KYK Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Costine, hai ca abia acum am vz topicul, Discovery stock AT uri la standard ok ? tb pilot copilot ? ca al meu copilot si-a luat masinaaaaaa si-l mananca si pe el deci am fi 2xDiscovery. merci bilan DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Salut Costin, Inca un LR Defender la standard cu AT-uri daca se poate? Multumesc anticipat, Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS ......ma bag si eu pt 8.30 MEK OTOPENI @horatiu.....s-au skimbat multe de cand ai plecat......ai fost intrecut la rasturnari...... :h5 :ha: @luigi.....Tarzan.....sa se dezmortzeasca un pic...... :grin: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Dak e cineva care are nevoie de copilot sa ma anunte pe privat. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Daca nu se poate de dimineata si ajung pe la 12?...este prea tirziu sau am timp de ceva socializare macar? vad ca masini sunt peste 40...asta inseamna ca se sta pina dupa 14-15,nu? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS :( of, ce ocazie scap si eu! mi-e o ciuda de mor! distractie placuta si astept tura urmatoare! pfiiiiii.... iar stau si ma uit la poze, post operatorii ca sa zic asa.... :( Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Tare-as veni si eu, dar la ora 13 trebuie sa fiu la o inmormantare(...a altuia) Daca sunt semne ca se va prelungi...trialu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS salutari, ma bag si eu la trial......nu pot sa las echipa de baieti duri si neinfricati tocmai acum. cand zic duri si neinfricati ma refer la Ionutz, Gaganu, Goganu, GPESCu......adica exact ccei de vor castiga. poti de acum sa scrii diplomele: :bannana aloo ai venit de la niagara cu peria dupa tine :grin: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-Kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-Tcmihai 12-Adi15mii 13-Busu4x4 14-Watcher Toyota standard Patrol open 15-Akon 16-BBB 17-manuchao 18-Schulti 19-Andrei Popescu 20-Adi Zuz Patrol -open Vitara-ectrem 21-Dan Krp-Cherokee standard Toyota-open 22-Didone 23-Dulceanu Ionel 24-Evgheny (Negrotaurul) 25-Roberto 26-Petru Cernea 27-Filip 28-Naui 29-Drm 30-GPScu 31-Petrutz 32-Cristi Ursu 33-Emil Niculescu 34-Marius 35-Andreic 36-Discovery standard 37-mrJv 38-Romeo 39-Rupere2004 40-Laurentiugogan 41-John 42-Criati Blondu 43-Orly4x4 44-Amaru 45-Timeea 46-Sese 47-Nike 48-Scaraosky 49-Horace 50-Nissan4x4 "Luigi" 51-Kik 52-Discovery(prieten Kyk) 53-Kess 54-Catalin Calarasi 55-Dogy Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Deci la 9 incep inscrierile si la 10 dam drumul la concurs. Pentru cei ce vor sa vina mai tarziu ca spectatori sunt toti bine veniti,cred ca o sa se lungeasaca pana pe la orele 17 distractia :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Costine, hai ca abia acum am vz topicul, Discovery stock AT uri la standard ok ? tb pilot copilot ? ca al meu copilot si-a luat masinaaaaaa si-l mananca si pe el deci am fi 2xDiscovery. merci bilan Va astept Cristi :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Daca nu se poate de dimineata si ajung pe la 12?...este prea tirziu sau am timp de ceva socializare macar? vad ca masini sunt peste 40...asta inseamna ca se sta pina dupa 14-15,nu? Razvane o sa se lungeasca treaba ca sunt multe masini. Te astept :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Salut Costin, Inca un LR Defender la standard cu AT-uri daca se poate? Multumesc anticipat, Andrei te asteptam la Start :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS mai mult ca sigur ca nu pot sa fiu prezent dar va urez distractie maxima!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Deci la 9 incep inscrierile si la 10 dam drumul la concurs. Pentru cei ce vor sa vina mai tarziu ca spectatori sunt toti bine veniti,cred ca o sa se lungeasaca pana pe la orele 17 distractia :h5 Poate ar fi mai bine sa se faca de pe acum o preselectie : standard/open/extrem, cum se practica la toate concursurile, iar la fata locului doar tragerea la sorti cu pozitia de plecare (eventual dupa ordinea inscrierii pe site). Stim f bine ca ora de start se decaleaza de fiecare data, iar acum sunt 2 manse, f multe masini iar ziua e scurta. E doar un sfat, voi stiti mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Intre 9 si 10 se fac inscrierile iar startul o sa-l dam in ordinea inscrierilor. Probele se vor desfasura simultam iar daca ne miscam bine avem timp sa facem doua manse. Ne vedem la start :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS mai mult ca sigur ca nu pot sa fiu prezent dar va urez distractie maxima!!! :uameni Poate ne vedem totusi :x i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS - Gaganu, am venit din Canada si te anunt ca am luat acolo Licenta de pilot profesionist. Nu prea stiau canadienii ca sa faca cu mine.....pana cand le-am aratat pozele cu Nissanul meu in vagauna si cu rotile in sus. Au recunoscut ca trebuie sa fii meserias ca sa-l intorci asa....si mi-au dat diploma. deci sa nu mergi in lateralul meu caci parchez pe tine:))) - Goganu.....de fapt MARELE GOGANU.....trebuie sa-mi spui cine m-a depasit la capitolul rasturnari si cum a reusit. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Salutari, mai avem un coleg care doreste sa participe - Mugur Ghita - Nissan Patrol Y60. nu are inca cont pe site de aceea m-a rugat sa-l ajut eu cu inscrierea. mi-a marturisit ca vrea sa mearga in fata MARELUI GOGANU....ca sa-l mai impinga din spate, ori de cate ori o sa ramana in noroi. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @pilot horace.....le ai spus la aia in CANADA cine te a scos din vagauna :ha: ......ma sunat mugur ne vedem maine la 8 si plecam spre mac otopeni......ne vedem la start...dl pilot profesionist de acrobatzii :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Salutari, mai avem un coleg care doreste sa participe - Mugur Ghita - Nissan Patrol Y60. nu are inca cont pe site de aceea m-a rugat sa-l ajut eu cu inscrierea. mi-a marturisit ca vrea sa mearga in fata MARELUI GOGANU....ca sa-l mai impinga din spate, ori de cate ori o sa ramana in noroi. Se rezolva,va astept la Peris :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Acum m-am intors de la Peris,traseele sunt gata,e noroi sa-ti pui si-n cap deci ne vedem dimineata sa incepem distractia :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Vin si eu. Pasager :ft pager in masina lui Ionel Dulceanu. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS ....daca nu eram la trasee ptr Covasna ...eram acolo....Bafta si distractie faina!!!! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Imi pare rau dar maine trebuie sa fiu la munca :sr . Distractie maxima!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate