Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

7 Noiembrie 2009 - TRIAL LA PERIS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 340
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS

@rzv......multumesc pt colaborare.....daca nu erai tu si cu ZANA FERMECATA si acum eram in groapa ca nu aveam de ce sa ma troliez..........stii si tu....cat traiesti inveti.....eu insa mai precoce am asimilat prea repede.....si hop 24.... :ha:

@gaganu......da mam lasat de off road.....mi am dat seama ca nu este de mine......in zilele urmatoare pun patrolu la vanzare 1500 eur (ii pastrez numerele) sa scap repede de el....ca e criza.....imi iau o dacie veke si fac catering......

@cobrra......ne vedem in teren :ha: :grin:

@sensei.....fratele meu negru (zdreantza toyotista)

P.S.....BAH DAR NU MAI ARE VOIE OMU SA CADA INTR-O GROPITZA ?

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@rzv......multumesc pt colaborare.....daca nu erai tu si cu ZANA FERMECATA si acum eram in groapa ca nu aveam de ce sa ma troliez..........stii si tu....cat traiesti inveti.....eu insa mai precoce am asimilat prea repede.....si hop 24.... :ha:

@gaganu......da mam lasat de off road.....mi am dat seama ca nu este de mine......in zilele urmatoare pun patrolu la vanzare 1500 eur (ii pastrez numerele) sa scap repede de el....ca e criza.....imi iau o dacie veke si fac catering......

@cobrra......ne vedem in teren :ha: :grin:

@sensei.....fratele meu negru (zdreantza toyotista)

P.S.....BAH DAR NU MAI ARE VOIE OMU SA CADA INTR-O GROPITZA ?

gogane eram eu acolo te salva fratele tau :h5 trebuia sa suni si veneam cu toyota si bine inteles cu aparatu de fotografiat :banana

cum faci tu nu :sr cum ramane o toyoa sau alta masina inafara de patrol cu aparatu pe ei :grin:si pe urma stiti ce urmeza :ha:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

noo... haideti mah oameni buni sa simtim trairea de acolo...spiritul 4x4 de care tot pomenim pe forumul asta....

va-ti simit bine??? ce mai conteaza ca e niva,patrol,toyota,suzuky sau hummer ??

.... :ha: :ha: iar despre unii calareti de stepa...ca de ex. GOGANU...ca tot il pomeneati pe'aci...ma sunat ieri sa imi spuna ca a aflat ca nissanul lui are 5 viteze inainte.... :ha: :ha: :ha:

mai,mai... ca uameni... adik... :uameni

una peste alta,ca posesor dd...dde patrol(lovit,e adevarat... :P ...deocamndata....) recomand celor care vor adevarat off-road : luati-va Toyota !!!

.............

............

............. :P

... slp .....

:P .... slp ... :P .... slp ....

iar dupa numeroasele nemultumiri (firesti ... ) de achizitia facuta, o sa intelegeti ce inseamna Nissan Patrol :banana.

...........

.............credeati ca vorbesc serios ?????????????...... ai mah........ :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Gogane, vezi daca mergi prea des in teren ce se intampla? Oboseste masina si te tradeaza chiar de fata cu toata lumea :sr . Tu nu vezi ca RZV o lasa sa se odihneasca cate 3-4 luni ca sa poata urca un deal? :ha: :ha: :ha: .Daca vrei sa vezi ce obosita este Zana, invita-l la o iesire sambata si sa vezi daca mai poate urca :ha: :ha: :ha: . Razvane, ti-ai schimbat strategia?.............pana acum te-ai chinuit sa-ti convingi toti prietenii si cunoscutii sa mearga la offroad si acum ce faci? ..........incepi sa-i faci sa renunte? Vezi ca daca se lasa Goganu de offroad, o sa-ti trimit o factura cu ce bani am cheltuit eu din cauza ta anul asta ca ai incercat si m-ai convins sa vin odata cu voi in teren. Asa ca Razvane, nu stiu cum il convingi (spune-i adevarul............... ca tu ai urcat din greseala :ha: :ha: ) sau ce vrei tu, dar sa-i treaca supararea :h5 . I-mi pare foarte rau ca nu am avut masina sa vin si eu sa vad daca puteam urca sau nu, sa vezi atunci Gogane ce radeau de mine daca nu urcam. Asta este frate, data viitoare nu o sa ai probleme daca aplici strategia lui Razvan :ha: :ha: :ha:

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Foarte tare ideea si foarte aproape de Bucuresti; si eu am apreciat Perisul chiar daca am constatat ca reglajul la carburatie era varza (l-am facut cu manutele mele...) si powerul a lasat de dorit si, chiar daca in final i-am rupt M-ului caseta de directie de pe sasiu...in bustenii in care , daca participam la briefing...nu ma bagam. Si, sunt absolut incantat de tractoarele primite de la Trooper si modificate ...sunt devastatoare pe noroi!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

@adikamikaze...........pe viitor o sa fac o mica pauza de off road.....asa, sa ma reculeg........insa o sa cam stau pe capu' lu @rzv (sper ca nu deranjez)......sa mi explice cum este cu 1 low sau 2 high..........stii cum e (io invatzacel ma incurc mereu)......e bine sa stai pe langa oameni experimentati in teren care se dau in adevaratul sens al cuvantului :ha: :care

@gapi pas.....fratele meu vand patrolu sapt viitoare :x .....imi iau toyota prius :ha:

@blondule.........mare boier....mare caracter...... :h5 :top

Link spre comentariu

@gapi pas.....fratele meu vand patrolu sapt viitoare :x .....imi iau toyota prius :ha:

Vezi c-a scos Toyota un model nou, Priapius, special pentru astia cu marimi mari. :ha:

:ha: :ha: :ha: tare asta sensei!

In alta ordine de idei mie mi-a placut cum s-a dat goganu la luana fest! calm, apasat...falocratic as putea spune... :grin: Constat ca s-a deschis sezonul de vanatoate de gogani drept pentru care eu nu-i mai zic nimic...deocamdata...rezista gogane, e lumea rea!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Te-au incoltit Gogane ..."sacalii" din toate partile! Pana la urma e bine ca ai ajuns la concluzia ca Patrolul e o masina slabuta de teren! O masina mult sub cat poti tu ca sofer! :grin: Da, a venit timpul sa incerci si altceva: o Toyota de exemplu! :ha: Sa cauti una care sa fie in stare sa-ti care cei 24cm! :ha: O exista vreuna??? :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vezi c-a scos Toyota un model nou, Priapius, special pentru astia cu marimi mari. :ha:

PRIAPIUS!!!! de foarte mult misto!!! :))

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

....Din rubrica....''cand ai nevoie de o mana de ajutor primesti un bocanc in fatza'' : :ha:

pt parerile PRO..... :h5

pt parerile CONTRA (ANTI 24).... :sl :pt

P.S...rezist cu stoicism :ha:

Link spre comentariu

mah dar eu nu inteleg ce aveti cu goganu... doar cu goganu... :grin: de watcher nu zice nimeni nimic? sau el a dat o tuica sa nu il barfim :ha:

PS - gogane nu te supara, fac si ei haz dar de iubit tot te iubesc toti, nu pune la suflet rautatea oamenilor :bravo

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

......el spunea ca masina se comporta super ok.......eu insa am unele retineri referitoare la flexare (distanta era mica guma - contra aripa) si rapoarte.......oricum masina e ANIMAL MARE :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare