Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE FACEM ??? ah1n1

Recommended Posts

Re: CE FACEM ??? ah1n1

Se pare ca e groasa,... chiar acum aveam o discutie cu sotia daca mai trimitem copiii la scoala sau asteptam sfaturi de la ,,autoritati" :hm .Dar se pare ca autoritatile reactioneaza prea tarziu sau deloc asa ca...suntem intr-o mare dilema :ang3

Se pare ca e groasa,... chiar acum aveam o discutie cu sotia daca mai trimitem copiii la scoala sau asteptam sfaturi de la ,,autoritati" :hm .Dar se pare ca autoritatile reactioneaza prea tarziu sau deloc asa ca...suntem intr-o mare dilema :ang3

off:nu ii mai trimiteti!scoala modifica personalitatea :ha: :P

on:eu ma duc!

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Masurile de rigoare ca in cazul orcarei gripe. Sau epidemi de gripa(aia ordinara).

Pana una alta, nu a venit gripa spaniola... inca.

Si daca vine, oricum nu avem prea multe sanse.

Oricum, gripa nu se ia de pe internet. Doar alti virusi. Nocivi pt calc.

Daca situatia se agraveaza ar fi bine de evitat aglomerarile.

Oricum de evitat sa va tuseasca cineva in fata, poate si strangerile de mana sau pupaturile in public. Saltutul verbal poate fi de ajuns, daca situatia nu cere altceva

PS. ce facem? Nimic, ca oricm nu depinde de noi. Ca si companiile farmaceutice trebuie sa traiasca si au ele grija in colaborare cu statul.

... undeva, candva, altundeva...

in taril civilizate sunt pe strada, in moluri, in scoli, cinematografe...de fapt in toate locurile publice pe la toate colturile, aparate de dezinfectat cu gel pentru maini

ai apasat, ai intins pe maini si ai fost dezinfectat dupa ce ai deschis 20 usi si ai numarat bani, ai atins nustiucate chestii

e o treaba eficienta...dar statul ar trebui sa o administreze

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Soimule...statul nostru este falimentar...se imprumuta de bani pe spatele nostru sa plateasca salariile celor care ne rid in nas pe la birouri

azi am fost la doctor pentru niste analize cu raceala de ma supara de o saptamina....de 12 ani am platit contributia la sanatate si nu am folosit nici un leu de la stat....si doctorul mi-a zis ca trebuie sa platesc analizele ca nu mai sint bani ...cred ca o sa ajungem ca vadim sa-i stringem pe stadion si sa-i impuscam desi cred ca-i un sfirsit prea blind pentru cite rele au facut

zambeste...maine poate va fi mai rau

eu unul sunt pe principiul mai bine paranoic, decat sa jelesc dupa....asa ca ce tine de mine o sa aplic fara sa am pretentia sa vina STATUL ( care stat???) sa ma tina de mana, adica nu mai imi duc copilul la cresa, am grija sa nu imi bag mana in gura si nas :P :P :P dupa ce umblu cu mainele pe toate clantele,bani,etc de prin locuri publice, sa ma spal cat mai des si o sa incep sa port masca si manusi cand merg in locuri publice.

daca aceste lucruri de minim bun simt nu le facem, pentru noi nu pt alti, atunci ce sa mai comentam...

si cel mai important....DACA ESTI RACIT...STAI NAIBI ACASA NU TE DUCE LA MALL SI LA PRIETENI SAU IN MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN,ETC,ETC

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120

Dupa sfaturile primite prin mass-media: trebuie evitata cat se poate aglomeratia. E f.simplu: ai masina 4x4 ,te retragi si te izolezi in munti :x :x :x :x :P

cel mai eficient mod de a evita sa fiti virusati este sa se lucreze la imunitatea organismului si anume se pun in cui viciile unde oamenii sunt vulnerabili fumatul in special si se lucreaza foarte mult la imunitate adica administrarea de antioxidanti in special banala vitamina c dar de concentratie ridicata ,echinaceea , seminte de chimen negru,ceai verde, laptisor de matca sau propolis,septilin atit sirop cit si tablete sau broncho vaxom, ribomunyl iar la primele simptome de gripa administrat paracetamol combinat cu acid acetil salicilic (aspirina +vit c )efervescent si multe lichide si nu in ultimul rand o igiena precara. Sper sa nu supar pe nimeni si nu vreau sa fiu inteles gresit ca am facut reclama produselor mentionate multa sanatate tuturor :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Io nu as exagera cu suplimentele astea. Se invata organismul puturos daca primeste sprijin dinafara si te lasa cind iti e lumea mai draga. Tin minte de pe vremea cealalta cind mincam capitele alea mentolate chinezesti in loc de bomboane, ca nu era ca acuma. Dupa o supradoza deaia, cum se terminau, cum raceam instant. Organismul se puturosa si nu mai lupta singur ca vine ala verde si se lupta el cu microbi. Se culca sistemul imunitar pe o ureche. Sunt pro vitamina C, dar o gasesti din belsug intr-o gramada de alimente, mai ales fructe. Din ciclul e bine de stiut: cu cit fructul este mai amar, cu atit concentratia de vitamina C creste. Asa ca, mincati si pielitele ce invelesc feliile la lamiie sau grepfruit. Acolo e vitamina, si de regula se cam arunca. Totusi, nu as depasi dublul dozei recomandate zilnic.

Aseara, povesteam cu soata sa ne cuibarim intr-un colt si sa asteptam sa treaca epidemia, ca doar nu o tine o vesnicie. Solutia nu este viabila, ca tre' sa ies cu cainele afara, ca daca nu mi se cinsteste prin casa. Evitat cit se poate aglomeratiile si purtati masca. Eventual sub un fular, daca nu vreti sa se uite lumea pe strada ca la urs. Ce sa facem, mai tre' sa treaca niste ani ca sa ne obisnuim cu chestiile astea 'anormale'.

I Have No Idea What You Are Talking About

Da-mi voie sa te contrazic, sunt de profesie farmacist. Nu vreau sa ma lovesc cu caramida in piept ca sunt destept, dar cind eram noi mici erau fructe. Acum sunt sub forma de fruct; ma refer ca sunt fructe tratate si in special fortat crescute.

Anticorpii se formeaza in organism in general cind sunt stimulati si adu-ti aminte ca in urma cu citiva ani nici nu se cunostea de radicali liberi, cei care distrug celula umana, iar virusul este cam in paranteza. Acelasi subiect, el intra in celula umana si ii modifica adn iar corpul nostru in continuare produce acesti virusi fizic sau incorect spus, ei nu au cap picioare coada ca si un stafilococ sau streptococ sau gonococ, vorbesc la nivel de microscop si putin popular acestea din urma sunt anihilati doar de antibiotice.

Nu in ultimul rind, dupa o antibiograma sa se vada exact la ce antibiotic este sensibil. Virusii nu actioneaza la antibiotic ei sunt imuni si de aici si greseala ca la o simpla viroza sau gripa se administreaza antibiotic unde organismul nostru si mai exact anticorpii dorm sau stau la plaja, ei se retrag si fac loc antibioticului si atunci virusii prind rezistenta. Se mai poate intimpla sa fie de exemplu o viroza urmata de o bronsita sau ceva de genul, atunci trebuie alternate antipiretice cu antibiotic.

Sincer vitamina C nu face rau, doar creste aciditatea, restul se elimina prin urina si in consecinta nu se intimpla nimic daca depasim doza. Iar pt a lua 1000 mg de vitamina C cred ca ar trebui sa maninc jumatate de kg de lamaie sau kiwi.

Eu am dat o gramada de tratamente pe care le-am mentionat multor persoanelor si in special copiilor care au fost supusi la tratamente indelungate cu antibiotice si cu imunitate foarte scazuta si culmea nici unul dintre parinti nu s-au plins ci din contra, au venit sa-mi multumeasca pt ca copilul nu mai raceste asa de des sau nu mai merge la medic saptaminal sa-i prescrie antibiotic. Acum se mai spune ca suntem prea saraci sa ne tratam preventiv dar cind suntem bolnavi am vinde si pielea de pe noi.

Multa sanatate tuturor.

*editat de prislopan: incearca sa scrii corect gramatical, este foarte greu de inteles asa cum scrii tu. Sper ca am editat corect si nu s-a pierdut sensul a ceea ce vroiai sa spui.

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

pe viitor am sa incerc sa nu mai deranjez o zi buna

ma9i dar ce te jignesti asa?

ti-am citit si eu postul tau cu interes, si il apreciez in ce priveste informatia din el

modul in care e scrisa e destul de obositor,, asa ca colegul a incercat sa iti dea un sfat pt viitor

nu mai fi asa sensibil pt ca nu vrea nimeni raul la nimeni, din contra

sau orice critica e un motiv de a te jigni groaznic si sa parasesti forumul "cu fruntea sus"

lasa jucariile si te joaca cu noi in continuare... :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

am lipsit la gramatica si din pacate nu-mi place sa butonez tastatura se poate sterge daca am suparat cu lipsa mea de agramaticale

Mai ti minte jocul, "Nu te supara frate"? Fac apel la denumirea lui. Nu contest experienta ta, insa, daca tot vrei sa ne-o impartasesti si noua, fa-o in asa fel incit sa si intelegem ce ai de spus. Sincer, nu am reusit sa duc pina la capat lectura.

I Have No Idea What You Are Talking About

nu m-am suparat din pacate lucrez in farmacie si am butonat cam repede fara sa folosec acele butoane pe care sunt mentionate virgula si punctul. Si nu cred ca veti scapa asa de repede de mine macar o data poate ne vom intilni in viata de zi cu zi .Si fac eu cinste cu berea ,desi eu nu beau ,scuze pt off topic.

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

nu m-am suparat din pacate lucrez in farmacie si am butonat cam repede fara sa folosec acele butoane pe care sunt mentionate virgula si punctul. Si nu cred ca veti scapa asa de repede de mine macar o data poate ne vom intilni in viata de zi cu zi .Si fac eu cinste cu berea ,desi eu nu beau ,scuze pt off topic.

tu nu bei dar vrei sa ne imbeti pe noi si apoi sa ne molipsesti cu ceva bag de seama

on topic

personal cred ca acest virus, ca si cel de la aviara, e o chestie studiata, un exercitiu pentru un virus foarte periculos care va fi lansat in curand pentru a crea o problema serioasa

nu sunt paranoic dar unele lucruri privite la rece ridica mari semne de intrebare

prin aceste 2 incercari (gripa aviara si cea porcina) sa incercat si studiat modul de propagare, zonele de risc si categoriile de populatie afectate

idealul urmarit cred ca ar fi decimarea (sau mai mult) a populatiei in special in tarile sarace si prolifice, precum si vinderea unor cantitati importante de vaccin, si alte medicamente si echipamente la tarile bogate, dar nu inainte de decimarea populatiei varsnice si cu probleme

aceste obiective se vor incerca a fi atinse prin urmatorul virus, cu adevarat periculos si mortal

e o teorie a conspiratiei

buun

avand in vedere ca ciuma a omorat 1/3 din populatia europei dar mai mult de 1/2 din populatia oraselor, ne dam seama ca izolarea e solutia perfecta, mai ales ca prin gripa aviara sa constatat ca raspandirea prin pasari nu a fost atat de grava cum au pronosticat. au fost culoare de raspandire dar nu a fost deosebit de intinse

In natura cand populatia unei anumite specii se inmulteste prea mult ori se inmultesc si pradatori si incearca sa tina sub control firesc si natural(depind una de alta) numarul lor. De obicei mor prin diverse metode,...sunt mancati de dusmani.. competitia pe hrana devine mai acerba, etc. Cred ca v-ati rins de ce vreau sa zic.

sau da boala in specia respectiva si raman cei mai rezistenti si adaptati situatiei nou create. sau vine o inundatie, un frig, o seceta si mai triaza dintre ei.

Asa functioneaza natura de milioane de ani.

De ceva timp omul incearca sa controleze naturura.. prin diverse metode.

Ori se pune la adapost de controlul naturi prin constructia de case, prin haine, prin medicina ..etc incat "natura" nu mai poate interveni , mentinand un anumit numar de populatie si un anumit nivel de sanatate al acelei populati. Azi traim mult si bine chiar daca in mod normal natura ne considera neviabili. Adica cu diverse probleme de sanatate, cu 200 kg, etc.

Asa ca din cand in cand si in mod permanent trebuie sa apara ceva incat sa fim tinuti sub control. Ori vre-o boala care sa rapuna un numar important de populatie, ori vre-o seceta in care sa moara un numar important, ori inundatie, cutremur... ceva. Sau chiar omul prin razboaie, revolte, rascoale, control al populatiei prin diverse metode.

Acum 100 ani eram n miliard jumate, acum peste 6-7 miliarde,....

Trebuie sa moara cam multi sa revenim oarecum la normal. Si cu cat vom fi mai multi, cu atat sansele ca raspandirea unui virus sau unei epidemi sa fie mai rapida si devastatoare. Nu mai avem unde sa ne izloam.

PS scuze daca nu intelegeti nimic. Sunt foarte obosit si ....putin :dr

Dar poate va faceti o idee despre ce am vrut sa zic.

... undeva, candva, altundeva...

cel mai eficient mod de a evita sa fiti virusati este sa se lucreze la imunitatea organismului si anume se pun in cui viciile unde oamenii sunt vulnerabili fumatul in special si se lucreaza foarte mult la imunitate adica administrarea de antioxidanti in special banala vitamina c dar de concentratie ridicata ,echinaceea , seminte de chimen negru,ceai verde, laptisor de matca sau propolis,septilin atit sirop cit si tablete sau broncho vaxom, ribomunyl iar la primele simptome de gripa administrat paracetamol combinat cu acid acetil salicilic (aspirina +vit c )efervescent si multe lichide si nu in ultimul rand o igiena precara. Sper sa nu supar pe nimeni si nu vreau sa fiu inteles gresit ca am facut reclama produselor mentionate multa sanatate tuturor :h5

:g :1 :g

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Aseara am montat o antena unui sofer ucrainean.

Ei cica se trateaza impotriva gripei porcine cu Vodca. :ha:

Asta o fi remediul.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use