Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O alta propunere - expeditie pe cursul Oltului

zippo

Postări Recomandate

M-a sunat Gabi care mi-a dat o idee faina, aceea de a confectiona noi o pluta, din lemn cumparat la fata locului.

De ce zic ca e faina? E o provocare in plus si daca reusim sa ne dam la vale :grin: cu ce construim, atunci e fooarte taaaare frate!

Problema insa!

Are cineva idee cum se face o pluta? Eu persoanal am fost de multe ori (dus) cu pluta, da' numai ca amator! :ga . Habar n-am cum se face profi!

Are cineva idei, bunici pe malurile Siretului, Bistritei etc, pe care sa-i stoarcem de informatii?

Eu am sa caut pe net ceva, sper sa gasesc ceva.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa speram ca pana atunci "acizitionam" si un Nissan Terrano I la Fundatia E.M.A. , iar atunci va promit de prezenta ECHIPEI DE ASISTENTA MEDICALA la expeditie ! :h5 :c

P.S. Doar daca se doreste asistenta medicala... :? :shock:

Prezenta ta cu sau fara masina "E.M.A.", ca de altfel si a tuturor celor care vor sa se alature, este binevenita si nu poate decat sa ma bucure.

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Ideea cu pluta e buna.. insa trebuie avut in vedere ca Oltul este probabil cel mai "amenajat" energetic rau din tara, adica vor fi multe locuri in care pluta trebuie trecuta digul..

si cum intreaga ar pune ceva dificultati, banuiesc ca cel mai bine ar fi una care se demonteaza si monteaza usor.

Asta zic si eu de pe margine..

http://old.jurnalul.ro/articol.php?id=59412

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

de la RAMNICU VALCEA si pana la DUNARE oltul nu este altceva decat o balta ....peste 10 acumulari de apa...respectiv baraje ....

apa nu are curent ... sau nesesizabil ..... (daca bate vantul du duce la deal fara probleme ..) EXCLUX cu pluta pe aici .... sau poate sa-i puna motor.... dar deja nu se mai cheama pluta .......

..... daca vreti o coborare frumoasa cu pluta...barca .... va recomand NERA ...in CARANSEBESI .... super peisaje ,defilele ....etc...etc...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Ideea cu pluta e buna.. insa trebuie avut in vedere ca Oltul este probabil cel mai "amenajat" energetic rau din tara, adica vor fi multe locuri in care pluta trebuie trecuta digul..

si cum intreaga ar pune ceva dificultati, banuiesc ca cel mai bine ar fi una care se demonteaza si monteaza usor.

Asta zic si eu de pe margine..

http://old.jurnalul.ro/articol.php?id=59412

Ma gandesc ca doamnele noastre sa ne insoteasca in paralel pe sosea, conducand masinile 4x4. La baraje, ne putem folosi de masini sa tractam ambarcatiunea (pluta sau barca).

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

eu am spus de fiare infipte care pot "agata" barca.

despre pluta din lamn, va sfatuiesc sa renuntati la idee (asta in cazul in care nu vreti sa stati doua luni pe ape)

cea mai buna solutie este caiacul care intimpina la inaintare o rezistenta mai mica, a.i. poti inainta mai usor in ape line!

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Ok! pentru cei care sunt interesati sa participe, si nu numai - pentru ca orice sfat e binevenit -, haideti sa supunem la "vot".

Ca atare, ce mijloc de deplasare este indicat pentru aceasta tura:

1. barca cu motor sau vasle 0

2. pluta de busteni 0

3. caiac - 1

Eu am optat deja dupa cum vedeti pentru caiac. Ma voi ocupa sa aduc modificarile necesare, functie de opiniile voatre, pe masura ce acestea sunt exprimate.

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Ok! pentru cei care sunt interesati sa participe, si nu numai - pentru ca orice sfat e binevenit -, haideti sa supunem la "vot".

Ca atare, ce mijloc de deplasare este indicat pentru aceasta tura:

1. barca cu motor sau vasle 0

2. pluta de busteni 0

3. caiac - 1

Eu am optat deja dupa cum vedeti pentru caiac. Ma voi ocupa sa aduc modificarile necesare, functie de opiniile voatre, pe masura ce acestea sunt exprimate.

Dupa cum vad, zippo, va trebui neaparat ca ekkakon sa isi fac prezenta in aceasta expeditie temerara. Dar mai mult ca sigur va fi nevoie de salvarea off road. Oltul e foarte neprietenos. O stii bine.
Link spre comentariu

In luna iunie sau prima jumatate din iulie 2008 va invit sa ma insotiti la o

expeditie 4x4 prin tara. Merg sa fac trasee pentru un raid moto si 4x4.

Putem dormi la hotel, la pensiuni sau cu cortul, in locuri foarte frumoase.

Etapele au intre 100 si 200 de km pe zi, nu facem trial, se poate merge cu un 4x4 obisnuit dar cu gume bune. Nu prea mergem pe asfalt. Traseul total

are cam 1200 de km impartit in 2 bucle dar fiecare poate veni cate zile vrea.

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare