Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou obiect de inventar

soimu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: un nou obiect de inventar

suparici,

nu ma pot abtine, te rog, vreau si eu trei buc.

cum procedam?

md

Pai vreau si eu una , comanda ferma , si poate cuplam transportul cu colegul dma . Multumesc

Salutare.

Va anunt cand le primesc, pe la sfarsitul lunii si stabilim atunci cum sa facem.

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Cind vin, anunta-ma si pe mine ; cumpar o bucata.

Multumesc!

suparici,

nu ma pot abtine, te rog, vreau si eu trei buc.

cum procedam?

md

Au ajuns lanternutele, trimiteti-mi un pm cu adresele de livrare si sa stabilim cu ce sa le trimit :h5

Link spre comentariu

Laser!!!! Sunt bestiale... Eu am 2 si nu ma mai despart de ele nicaieri. Am una mereu in mashina, si una in geaca. Foarte utile si foarte puternice in ciuda dimensiunilor reduse. Chiar ma gandesc sa mai iau 2 si sa le modific putzin, sa le fac proiectoare pe motocicleta. Multumesc mult pentru ele.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Laser!!!! Sunt bestiale... Eu am 2 si nu ma mai despart de ele nicaieri. Am una mereu in mashina, si una in geaca. Foarte utile si foarte puternice in ciuda dimensiunilor reduse. Chiar ma gandesc sa mai iau 2 si sa le modific putzin, sa le fac proiectoare pe motocicleta. Multumesc mult pentru ele.

Boierule :) nu-i nevoie sa moifici lanternutele. De 3 zile testez noile lanternute de mana, sunt axact cu acelasi led cu cele frontale si au si ZOOOOOMMMMM :grin:

70 RON fara baterii

80 RON cu baterii reicarcabile :h5

Link spre comentariu

2 lanterne cu baterii reincarcabile va rog ..la baiatul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Super tari... 2 bucatzi si pentru mine te rog... Ai pe stoc sau trebuiesc comandate? Banii ii trimit in acelashi cont?

Lanternutzele arata tare bine, si sunt destul de micutze. Abia astept sa le vad. O sa fac niste poze comparative intre un Fenix TK40, Fenix PD20, si frontalele de la tine, sa vada lumea ce pot.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare