Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou obiect de inventar

soimu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: un nou obiect de inventar

Acum am primit coletul. Multumesc frumos... merita' date=' zici ca e proiector de masina. De abia astept sa vina seara :banana[/quote']

Eu cand am primit coletul prin Propri Post era ora 13.

Iti dai seama cat de greu au trecut orele pana s-a intunecat...??:h5

Dar a meritat! Far frate! :banana

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am primit si eu acum o ora lanternuta momentan mi-am chiorit colegii de serviciu si astept sa vina noaptea :h5este super.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am primit si eu acum o ora lanternuta momentan mi-am chiorit colegii de serviciu si astept sa vina noaptea :h5este super.

@Caphonne!

Cum se "comporta" lanternuta noaptea?

Niste poze ceva?

:h5

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Nessum am testato doar pe blocul vecin dar fiind totusi lumina de la ilumimatul public nu imi dau seama.Maine plec la tara o voi testa acolo fac si poze.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mai vreau eu 2 de mana. Vin eu la Cluj pe 4-5 iunie sa le iau si sa bem o bere.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Sunt doar inca unul din utilizatorii multumiti, nimic special in asta. Dar frontala primita azi e incredibila. Nu credeam ca se poate scoate asa ceva din 3 amarate de baterii de 1.5V. Multam' Suparici!

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Suparici, multumesc pentru primirea calduroasa, si pentru lanterne. Cea pentru pusca e super, bate foarte bine la distanta. Am ajuns acasa pe intuneric, si le-am testat pe deal. Nu am facut poze, dar o sa fac in curand. Multumesc mult inca o data, si astept sa ne revedem. :2dr

Link spre comentariu

Se poate si la mine una te rog?? Ai PM de la mine

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Se poate si la mine una te rog?? Ai PM de la mine

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Lanterna pentru pusca e totuna cu cea de mana? :wink::tk

Marele Alb

Off-Road Runners Team

BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari

"Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..."

Link spre comentariu

@ Boieru: Mersi de vizita :grin: ne vedem in iulie :2dr:2dr

@ killer1307, nichifor george, Off-Road Runner, iulian20, gotca : v-am trimis lanternutele. va trimit privat cu AWB-urile si nr de inregistrare. :h5

Lanterna pentru pusca e totuna cu cea de mana? :wink::tk

Lanternuta pentru pusca nu e tot una cu cea de mana, e tot cu led dar e un pic mai mare si nu e cu focalizare. E construita sa concentreze toata lumina intr-un puct si sa lumineze la departare. Am pentru ea suport de montat pe pusca si baterii + incarcator. Atasez o poza cu lanternuta plus accesoriile iar preturile sunt urmatoarele:

Lanterna: 120 lei

Suport de montat de pusca: 20 lei

2 baterii + incarcator 50 lei

Link spre comentariu

Lanterna pentru pusca are un sistem asemanator celui de la proiectoarele marine. Ledul e asezat in focarul oglinzii, si pozitionat spre oglinda, astfel incat lumina ce pleaca din el sa se reflecte in oglinda si sa plece sub forma unui fascicul paralel. Se obtine astfel o raza puternica, care bate la distante mari.

Nu am montat-o inca pe pusca, sa ii fac poze, pentru ca am auzit ca Tractozaurul era curios sa vada cum se prinde. Am montat-o pe pistolul de airsoft, si vine la fix. Sincer, pe pusca nu prea ii vad rostul, decat daca esti la trupele speciale si folosesti o arma mica de asalt. Eu am luat-o pentru airsoft mai mult.

Mai doresc inca 2 suporturi pentru montat pe pusca, sa le modific pentru prinderea pe moto. Merci. Momentan sunt pe mare, deci mai vb la tel.

Link spre comentariu

Super tare lanternutza :grin:, lumina puternica, inca ma mai contrazic cu un bun prieten daca se ridica sau nu la nivelul Fenix TK orice model :ha:, adica daca face lumina la fel de orbitoare :wink: dar nu conteaza, eu sunt multumit, am pus-o provizoriu pe o pusca de asalt :wink:, poate o sa-i gasesc alt locsor, nici asta n-are importanta pentru moment :wink:, in orice caz marea "Brigada Zombie Killers" :ha::ha::ha: mai are un nou membru, doar sa vina Zombilicii acuma si au incurcat-o! :ha::ha::h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare