat impresii. Gratie domnului Doctor Semaca am reusit sa traiesc senzatii tari din 1950 (ca in reclama cu ciocolata ROM) la bordul lui M461 dupa o scurta plimbare in bena. Astept pozele pentru ca stiu ca cineva mi-a facut poze la sosirea langa cortul de la start. Abia astept urmatoarea iesire. AAAAaaaa si partea cu organizarea unei editii viitoare pe zapada in aceasta locatie este excelenta :ypu Multumesc si lui Adi Udeanu ca mi-a oferit locul din dreapta in Patrolul sau si sper ca nu s-a suparat cand l-am pus sa abordeze si alte portiuni de traseu mai dificile din afara circuitului de concurs (asta ca sa vezi putin limitele masinii si ce teren poate ea aborda)! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS :1 lui Sese pt locul I la open .Prima tura 3;30 si a II -a 3:12 ! Eu am dat cat am putut in patrol si degeaba ....4:40 si 4:12 Multumesc celor care au organizat acest eveniment.Muzica buna ,gratare, sprit, animatoare.... Si a iesit si soarele pe noroiul ala ! Astept si zapada :grin: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Gata clasamentele ? :hi Vrem sa vedem si noi ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Gata clasamentele ? :hi Vrem sa vedem si noi ! Mai pe seara ca ma doare capatana de la spritzul de aseara :grin: La Open a castigat Sese felicitari :h5 La Standard a castigat Kess deasemenea felicitari :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Da a iesit super :1 si la mai multe :h5 pun si eu niste poze facute la repezeala :grin: alithenake misto pozele :h5 suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS :h5 suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Pe langa dataliile legate de clasament, asteptam cu sufletul la gura o reactie din partea organizatorilor vis-a-vis de numeroasele cereri pt un BIS PE ZAPADA. :jp1 :x :b Poate e cam devreme sa va pronuntati, dar dupa cum stim cu totii suntem in campanie electorala si vrem promisiuni. :ha: :h5 "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate