Yonutz Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Ce va mai bucurati voi Toyotistii ...cand raman Nissan-istii suspendati! :ha: De fapt fratele Goganu incerca o "kamasupra" sa aterizeze izact cu cardanu'n in pamant imediat dupa linia de sosire! Dar karma acelor 24 de manevre nu i-a iesit! Sau de fapt s-a oprit izact ptr poze ... Da' vad ca voi nu prea ati fost preocupati sa "binoculati" momentu' sa "pac" cu el la razboiu' acuma... Neexistand dovada irefutabila ca Goganu "a ramas" cu rama-n noroi ...tind sa cred ca arbitrii acestei competitii l-au furat enorm (ca si pe altii de altfel ... :ha: ) si la 10 si 10 cronometrul s-a oprit si el mirat ...ca de ce nu mai vine Goganu?! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS more :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Ce va mai bucurati voi Toyotistii ...cand raman Nissan-istii suspendati!...... .............s-a oprit si el mirat ...ca de ce nu mai vine Goganu?! :ha: nenea Yonutz, eu nu m-am legat de alti nissan-isti, nu am generalizat ci doar am discutat punctul meu de vedere despre masina lui Goganu :h5 :h5 :h5 eu am toyota, este adevarat, insa o tin de printesa, n-o mai bag la noroaie si nici gume nu-i mai cumpar, caci....se supara Goganu si-si cumpara si el toyota Goganu zicand in gand: "adica cum vine asta, unde merg eu cu patrolul meu, merge si Babone cu toyota lui de strada cu gume de ploaie...nu se mai poate mai nene, nu mai suport :grin: :grin: :grin: " In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @horatiu, @yonutz, @bambino (alias babone)......aceasta e ultima mea postare, ma retrag din lumea off roadului va las si pe voi sa va afirmati........ma bucur ca v-am cunoscut, sunteti niste zdrente deosebite..... :grin:......aaaaa si inca ceva....'' mai bine sa fii vazut decat trecut cu vederea'' @dulceanu.....baga filmu frate cu jocu de glezne.... :h5 Organizatorilor :bravo :bravo :1 :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS :sr :sr :sr :sr nenea nu pleca....nu mai fac pliiiiiiiiizzzz In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Cum ar putea fi lumea 4x4 fara Goganu ... Un fel de Titanic fara aisberg, un fel de Toyota cu roti de dacie sau un fel de friptura vegetariana ... :ha: Pai Gogane, tocmai acum cand ti-a crescut cota de piata ...tu te retragi? :grin: Tocmai acum cand suprematia Patrolului a fost demostrata ...N-ai vazut ca de oftica, Toyotistilor nici aparatele foto nu am mers? Sau ...am inteles, vrei sa te retragi in maxima glorie! Cu cei 24cm ai tai nestirbiti ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS La cererea lui goganu pt ai ridica moralul ii arat filmuletul cu jocul de glezne.Pun si un film cu mine ca doar goganula avut nr 30 si eu 31. [youtube:2w8p61o3]http://www.youtube.com/watch?v=ecoOrzFkEDw[/youtube:2w8p61o3] [youtube:2w8p61o3] [/youtube:2w8p61o3] Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS cateva poze si de la mine 1.Cristinika i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Fritz & Naui i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS tot DGR-iiii i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Tot ei :jp1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS si ultimele cu Fritz & Naui i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Domnul Niculescu i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Domnul Niculescu i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Niculescu i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Roberto -3:43 prima mansa -3:43 a doua mansa ( de fapt 3:23 dar a reusit sa rupa ultimul fanion din traseu :sr ) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Roberto i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Si ultimele cu Roberto i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS curba , omul din curba si "vizitatorii" :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Acestea au fost toate pozele mele . Inca o data felicitari Organizatorilor . :bravo :bravo :bravo Frumos loc de joaca v-ati gasit . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS - Ionutz - eu cred ca nu conteaza asa de mult masina, de aceea imi permit sa spun ca GOGANU ar putea sa ramana in noroi si cu Toyota si cu Nissan.....stie el cum sa le puna cu rotile in aer:)))........are de la cine sa se inspire :P - Goganu - spune-mi de cand te lasi de off road....asta ca sa-mi pun Nissanul la vanzare......sa ma las si eu. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @dulceanu..... :h5 @horace........mam hotarat sa nu mai ies in teren......ca nu am cu ce slp .....doar poate daca pe viitor ma luati sa torn vin, bere, whiski in pahare :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Sa nu-mi zici ca ai pus bot! Eu n-am apucat sa scot nicio silaba! :ha: :ha: :ha: Acu' sincer, ce preferi? Sa zicem ca Patrolu' e nasol sau sa ne luam de pilot? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Saracul autobuz.......nu are nici o vina.......Gogane,eu zic sa-ti iei Toyota, ca atunci ii faci fericiti pe astia cu Nissan :ha: :ha: :ha: Omul a venit cu a doua,a urcat botu' incetisor,sa nu se zgiltie......si i-a murit la iesire,ca nu mai avea turatii si prima la greu el n-o foloseste......ca patrolu-i fulg.....trece si daca bate vintul...si acolo adia incetisor.......si s-a troliat din gaura lui Wacher.......el singur fara ajutor doar cu sprijin si huidieli......asta-i adevarul......masina saraca nu are vina.........si nici macar nu era noroi.......era pamint si nisip :1 Gogane.......ramii primul meu prieten si invatacel......stii prima si ultima lectie ca pe urma ai lipsit....de ai crescut la 24 cm? :ha: :ha: :ha: Prima (Viteza 1) si pe greu.......talpa si lucrezi din gaz......nefericitule......ce facusi in fata lumii...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate