Vizitator Dragosh Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Distractia e la Piatra Neamt Salutare Asa cum am promis am terminat si filmuletul pe care il puteti viziona mai jos [youtube:oomdw97i] [/youtube:oomdw97i] Iar restul de poze de la iesirea din 22.11.2009 sunt aici http://picasaweb.google.com/off.road.nt/OffroadPiatraNeamtCuiejdel# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Distractia e la Piatra Neamt Am vazut de toate da` d`astia n`am vazut :ha: :ha: :1 frumos traseu , peisaj , montaj :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Distractia e la Piatra Neamt simpatic mosul de la sfirsit :h5 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Distractia e la Piatra Neamt Salutare! :h5 :1 :1 :1 :1 :1 :1 pentru film si pentru traseu! Intradevar....greu sa vezi oameni ca acestia! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Distractia e la Piatra Neamt felicitari ,de fiecare data sunteti la inaltime :1 :1 :1 :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate