VIO TURCU Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 la saritura aia mare sau rupt tampoanele la cutie ai sesizat bine ca ne sta cardanul prea jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 ba ofticiosilor :P cardanu meu sta cum vrea muschiu lui mai mult in sus :ha: :ha: :ha: :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 vorbim de cardanul masinii ca altu.....de unde? nu uita sati golesti perfuzia :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 petrutz _ inscriete totusi la extrem ca ai cu ce :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 DIDONE so stapanesti sanatos :h5 felicitari pentru iesire MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 ahhhhhhhhhhh didoneeeee :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 petruz masina nu este y60 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 ahhhhhhhhhhh didoneeeee :F lasal frate ca prob face planuri la msina de nu mai zice nimic... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 eu asa credeam ca e....dar ce e amarule? :D pacat ca nu am putut cumva fotografia saritura ta cu URSU, de jos a vrut sa fie o pirueta, cuiul te-a scapat de o tavalire pe spate.... Vio lectia e ca centura se pune din timp, si se pune..... Daca s-au bulit tampoanele la cutie, inseamna ca nu ar trebui sa mai fie si altceva in neregula, ma refer la rupturi in diferential... Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 eu asa credeam ca e....dar ce e amarule? :D pacat ca nu am putut cumva fotografia saritura ta cu URSU, de jos a vrut sa fie o pirueta, cuiul te-a scapat de o tavalire pe spate.... Vio lectia e ca centura se pune din timp, si se pune..... Daca s-au bulit tampoanele la cutie, inseamna ca nu ar trebui sa mai fie si altceva in neregula, ma refer la rupturi in diferential... corect numai ca centura nu avea prindere jos oricum am retinut :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 da da da :ha: :ha: :ha: :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 Hai ca acum am ajuns si eu acasa iesire frumoasa baieti de treaba cam scurta dar era frig si aveam treaba dupa.Si acum pozele.Voi pune sai filmele dar dureaza un pic.Pacat ca aparatul mi-a facut figuri exact la saltul lui Didone cand am crezut ca se da peste cap :grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 next :banana Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 next 2 :h5 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 acum eu nu prea stiu deastea cu off road :sr dar din cate am vazut si io pe la astia mai batranii parca se spunea ca : 1.copilotul tre sa asigure masina 2.copilotul tre sa se dea jos la nonoi chiar daca este in bascheti si sa lege jafu daca aramas inpotmolit 3.sa fie copilot adeca sa stea in dreapta ,nu sa astepte momentu cand pilotu se uita in stele si sa fure masina ca sa se bage si el un pic in nonoi adeca sa fie pasager cum bine zicea o zdreatza batrana dar desteapta :h5 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 :ha: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 si penalizarea, care e penalizarea? :x Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 Se vaad pozeleleeee? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 acum eu nu prea stiu deastea cu off road :sr dar din cate am vazut si io pe la astia mai batranii parca se spunea ca : 1.copilotul tre sa asigure masina 2.copilotul tre sa se dea jos la nonoi chiar daca este in bascheti si sa lege jafu daca aramas inpotmolit 3.sa fie copilot adeca sa stea in dreapta ,nu sa astepte momentu cand pilotu se uita in stele si sa fure masina ca sa se bage si el un pic in nonoi adeca sa fie pasager cum bine zicea o zdreatza batrana dar desteapta :h5 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: pei deaia tem luat pilot pe tn zdreanto :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 Se vaad pozeleleeee? se vede se vede, asteptam si grohaielile sonore si vizuale a cotetelor noastre :D Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 Se vaad pozeleleeee? :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 Se vaad pozeleleeee? se vede se vede, asteptam si grohaielile sonore si vizuale a cotetelor noastre :D tocmai a intrat youtube in maintenanta si nu stiu cum altfel sa micsorez si sa pun filmele :app poate ma ajuti :grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: iesire la calugareni 1 XI 2009 filmeleee [youtube:ikv6if4l] [/youtube:ikv6if4l] [youtube:ikv6if4l] [/youtube:ikv6if4l] [youtube:ikv6if4l] [/youtube:ikv6if4l] [youtube:ikv6if4l] [/youtube:ikv6if4l] [youtube:ikv6if4l] [/youtube:ikv6if4l] Nu stiu daca am pus toate linkurile dar toate filmele sunt pe youtube cand da-ti search scrieti Calugareni sau intrati pe mine si vedeti ce filme am postat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate