gotca Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: un nou obiect de inventar suparici, nu ma pot abtine, te rog, vreau si eu trei buc. cum procedam? md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: un nou obiect de inventar Pai vreau si eu una , comanda ferma , si poate cuplam transportul cu colegul dma . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: un nou obiect de inventar suparici, nu ma pot abtine, te rog, vreau si eu trei buc. cum procedam? md Pai vreau si eu una , comanda ferma , si poate cuplam transportul cu colegul dma . Multumesc Salutare. Va anunt cand le primesc, pe la sfarsitul lunii si stabilim atunci cum sa facem. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: un nou obiect de inventar ma poti trece si pe mine cu unul?Mersi! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: un nou obiect de inventar da da. tot pe atunci te anunt cand le primesc. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: un nou obiect de inventar Cind vin, anunta-ma si pe mine ; cumpar o bucata. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: un nou obiect de inventar OK. Te anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: un nou obiect de inventar Cind vin, anunta-ma si pe mine ; cumpar o bucata. Multumesc! suparici, nu ma pot abtine, te rog, vreau si eu trei buc. cum procedam? md Au ajuns lanternutele, trimiteti-mi un pm cu adresele de livrare si sa stabilim cu ce sa le trimit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: un nou obiect de inventar Am primit si eu jucaria...E dementiala:y...Eu mai am 4 buc de la dif producatori,ii bate la cur pe toti:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: un nou obiect de inventar As dori si eu una ai PM cu datele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: un nou obiect de inventar @ suparici ...au sosit utilajele. baietii au dreptate, sunt extraordinare. merci de efort! md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar salutari, mai ai cumva minunatii luminoase de vinzare, ma intereseaza si pe mine una multam, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar Salutare. Momentan nu mai am. pe la sfarsitul lunii cred ca o sa mai primesc, nu stiu exact cand ajung dar te anunt. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar Cand vin vreau si eu una. Multumesc TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: un nou obiect de inventar Multumim Suparici , fabuloasa jucaria , abia in seara asta am pus mana pe ea , aseara numai la fi-miu a stat si ne-a orbit pe toti :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocherul Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: un nou obiect de inventar si eu vreau una cand vin. multumesc Panda 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: un nou obiect de inventar Cand vin vreau si eu una. Multumesc si eu vreau una cand vin. multumesc Va anunt cand le primesc! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: un nou obiect de inventar As dori si eu 2 buc. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: un nou obiect de inventar Laser!!!! Sunt bestiale... Eu am 2 si nu ma mai despart de ele nicaieri. Am una mereu in mashina, si una in geaca. Foarte utile si foarte puternice in ciuda dimensiunilor reduse. Chiar ma gandesc sa mai iau 2 si sa le modific putzin, sa le fac proiectoare pe motocicleta. Multumesc mult pentru ele. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: un nou obiect de inventar La urmatorul transport spre Bucuresti ma inscriu si eu cu 2 bucati! imi cam plac jucariile noi si lucitoare :op father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: un nou obiect de inventar Laser!!!! Sunt bestiale... Eu am 2 si nu ma mai despart de ele nicaieri. Am una mereu in mashina, si una in geaca. Foarte utile si foarte puternice in ciuda dimensiunilor reduse. Chiar ma gandesc sa mai iau 2 si sa le modific putzin, sa le fac proiectoare pe motocicleta. Multumesc mult pentru ele. Boierule :) nu-i nevoie sa moifici lanternutele. De 3 zile testez noile lanternute de mana, sunt axact cu acelasi led cu cele frontale si au si ZOOOOOMMMMM :grin: 70 RON fara baterii 80 RON cu baterii reicarcabile :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: un nou obiect de inventar Gabi fa te rog niste poze la departare findca ma tenteaza :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: un nou obiect de inventar 2 lanterne cu baterii reincarcabile va rog ..la baiatul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: un nou obiect de inventar Super tari... 2 bucatzi si pentru mine te rog... Ai pe stoc sau trebuiesc comandate? Banii ii trimit in acelashi cont? Lanternutzele arata tare bine, si sunt destul de micutze. Abia astept sa le vad. O sa fac niste poze comparative intre un Fenix TK40, Fenix PD20, si frontalele de la tine, sa vada lumea ce pot. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: un nou obiect de inventar Acestea le-am primit si pot sa le trimit. Stabilim pe privat ce si cum. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate