akita Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Foarte faina atmosfera si bine organizat evenimentul. Imi pare f. rau ca in jurul orelor 13 a trebuit sa plec. Felicitari ! Postez si eu cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS si alte cateva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS si inca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS si gata... daca cineva le doreste la o marime mai mare sa-mi spuna si i le trimit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Frumoase poze :h5 A pus cateva si frate'meu pe Dojo. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Frumoase poze :h5 A pus cateva si frate'meu pe Dojo. daaaaa...si apare si ScaraosckyZaurus in 2 poze! :banana :banana ...niiii ce-mi place! :banana lambada! ole!! :banana Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Am reusit sa ajung si eu o ora ca spectator . Frumoasa atmosfera . Cateva foto , din pacate la dimensiuni mici ,oricat am incercat sa le redimensionaz ,nu mi le primeste la incarcat.......................... Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Altele. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Si altele . Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @PETRE.....37.....y61 cu nr de bulgaria.....stii cum e cu pozele......apar doar cei in dificultate :ha: pai bre...gresesti, apar doar cei ce merg bine, aia de raman suspendati, nu apar, caci alearga lumea sa-i ajute si nu mai au timp de poze :P :ha: :ha: :ha: capisco gogane? :grin: oricum , iti coacem ceva la inaltuimea asteptarilor tale, ai sa vezi....o sa iasa caterinca maxima. tu cu patrolul tau....noi cu toyota noastra :p :p :p In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @goganu man, stii......e o vorba care circula prin popor....zice cam asa....cica numai operele de arta se comenteaza :ypu :ypu :ypu ....intelegi ce vreau sa-ti spun?:D merci mult pentru casti. cat despre poze, am si eu vreo 90, dar n-am apucat sa le miscorez, nu cu masina mea, ci cu masinile unora din colegii care au participat. despre traseu....foarte frumos. pentru mine e primul concurs....a fost o experienta interesanta. poze cu masina mea? au facut fetele la start, le multumesc si le rog sa posteze :h5 . pe traseu or fi facut poze, dar cred ca au iesit miscate, eu am mers pe acolo...nu am participat la sedinte foto in timpul concursului ca tine.......de....nu am rapoartele modificate....masina nu trage...nu ma ajuta...(va dati seama ca glumesc :banana )....n-am nici experienta ta....ti-am zis, e primul concurs :x ...cred ca trebuie muuuuuuuulte iesiri, muuuulte concursuri, muuuulta experienta ca sa poti sa ramai suspendat pe acolo...eu n-am reusit, repet...pentru mine e primul concurs de offroad...nu ma ridic la nivelul tau :h5 @petre :D stiu ca te asteptai sa nu mearga masina:D ce sa faci.....merge a naibii...si merge bine:D nu cred ca te-am vazut pe acolo, ti-a fost cumva frica sa nu trec peste masina ta?!...fara sa observ....ca de, sunt 38-uri..... :h5 voi sa nu va suparati, glumesc si eu. si masinile voastre sunt ok, imi plac :h5 :p :p dar la cat ati comentat fara sa aveti idee despre cum merge....intelegeti si voi....nu m-am putut abtine.... :banana :bannana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @petre :D stiu ca te asteptai sa nu mearga masina:D ce sa faci.....merge a naibii...si merge bine:D nu cred ca te-am vazut pe acolo, ti-a fost cumva frica sa nu trec peste masina ta?!...fara sa observ....ca de, sunt 38-uri..... :h5 voi sa nu va suparati, glumesc si eu. si masinile voastre sunt ok, imi plac :h5 :p :p dar la cat ati comentat fara sa aveti idee despre cum merge....intelegeti si voi....nu m-am putut abtine.... :banana :bannana :banana Eu nu am fost la peris, dar sunt convins ca pe langa masina ta, a mea nu este cine stie ce! Te rog sa nu ai nicio clipa impresia ca m-am asteptat sa nu mearga, nu-s nici carcotas si nici invidios, dar eu cu 33-uri si rapoarte 4,37(de fabrica) tot ma descurc uneori greu si simt ca nu am putere la roata. Voiam sa vad cum flexa si cum mergea in teren ca sa stiu cum o modific pe a mea! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @adrianudeanu........la cat ne cunoastem, ai cam multe INTIMITATI cu mine (pe viitor rezuma-te la comentarii ref. la utilaju' meu si nu la persoana mea ).....felicitari pt locul 1.... :bravo () p.s....cat despre sesiunile mele foto.......mai e o vorba man "...mai bine sa fii vazut, decat trecut cu vederea....man".............. :t Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS ...sa intelegem ca un concurs de off-road se castiga cu un set de 38-uri ???? :P :P credeam ca mai trebuiesc si "altele"... :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS n-am castigat nimic, nu am participat pentru locul 1. daca tu, gogane, nu te luai de mine, eu imi vedeam linistit de treaba, si asa imi cam pierd timpul sa-ti dau replici. cred ca de acum inainte ne putem rezuma la a ne ignora reciproc, cred ca e cea mai buna idee. si mai cred ceva, rolul acestui forum nu este de a "carcoti" ce si cum au modificat unii, ci de a da sfaturi!!!!!!! (apropo...tu care crezi ca e mai buna, nissan sau toyota? :P ) tu ai vazut ca nu s-au postat poze cu masina mea din timpul concursului si ce-ai zis? hai sa fac un pic misto:) intrebarea e: crezi ca sunt postate poze cu toti cei care au participat? slp legat de trecut cu vederea.....nu prea ma intereseaza ca nu sunt poze pe forum atat timp cat tu ai observat ca am participat...deci trecut cu vederea.....n-am fost :h5 @petre :p :p :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @adrianudeanu Sefu' cauta sa fi mai putin acid in replici! Faptul ca o serie de oameni ti-au dat niste sfaturi (si eu printre ei) nu ar trebui sa te faca sa te adresezi astfel! Ce ati facut voi acolo la Peris = o joaca! Incearca sa iesi in teren cu masina (nu pe forestiere sau pe asfalt) si o sa vezi daca tot ce am zis noi are valoare sau nu! Da-te mai mult in teren ...si vezi ce si cum! Si eu as putea sa-mi pun pe masina 42-uri ca le invarte masina ...Da bine masina inaltata pe ele ...Dar pe mine nu ma intereseaza aspectul ... cel mai mult imi doresc sa mearga masina bine sau foarte bine ...asa ca am renuntat la aceasta idee! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @ adrianudeanu Poate esti un geniu inascut sau poate a fost o situatie fericita . Timpul o sa dovedeasca una din posibilitati .Tu sa fii sanatos , toate cele bune . Apreciez modestia invingatorului , coroana are efecte euforice... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Internetul este prea mic pentru a cuprinde orgoliile omenesti. Aceasta afirmatie are legatura cu fapte si personaje reale. Noi sa fim sanatosi. :wink: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Guys, goganu a facut o gluma! Cel mai bun timp in ambele manse l-a obtinut SESE. Apoi Schulti si apoi DRM. E clasamentul postat pe una din paginile anterioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Ca cititor cu vechime al postarilor voastre, am ajuns la o concluzie referitoare la cei vesnic nemultumiti : sau EI au fost dezavantajati de numarul intrarii in concurs, sau LOR nu le-a tras masine, sau PE EI arbitrii i-au dezavantajat, sau altii au bagat bani mai multi in masina decat EI, etc. Nicidecum ca altii pot fi mai buni, ca au muncit mai mult si ca in acea zi le-a suris sansa. Da, la OPEN a castigat SESE: prima data la un concurs, de cativa ani, de cand incearca sa castige. Cu o masina NEPREPARATA ( in afara de cauciucuri), si care masina a costat 8oo de Euro. In prima mansa a rupt un arc, iar in a doua mansa a mers cu arcul rupt. Nu l-am auzit NICIODATA spunind ca cei care au castigat, nu ar fi mertitat acest lucru. Dar la noi in Ardeal, exista un proverb- Nu intotdeauna sunt caii de vina, cateodata este de vina si birjarul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS fratilor eu cred ca sa ajuns prea departe cu astea....hai incetati odata si gata... @gogane....lasal in pace....poate masina lui e ok si are alte grupuri...ce te zbati atat..... @ adrian....nu mai fi asa....aici noi suntem o familie.....eu de cand sunt pe forum nu am vazut niste posturi din astea cu certuri si caternica la maxim.hai sa fim prieteni ca nu sti unde ne vedem si avem nevoie unu de altu.. si referitor la suspendarea lu goganu.....el a iesit de super multe ori si nu a ramas si a iesit si aici la campulung cu mine si masina lui nu era inaltata si a facut fata cu brioo.....eu zic sa nu te mai iei de el asa si sa vi aici la clung sa vedem daca faci fatza cu 38....te duce fratele tau undeva frumos.... mai uitate si tu la iesiri la sfarsit de saptamana si vezi pe unde se duce el..... sper ca nu team suparat....bafta fratele meu.......gogane.....felicitari tata esti bun....ne vedem pe 13....la trial....te astept si pe tine adrian poate ne confruntam direct:D:D:D:D bafta :cl mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Ca cititor cu vechime al postarilor voastre, am ajuns la o concluzie referitoare la cei vesnic nemultumiti : sau EI au fost dezavantajati de numarul intrarii in concurs, sau LOR nu le-a tras masine, sau PE EI arbitrii i-au dezavantajat, sau altii au bagat bani mai multi in masina decat EI, etc. Nicidecum ca altii pot fi mai buni, ca au muncit mai mult si ca in acea zi le-a suris sansa. Da, la OPEN a castigat SESE: prima data la un concurs, de cativa ani, de cand incearca sa castige. Cu o masina NEPREPARATA ( in afara de cauciucuri), si care masina a costat 8oo de Euro. In prima mansa a rupt un arc, iar in a doua mansa a mers cu arcul rupt. Nu l-am auzit NICIODATA spunind ca cei care au castigat, nu ar fi mertitat acest lucru. Dar la noi in Ardeal, exista un proverb- Nu intotdeauna sunt caii de vina, cateodata este de vina si birjarul! EXACT! Sese a mers extraordinar. Eu am fost copilot la Schulti si am mers la rupere (la prima tura a imbunatatit cel mai bun timp cu 1 minut !) In aceste conditii, la fiecare mansa Sese a scos cu peste 10 secunde mai bine ca noi :h5 (nu reusesc sa imi imaginez cum puteam sa mergem sa il batem :1 ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Ca cititor cu vechime al postarilor voastre, am ajuns la o concluzie referitoare la cei vesnic nemultumiti : sau EI au fost dezavantajati de numarul intrarii in concurs, sau LOR nu le-a tras masine, sau PE EI arbitrii i-au dezavantajat, sau altii au bagat bani mai multi in masina decat EI, etc. Nicidecum ca altii pot fi mai buni, ca au muncit mai mult si ca in acea zi le-a suris sansa. Da, la OPEN a castigat SESE: prima data la un concurs, de cativa ani, de cand incearca sa castige. Cu o masina NEPREPARATA ( in afara de cauciucuri), si care masina a costat 8oo de Euro. In prima mansa a rupt un arc, iar in a doua mansa a mers cu arcul rupt. Nu l-am auzit NICIODATA spunind ca cei care au castigat, nu ar fi mertitat acest lucru. Dar la noi in Ardeal, exista un proverb- Nu intotdeauna sunt caii de vina, cateodata este de vina si birjarul! EXACT! Sese a mers extraordinar. Eu am fost copilot la Schulti si am mers la rupere (la prima tura a imbunatatit cel mai bun timp cu 1 minut !) In aceste conditii, la fiecare mansa Sese a scos cu peste 10 secunde mai bine ca noi :h5 (nu reusesc sa imi imaginez cum puteam sa mergem sa il batem :1 ) data viitoare aducem arbitrii din strainatate :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: of of of daca si la astfel de intalniri fara miza exista ,,comentarii,, ce sa mai zic in competitii :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Se anunta lupte crunte la "Impotmoliada"! Ca sa nu existe discutii i-am trimis un fax lui Colina ... mare amator de cardane! Sa vedem ce zice! ... :grin: Nu va pot promite nimic ...si daca nu vine Colina ... sunteti la mana unuia care abia asteapta sa iasa din ravena cu pancarda "BUSTED, NEXT PLEASE!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Cobrra, ai citat mesaju meu si apoi ai exprimat o parere oarecum contrara, ca si cum as fi zis eu de rau :-( Eu nu am comentat nimic de 'arbitraj', mi s-a parut totul foarte ok si sunt fericit ca am putut participa :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate