watcher Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Samabata, dupa trialul de la Peris voi pleca spre Predeal unde ma intalnesc cu ai mei sa sarbatorim Sf Mihai. Duminica, in drum spre Bucuresti as vrea sa mai fac ceva plimbare, cu accentul pe plimbare (locuri de vazut, peisaje, cat mai putina zgaltaiala - mergem cu mama care e dupa o operatie la plamani). Mi-am propus aceste bucle. Ce parere aveti? E ceva impracticabil acum? Sa mai adaug ceva? Cat estimati ca ar dura aceste trasee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? daca vine mama ....si e dupa operatie cum zici....iti recomand traseul nr 2.....daca ai noroc de vreme buna vei avea peisaje superbe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Magura-Pestera-Moeciu sigur e practicabil ca se paga plugul. Ar mai fi si urmatorul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Aha, pare interesant, pleaca de la Cheile Gradistei, nu? Pe langa restaurant? Intotdeauna m-am intreat unde duce :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Vremea a fost buna, am facut doar 2 din trasee, caci programul a fost grav fragmentat de pauze de masa, etc... Am facut ceva poze, va arat doar una ca sa mai vizitati blogul si dupa poze de natura, nu doar dupa masini in teren :F : http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/11/pestera-1.jpg Din ce am vorbit cu posesorul pensiunii Nobillis, coborarea de la Pestera la Sirnea ar ridica ceva interes dpdv offroad... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? geeez, cat e de frumos!!! Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Zona este superba ! Are mult potential atat offroad cat si de promenada, dar sa nu va opriti la complexul Cheile Gradistei, decat daca stati bine cu nervii si va dau banii afara din casa, pentru ca preturile sunt GRAVE si se mananca PROST ! Exista o multime de pensiuni corecte si nu merita sa aruncati banii pe mofturi ! Parerea mea ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? geeez, cat e de frumos!!! Eeeeee.....pozele maestrului Watcher.......de mare talent.......nu ca zona n-ar fi frumoasa......da` ce nu iese frumos in pozele lui Watcher?!? :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Din ce am vorbit cu posesorul pensiunii Nobillis, coborarea de la Pestera la Sirnea ar ridica ceva interes dpdv offroad... frumoase poze, BRAVO !!! am fost si eu mai des prin zona, tare frumos, dar esti tot timpul prea aproape de civilizatie si totul e deja interzis (offroadul pe drumurile de tara mai ai voie :ha: :ha: ) Am facut un traseu de la Pestera sus la Table si coborire la cheile Zarnestului (rock climbing hard) dar padurarul vrioa sa ma amendeze ... (am scapat pina la urma :h5 ) inspre Fundatica o tanti batrina (sau baba) vroia sa ma bata ca am trecut pe un DRUM (nu offroad) care e al ei !!! :uameni Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Superbe poze :1 :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Salut mare prin decembrie vreau sa fac o plimbare de vreo 5 zile in zona.Imi puteti recomanda din traseele puse ceva lejer de plimbare unde sa nu am eventual probleme cu intrarea in vreo rezervatie sau terenul de vanatoare al vreunui smecher (sunt patit si nu mai am chef de probleme :ha: ). Multumesc o zi buna. P.S cu ce se deschid fisierele :grin: ? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Fisierele *plt. se deschid cu Ozi explorer. Daca vrei sa le vezi, spune cu ce program vrei si ti le convertesc eu. Daca vrei informatii de trasee in zona Bran, poate ne intalnim la trialul de duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Trasee pt PLIMBARE in zona Moieciu ? Superba zona! Asta vara am fost la Pestera din Moieciu,se merita ! Pe la Cheile Gradistei nu am putut merge,plouase si eram 2fam cu 2 masini de sosea. Pe Vl Timisului si la Canionul 7 scari,se merita sa ajungi,e fain de tot :) Cu stima! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate