SilenceDJ Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: un nou obiect de inventar Boierule chiar te rog sa faci poze comparative , si eu sunt curios de diferente Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar Salutare, de o saptamana am primit si eu una bucata frontala si sunt foarte multumit de ea, este asa cum a-ti laudat-o toti, foarte tare si tin si acumulatorii mult, cat despre cele de mana, am tinut si eu in mana una, foarte bine lucrate, metalice si cu un buton de cauciuc in capat, tare ma tenteaza una. Multam Supariciule.:tk TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: un nou obiect de inventar Pozele sunt facute pe o bezna totala, casa e la 150 de metri, se vede mai aproape datorita zoom-ului aparatului foto. Scuze pentru calitatea pozelor, o sa fac unele mai bune, in care o sa fac un test serios la mai multe lanterne. Raza puternica din stanga e de la o lanterna Fenix TK40, de 200 de euro, iar cele 2 mici din dreapta sunt una de la frontala, si una de la lanterna de mana. Nu spun ca lanternutele sunt mai bune, dar au mai multe plusuri in favoarea lor - pretul mic in comparatie cu Fenix-ul - folosesc 3 baterii AAA, deci destul de ieftine, Fenix merge cu 8 baterii AA. - face focus si vedeti cum bate la 150 de metri se vede clar, si face si lumina difuza "de umplere" pentru a lumina mai bine la apropiere, Fenix nu are reglaj de focus, dar datorita oglinzii, concentreaza lumina intr-o raza ingusta, care bate puternic la departare, dar si disperseaza lumina in jurul ei, pentru a lumina planul apropiat. - sunt mici si usoare in comparatie cu un Fenix, si se pot purta cu usurinta in buzunarul de la pantaloni sau geaca. - e rau ca nu sunt si rezistente la apa, dar cu putzin silicon pus pe marginea lentilei si un o-ring, se transforma rapid si rezista la ploaie si noroaie. Deci, daca nu ai pretentia sa vezi totul in fata ta ca si cum ai avea farurile de la masina cu tine, lanternutele sunt fantastice. Daca as cumpara cate una pentru fiecare prieten care ma roaga, mi-ar trebui 10-12 bucati. Momentan mai vreau 3 lanterne de mana daca se poate. Si daca o sa vezi ceva lumini ciudate prin padurea Baciului, sa stii ca sunt eu cu lanternele intr-o mana si cu lada de bere in cealalta, cautandu-te sa stam la povesti. :2dr O zi frumoasa! O sa revin cu alte poze mai bune in curand. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: un nou obiect de inventar Vreau si eu 1 bucata+ acumulatori! Merci! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: un nou obiect de inventar Boieru si Nessum, V-am trimis privat. ps. sunt cu ochii pe padure :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: un nou obiect de inventar Boieru si Nessum, V-am trimis privat. ps. sunt cu ochii pe padure :2dr Ti-am trimis detalii pe PM! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: un nou obiect de inventar Livrarea a fost f. prompta (in ziua urmatoare comenzii) :tk Foto e facuta in bezna pe un islaz cu faza lunga. :wink: Distanta aproximativa ( masurat pe Google Earth) : 90-100m. Cu faza scurta nu am facut, am uitar dar nu au intrat noptile in sac! :ha: Poza pare facuta de sus pt. ca aparatul era pe trepied iar eu in picioare. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: un nou obiect de inventar Poza nu este nici trucata nici prelucrata! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: un nou obiect de inventar Salutare,vreau si eu o lanterna+baterii,prea le lauda toata lumea. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: un nou obiect de inventar Salutare. Momentan nu mai am. o sa-ti scriu privat cand primesc. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: un nou obiect de inventar Poza nu este nici trucata nici prelucrata! Nu, nu este nici trucata nici prelucrata! Nu ma tin de chesti de astea! Ce am de castigat? Obraz gros? Chiar am cei 7 ani de acasa! Daca ne vedem pe undeva anul asta mi-ar face placere sa-ti arat "live" :y Multumesc! P.S. Sper ca se intelege ca nu fac reclama! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: un nou obiect de inventar Fac eu reclama ca o am de doua luni si o folosesc oriunde si uimesc pe toata lumea cu ea . Iar servirea a fost de exceptie :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: un nou obiect de inventar deocamdata cred ca sunt campionul la cumparaturi de lanternutze de la el. cred ca cu ultima comanda care probabil o sa ajunga azi la mine, sunt 9 bucati in total. daca erau proaste mai cumparam? normal ca sunt bune. asa ca cine doreste, sa apeleze cu incredere, ca nu o sa regrete nici un leutz. si daca nu sunteti multumiti, le cumpar eu inapoi de la voi. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: un nou obiect de inventar Nu, nu este nici trucata nici prelucrata! Nu ma tin de chesti de astea! Ce am de castigat? Obraz gros? Chiar am cei 7 ani de acasa! Daca ne vedem pe undeva anul asta mi-ar face placere sa-ti arat "live" :y Multumesc! P.S. Sper ca se intelege ca nu fac reclama! :tk :ha:Nu prietene..n-ai inteles....lanterna chiar face fasciculul respectiv...o am si eu si am pozat si eu ce poate.:h5 Apropo mai vreau si eu unul! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: un nou obiect de inventar Boss mai ai lanterne?:D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: un nou obiect de inventar :ha:Nu prietene..n-ai inteles....lanterna chiar face fasciculul respectiv...o am si eu si am pozat si eu ce poate.:h5 Apropo mai vreau si eu unul! Scuze prietene dar cred ca m-a luat valul putin aseara.:y Abia acum am vazut semnul ! .Initial vazusem ?:grin: Multumesc pt. intelegere! :al :al :al Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: un nou obiect de inventar Boss mai ai lanterne?:D dap. acuma mai am 9 frontale. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: un nou obiect de inventar salut vreau si eu o frontala ,ca prea le lauda-ti detalii pe PM tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: un nou obiect de inventar Una frontala pt mine... se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: un nou obiect de inventar vreau si eu o frontala te rog. Adresa este Petrosani str.Avram Iancu bl 5A Ap 2 jud HD tel 0723 698838/Adi Petre. Daca poti sa o trimiti cu fan.. ar fi perfect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: un nou obiect de inventar vreau si eu una frontala si poate mai aduci si din aia cu baterii reincarcabile ai detalii pe orimvat ti-am dat si add pe mess sa veddem cum facem cu transportul. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: un nou obiect de inventar dap. acuma mai am 9 frontale. :h5 Suparici mai vreau una te rog, mai am o obligatie si iti spun sincer sunt tare multumit de ele, si spun si ctre cei care inca mai au indoieli.Am luat 3 pina acum si as mai lua :ha::ha::ha: Adresa ramane aceiasi. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar ok. ultima merge la tine. mai primesc peste aproximativ o luna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar vreau si eu una, sper sa nu ratez momentul intrarii de stoc nou Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: un nou obiect de inventar Suparici,vreau si eu una frontala te rog. Astept un semn de la tine pt. a-ti trimite datele.sa nu ma uiti te rog Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate