nissan4x4 Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 1. observ ca lumea lauda mai mult palinca decat traseul, fapt ce reiese si din pozele facute , din moment ce s-a umblat la pantalonasi scurti si pantofi cu toc cui ! :grin: 2. ma bucur pt voi, domnii organizatori ............. felicitari !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Mai urmeaza 2 randuri de poze ... asta e penultimul set ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Ultimul set de poze ... originalele, neprelucrate, vor ajunge la Mugur ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Alte barfe si impresii : ... exista oameni pe care nimic nu-i ia prin surprindere ... care sunt intr-o permanenta "stare de veghe" ... oameni care au la ei lazi cu scule, precum si cate o jumatate de masina prin portbagaje ... oamenii astia stiu ce fac si sar imediat in ajutorul unuia care e "in rahat pan' la gat" ... ... exista oameni care au batut, cu piciorul sau masina, o mare parte din aceasta frumoasa tara ... si care vor sa ne arate si noua, celorlalti, locuri de o incredibila frumusete ... ... exista oameni care fac gesturi frumoase, fara sa fie cineva de fata ca sa le observe efortul ... exista oameni care "pun de la ei", doar ca sa fie bine altora ! ... care nu ies pe traseu, deoarece trebuie sa pregateasca alte lucruri, toate legate de un astfel de eveniment ... ... exista oameni care nu au nici o legatura cu fenomenul 4x4, dar care au fost acolo si, prin prezenta lor, ne-au ajutat imens pe noi, ceilalti ... ... exista prieteni care nu te lasa la greu, si care nu se uita in alta parte atunci cand, din priviri, le ceri ajutorul ... sunt oameni cu care as merge oriunde, oricand ! ... Tuturor acestora, eu personal, le multumesc ca exista !!! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Si uite asha.....iar a pus Koala punctul pe ''i" Iar a umblat la "cutia cu maimutze".......si a scos una buna si adevarata......de prin adanc de suflet. Respect nene Koala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Am uitat sa postez traseele ... - traseul de vineri, la comun, cu toata lumea ... - traseul nostru de sambata, lungul drum catre Izvoarele :ga ... - iesirea din DN1, spre Mogosoaia/Buftea, duminica seara ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Si uite asha.....iar a pus Koala punctul pe ''i" Iar a umblat la "cutia cu maimutze".......si a scos una buna si adevarata......de prin adanc de suflet. Respect nene Koala ... Am spus-o si acolo, sambata seara ... eu personal nu am nimic de-a face cu offroadu' si o recunosc cinstit, dar sunteti o gasca prea misto, si-mi face mare placere sa fiu alaturi de voi ... atat timp cat se poate, si atata vreme cat ma acceptati asa cum sunt ... si acum, gata cu offtopicu', ca va amendez :ga ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Si uite asha.....iar a pus Koala punctul pe ''i" Iar a umblat la "cutia cu maimutze".......si a scos una buna si adevarata......de prin adanc de suflet. Respect nene Koala ... Am spus-o si acolo, sambata seara ... eu personal nu am nimic de-a face cu offroadu' si o recunosc cinstit, dar sunteti o gasca prea misto, si-mi face mare placere sa fiu alaturi de voi ... atat timp cat se poate, si atata vreme cat ma acceptati asa cum sunt ... si acum, gata cu offtopicu', ca va amendez :ga ! ... eteeee......bine ca esti tu moderator. MODERATORULE !!! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Senzatii tari oferite de hi-lift :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 :rsp :B :1 altceva nu mai am ce sa zic. ma alatur celor care isi taie venele :ang2 :cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 nu mai bine ne dam palme? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 mai bine o punem si noi de o iesire, repede, repede, ca sa ne inecam amarul...hai ca am auzit ca "ai cu ce" :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 poze ftp://193.39.119.86 user: baiamare pass: baiamare utilizati internet explorer sau windows commander pentru logare am creat acest server pentru poze de la baia mare va creati un folder cu nickname si puneti in el pozele proprii astfel le va putea lua si Mugur pentru dvd-ul evenimentului dar si ceilalti Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Inca odata va multumesc din suflet pentru ca ati facut posibile aceste minunate amintiri. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2007 ... ... intorsi la hotel am aflat cu mare surprindere ca ar fi trebuit sa ajungem la o cabana ce se numea Izvoarele si care se afla pe traseul facut vineri, cu toata coloana ... nicidecum in catunul ala unde am ajuns noi !!! ... am tras concluzia ca n-avem nici un fel de legatura cu orientarea turistica si ne-am pus pe spritzuri ... pe seara, au aparut ceilalti concurenti :ga ... Ce mai vreau eu sa zic este ca m-ai fi dezamagit profund si mi-ai fi stricat toata intalnirea daca ai fi mers pe traseul corect si ai fi ajuns la final ca si ceilalti. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate