Max Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 S-a incheiat si aceasta intalnire. In primul rand doresc sa multumesc celor care au facut ca sa iasa bine acest eveniment respectiv: 1) Tuturor participantilor , unii din ei facand mari eforturi sa ajunga pana aici. 2) Persoanelor care m-au ajutat in organizarea acestui eveniment: Mugur, Ligia, sotiei mele Cornelia care m-a sustinut 100%, Loredana (sotia lui Landy) care au muncit pentru vineri seara si mai ales pentru cina festiva mai mult decat am muncit noi pe trasee, mamei mele pentru sarmalutele pe care le-am mancat vineri seara, dl. Bizo care ne-a ajutat la marcarea traseelor, ne-a asigurat pachetele cu mancare si apa pe trasee, bautura de vineri si de Sambata, surpriza cinei festive respsectiv tortul si altele, dl. Popescu (macare trasee, sponsorizare , reparatiile masinilor in service-ul dumnealui si altele, Zoli Hamat5, Marius Landy, Silviu Cormos pentru marcare trasee, arbitrare etc..., medicului Emanuel Baciu (ekkakon) care ne-a asigurat asistenta sanitara pe tot parcursul intalnirii,motociclistilor Bogo, Oszkar, Reti si altii care ne-au ajutat la supravegherea traseului de concurs, personalul compexului turistic Suior care ne-au servit foarte bine. Mai sunt multi altii care nu imi vin acum in minte. 3) Sponsorilor care au asigurat premiile de la tombola si nu numai: - Reteaua Keypoint prin EuroHouse (dl. Popescu) care au oferit marele premiu respectiv un set de anvelope Pirelli Scorpion Mud - Pickup SRL Tg. Mures care au oferit accesorii pentru offroad - Bizo Trade prin dl Bizo care a oferit pachetele cu hrana de pe trasee, vinul si Palinca de la mese, tortul de la cina festiva etc... - Angus Poter care a oferit accesorii pentru offroad - NVG Building Services ltd (Navara) care au oferit accesorii pt offroad - Linx offroad (bucur milancovici) care a oferit accesorii pt offroad - Grup BD Baia Mare care a oferit doua premii in bani pentru combustibil de cate 100 roni fiecare - Radiotel Baia Mare care au asigurat comunicatiile Daca am uitat pe cineva , il rog sa ma ierte. Multumesc tuturor. Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Max, totul a fost superb si iti multumesc (impreuna cu toti participantii) ca ai facut posibil intalnirea aceasta !!!! Super trasee, super organizare...... Abia astept sa ma intorc acolo cu masina reparata sa ma dau cu voi :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 :tk Max pentru tot ce ati facut. A fost SUPEEER. :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Vreau si eu sa multumesc ORGANIZATORILOR pentru tot ce au facut, astfel incit toata lumea sa fie multumita. Traind "rezultatele" sint convins ca efortul a fost imens.Intrucit am avut singura masina stock, in ziua de concurs am ales optiunea "vizitarea punctelor de interes turistic din zona"- excelenta initiativa. Intrucit era simbata am putut sa participam "live" si neregizat la citeva etape ale unei nunti. Este ireal: toti imbracati in minunatul port popular, traditii nealterate si neafectate de kitch-ul omniprezent in zilele noastre,ospitalitatea si bunul simt pentru care romanii erau odata renumiti, o alta LUME. Cel mai bun feed-back: sotia si fiul meu, dupa o calatorie de 1300 km: " Cind este urmatoarea intilnire!?!" P.S. Cu ocazia raidului din prima zi ( vezi "Groapa lui Max") si a trialului din ultima zi, s-a lansat un nou slagar: " GhiÅ£a, Te-astept cu troliul la gropiÅ£a...." :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 nota 10 organizatorilor. prompti si operativi :) evenimentul a decurs fara probleme si a fost super tare :D de-abia astept urmatoarea ocazie sa aduc noroi pe masina la bucuresti PS: misto stickerele!! :D :c Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Toate felicitarile mele organizatorilor :D Totul a fost nemaipomenit,locatia superba,traseele foarte misto si gasca nebuna rau de tot :grin: Multumiri Domnului Presedinte Ghita,care m-a ajutat sa-mi repar acaretul,Domnului Popescu pentru ajutorul acordat si lui Zipo care m-a tras in benzinarie la Pitesti ca m-a lasat electromotorul :grin: Abia o astept pe urmatoarea :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Intr-adevar, superba iesire ! ... multumim tuturor acelora care au facut posibile aceste zile minunate ! ... unii au castigat glorie, altii au castigat bani, dar cu totii am castigat prieteni in plus ... si asta e mare lucru domnilor ! ... am sa pun ceva poze, deocamdata am o zi de luni foaaarte proasta ... sper sa am "inspiratie" si sa pot comenta :ga ... oricum, imi pare bine ca am reusit sa fiu prezent la Baia Mare, a meritat tot efortul !!! ... PS 1 : Eu si Bruno, impreuna cu ceilalti baieti, dorim sa ii transmitem multumirile noastre fierbinti domnului Michael Bolton, pentru ca a adus-o la munca pe sotia dumnealui, ca sa ne bucuram si noi ochiu' :ga ... pentru neinitiati, e bunaciunea blonda de vineri noaptea ... ... tot multumiri si pentru "existenta in teren" a vulpii blonde, platinate, de sambata seara, de la crama ... PS 2 : ... mai doresc sa multumesc domnului Cristian Vasile, autorul nemuritorului slagar Zaraza, precum si regiunii viticole Murfatlar, pentru vinarsul cu acelasi nume suav, de cantec si legenda ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 A fost super! Felicitari tuturor, organizatorilor si participantilor. Au fost trei zile pline si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi. Max, asteptam sa ne inviti si anul viitor! Inca o data :1 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Pun si eu cateva din putinele poze pe care am apucat sa le fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 poze... Vor urma si ceva filmulete... :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 continuare http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ultimele mele poze... am filmat in schimb vreo 2 ore, voi face o selectie, un montaj si apoi le veti pute vedea si voi... :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 superb a fost nu putem zice de concurs prea multe pt ca principalul motiv al intalnirii a fost sa ne cunoastem nu sa ne intrecem de aceea, cei care au dorit mai mult pe acest capitol nu au fost 100% multumiti in rest, jos palaria pacat ca nu au putut sa ramana toti pana la final mie mi-a placut organizarea a fost f f buna efortul; sa vazut si in primul rand merita un bravo in plus organizatoirii pt ca DESI AU FOST LA PRIMA ORGANIZARE S-AU DESCURCAT PERFECT BRAVO BRAVO BRAVO nu trebuie decat sa continuati asa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Tot respectul celor carea au facut posibila aceasta intalnire: - oraganzatorilor - atat pentru efortul depus cat si pentru "inima" ce a insotit munca depusa. fara "inima" nu ar fi iesit asa bine. - participantilor - pt ca si ei au depus efort atat inainte (sa-si conviga consoartele si restul familiei de "necesitatea acestei intalniri"), efort material si de ce nu fizic( pt uniii drumul, traseul a fost f obositor( mai ales noptile :grin: - multumiri speciale doresc sa-i adresez sotiei lui Max care, cu toata oboseala, a fost numai un zambet si a fost atenta cu toti. A fost bine, a fost frumos, a fost SUPER ! La mai multe si in alte locuri ! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 o poza cu ceva marfa - SUPER TORTUL !!!!!! :D Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 si, o poza foarte importanta: PRESEDINTELE CLUBULUI OFF-ROAD BISTRITA 8) Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Domul Presedinte Offroad Club Bistrita a fost VIP-ul intalnirii si cel mai indragit de public :grin: Aplauzele pe care le-a primit spun totul :grin: Domnul Presedinte jos Palaria :h5 La anul am intels ca Offroad Club Bistrita(cel mai mare din tara pentru cine nu cunoaste) organizeaza intalnire la Bistrita :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Am ajuns si noi la Bucuresti via Gura-Humorului destul de obositi DAR... a meritat efortu :grin: . O intalnire foarte misto la care nu a lipsit nimic. Am intalnit oameni deosebiti care au facut eforturi mari pt acest aveniment. Tot respectu pt voi cei de la Baia Mare. BRAVO Noi cei de la Bucovina rezervam locuri si pt la anu. :D Revin si eu cu ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ....La anul am intels ca Offroad Club Bistrita(cel mai mare din tara pentru cine nu cunoaste) organizeaza intalnire la Bistrita :D Cred ca trebuie sa-ti cumperi troliu... :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ....La anul am intels ca Offroad Club Bistrita(cel mai mare din tara pentru cine nu cunoaste) organizeaza intalnire la Bistrita :D Cred ca trebuie sa-ti cumperi troliu... :ga :ga Problema mea e ca nu are cine sa mi-l monteze,troliul il am :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator xsheherezadax Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Ziua buna! Ma alatur si eu cu ploaia de felicitari. Pentru mine cel putin, care nu prea am avut tangenta cu asa ceva, a fost de vis. Felicitari celor care au organizat, felicitari celor care au participat si felicitari partii carcotase ale personalitatii mele, care nu a avut nici o tresarire in mometul in care am ajuns acasa cu un bagaj plin de pamant. De pe acum ma anunt pentru urmatorul spectacol... Cuvintele sunt putine si sarace pentru a exprima euforia care sunt sigura ne-a cuprins pe toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Cateva fotografii, deocamdata atat am avut timp sa pregatesc. Dupa masa vor mai veni. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 :D 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate