Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce votam? 2009

Postări Recomandate

Vizitator SERGHEI-ARO

Re: Ce votam? 2009

Romanii sunt o natiune atat de ,,comoda" incat nici macar pentru binele lor nu s-ar ridica de pe scaun.In ultimii ani nu stim decat sa ne vaitam cat de rau o ducem dar la o adica intrebam daca ,,muietzi is posmegii???" Cea mai mare greseala este faptul ca majoritatea nu voteaza sau voteaza aiurea...Dupa aceea dam cu nemultumiri ..nu ne convine x,nici y...Este mai simplu sa spui ,,eu nu am votat cu niciunul" ,in felul asta parca te simti ,,putin mai vinovat decat cel care a votat cu Y" pt ca nu ai pus umarul la punerea lui pe SCAUN..

90 % dintre voi a-ti trait bine si o sa traiti bine si cu x si cu y...Excepatand nivelul impozitului pe venit si /profit nu va va interesa in vecii vecilor altceva .(.poate pretul prezervativelor,interzicerea accesului cu masinile de teren in anumite zone,taxele de inmatriculare si locurile de parcare...) In rest??? Lasa-i frate la putere pe aia care fura mai putin ca sa ne ramana si noua ca doar avem si noi copii .Votati-l pe ala mai putin hot..NUMAI VOTATI O DATA..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Chiar asa Serghei, care-i ala mai putin hot?

Pe mine ma intereseaza politica fiscala pentru ca am o firma si simt ca muncesc doar pentru a-mi plati taxele si pentru a permite functionarilor sa-si bata joc de noi. Pana acum nici unul dintre candidati nu m-a convins...plus ca numai liberalii promit scaderea TVA-ului si micsorarea impozitelor, dar pana si eu stiu ca e o gluma :P .

Recunosc ca nu sunt inca hotarat ce sa fac cu votul meu. Maxim sa mi-l bag in c..

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Romanii sunt o natiune atat de ,,comoda" incat nici macar pentru binele lor nu s-ar ridica de pe scaun.In ultimii ani nu stim decat sa ne vaitam cat de rau o ducem dar la o adica intrebam daca ,,muietzi is posmegii???" Cea mai mare greseala este faptul ca majoritatea nu voteaza sau voteaza aiurea...Dupa aceea dam cu nemultumiri ..nu ne convine x,nici y...Este mai simplu sa spui ,,eu nu am votat cu niciunul" ,in felul asta parca te simti ,,putin mai vinovat decat cel care a votat cu Y" pt ca nu ai pus umarul la punerea lui pe SCAUN..

90 % dintre voi a-ti trait bine si o sa traiti bine si cu x si cu y...Excepatand nivelul impozitului pe venit si /profit nu va va interesa in vecii vecilor altceva .(.poate pretul prezervativelor,interzicerea accesului cu masinile de teren in anumite zone,taxele de inmatriculare si locurile de parcare...) In rest??? Lasa-i frate la putere pe aia care fura mai putin ca sa ne ramana si noua ca doar avem si noi copii .Votati-l pe ala mai putin hot..NUMAI VOTATI O DATA..

Faci cam multe afirmatii daca nu jignitoare, cel putin deplasate...

Cum ai tras tu concluzia ca suntem (deci si tu !) comozi ?!? Tu asa ai inteles ca lumea nu merge la vot ca sta mai bine sa se uite la telenovele? :P Uiti, desigur, cati se duc la vot la LOCALE pentru ca acolo se vede imediat cine face ceva sau nu pentru cetateni....

Nu e vorba de vaitat....e vorba de faptul ca toti au devenit constienti ca in relatia cu autoritatile, deci cu statul, cu cacanarii astia care ne cersesc voturile, NOI suntem egali cu zero : ne sfideaza pana si atunci cand vrem sa LE platim impozitele cu cozile la care suntem obligati sa stam CA SA DAM BANI!

Sa-ti reamintesc de bataia de joc numita Justitie, de sistemul de sanatate in care se termina plafoanele pt retele compensate si nu numai, de pensiile de parlamentar + tz alte facilitati, de afacerile prospere ale parlamentarilor cu statul, de autostrazile pe care, mai nou, nu le mai facem ca, deh, "turismul se face cu avionul".....de ce mai vrei mai sa-ti amintesc ca sa nu mai consideri poporul asta comod?!?

Da, ai dreptate ne intereseaza acut nivelul impozitelor......poate pentru faptul ca le avem printre cele mai mari din Europa si cu toate astea NI se spune ca nu sunt bani?!?

Bine ca ai venit tu sa ne luminezi de ce nu ne merge bine.....si ca votam aiurea.....adica tu fiind unul din cei care voteaza, inseamna ca votezi BINE ?!? :P

"Aia care fura mai putin..."......nici unul dintre ei nici macar nu indrazneste sa defileze cu un astfel de slogan electoral.....poate pt ca stiu ca n-o sa fie in stare sa fure mai putin.....

Daca ar fi sa votez.....da, l-as vota pe ala care ar promite sa fure mai putin.....da` nu e....

Si stii de ce nu votez? Pt ca indiferent pe cine am votat, a fost la fel, si atunci consider ca intr-un fel sau altul, prin votul meu DAU GIRUL sa-si bata joc de noi....

Si ca sa fiu on-topic pt ca intrebarea lui Petre Niteanu era :ce votam?, da, as vota sa nu-si mai bata joc de noi cu asa dezinvoltura, atat de "pe fata".....

Link spre comentariu

Desi ma incearca o scarba uriasa, eu voi merge la vot.

Voi anula buletinul de vot pentru alegerile prezidentiale (asta ca sa nu ma trezesc "votat" de altii - intelegeti ce vreau sa spun...). Iar in cazul referendumului, voi vota pentru restrangerea numarului de parlamentari.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

intre noi astia comozii si cei din masini cu girofar este o prapastie enorma....

din 89 pana acum...sunt cam aceiasi ticalosi la conducere....cu cine dracu sa votezi....cand toti sunt o apa si un pamant?

cat esti matale de bun....nu cred ca faci mare lucru cu masina daca esti in mers.....si n-ai caseta de directie....asa ca mai usor cu .....noi romanii :grin:

Link spre comentariu

intre noi astia comozii si cei din masini cu girofar este o prapastie enorma....

din 89 pana acum...sunt cam aceiasi ticalosi la conducere....cu cine dracu sa votezi....cand toti sunt o apa si un pamant?

cat esti matale de bun....nu cred ca faci mare lucru cu masina daca esti in mers.....si n-ai caseta de directie....asa ca mai usor cu .....noi romanii :grin:

:g

Poate de aia ne merge asa rau...ca ne place sa facem controverse aiurea......si uitam care e telul vietii....

Eu nu am sa votez....iar cine vrea sa o faca e liber sa o faca....dar sa nu jigneasca pe nimeni........

Eu cred ca ar trebui :ps toti

OFFROAD CLUB SIBIU

Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut

Link spre comentariu

Eu de la 18 ani am mers la vot regulat (DA , cititi bine si nu printre randuri :grin: ) Anul trecut nu am vrut sa merg la vot pe aceeasi premiza ca , cui sa`i dau votu` daca toti sunt hoti ?? Eh... anu asta nu mai fac aceeasi greseala si merg sa votez cu cine cred eu de cuviinta . Ce pana mea , daca tot AM PUTEREA DE A ALEGE de ce sa nu o fac ?? Nu spun ca va fi mai bine ca pana acum in schimb nu vreau sa dau votu` acelora care nu ii consider ok ca si oameni , apoi politicieni . Nu ma inrebati care e mai bun de ales , pt ca pe cine aleg eu , voua s`ar putea SAU NU :grin: sa va placa. Dar cu siguranta nu o sa imi dau votu` gratis nemergand la vot :smb :pt

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

chiar crezi ca romanii nu voteaza pt ca sunt comozi?

romanii nu voteaza pt ca nu au cu cine pt ca toti fura mult si foarte mult citeste pe forum si o sa gasesti 20 de argumente de ce sa NU votam.

eu cred ca mult mai comozi sunt parlamentari care stau cu burtile in sus si dorm pe scaunele parlamentului

zi macar 3 argumente pt a convinge forumistii sa voteze

apropo vi se pare ca o ducem bine in comparatie cu tarile nordice ex: norvegia , suedia, olanda, etc.

numai bine :rsp

Suzuki
Link spre comentariu

O recenta istorie a alegerilor ar fi cam asa:

Iliescu, in '90, da? P. Tutea a spus despre acele alegeri: "Un tampit mai mare ca mine nu exista! Sa faci 13 ani de temnita pentru un popor de idioti! De asta numai eu am fost in stare....Romania e un loc viran!"

A urmat, dupa ani buni de neo-comunism, musiu Constantinescu, da? S-a dat batut, a fost o rusine, nu a reusit nimic.

Apoi Basescu si conflictul fundamental dintre institutiile statului, in ciuda faptului ca viata noastra nu s-a schimbat in bine, ci in rau, nu? Pentru ca nu cred ca "traiti bine", nu?

Daca acestea sunt date si fapte concrete, se naste intrebarea: de ce au esuat lamentabil cu totii? De ce nu au fost in stare de nimic? Pentru ca nu pot sa cred ca toti acesti presedinti au vrut sa devina sefi ai statului ca sa fure, puteau sa fure si din pozitiile pe care le ocupau anterior, fara sa se expuna ca presedinti. Deci, de ce au ratat?

Link spre comentariu

Au ratat cum a ratat si Boc cu pensiile speciale , pe cand sa reuseasca sa le inlature a fost demis de cine? de cei cu pensii speciale binenteles , au uitat ca cu o pensie de 350 de milioane traiesc 100 de oameni necajiti . Si daca e unu bun....nu poate sa faca nimic din cauza cateilor care au prea multe interese

Never stop exploring
Link spre comentariu

au uitat ca cu o pensie de 350 de milioane traiesc 100 de oameni necajiti . Si daca e unu bun....nu poate sa faca nimic din cauza cateilor care au prea multe interese

Observ din exprimarile tale ca esti de stanga! Contezi pe solidaritatea umana? Pe comunitarism? De ce?

Link spre comentariu

era clar ca o sa apara si un topic de acest fel in aceasta perioada si e si normal intr-un fel...DAR fac apel la toti care scriu sa respecte tonul civilizat din primele 3 pagini...deci se poate sa discutam si fara sa ne dam in cap. stiu ca e greu dar nu imposibil.

Adica sa ne expunem parerile fara sa incercam sai convingem pe alti sau sa ii jignim,etc.

si ca sa dau si eu un exemplu:

parerea mea, fara nici o patima, pe langa cele exprimate anterior, este ca cei care nu merg la vot, de fapt voteaza, conform tuturor studiilor sociologice de acum, deci voteaza de fapt pentru pastrarea actualei formulei, nu constient dar asa este de fapt asa ca sintetizand cele exprimate pana acum avem asa:

sunt de acord cu actuala putere, ma duc vot si votez ca atare

nu sunt de acord, ma duc la vot si votez negativ,ca sa schimb starea

nu ma duc la vot...votez indirect tot pentru pastrarea starii actuale.

si inca odata haideti sa discutam cu calm, ca avem avem destule alte probleme care ne dau batai de cap si fara sa ne inflamam din cauza politicii.

:p

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Da, corect pana la un punct.

Dar ce modalitate de a protesta are alegatorul scarbit de actuala clasa politica in integralitatea ei, asa ca mine? Care alta, decat aceea de a nu merge la vot, sau de a merge si a anula buletinul?

Schimbarea starii actuale? da, de acord, dar cu ce? ca nu vad nici o alternativa.

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

eu ma indoiesc sincer ca vreunul din noi o duce rau. daca ati uitat cum era acum fo 12-15 ani, faceti un drum in Ucraina sau Moldova poate va linistiti. sau poate va e dor de niste flori (de mina) daruite din inima.

si hai sa nu ne kkam in ce s-a facut bun in tara asta vreodata - si de regula liberalii au fost factorul meliorist si cei care au impins lucrurile inainte.

e dreptul fiecaruia sa-si dea cu pararea consider insa ca inainte sa emiti pretentii trebuie sa faci ceva TU PERSONAL daca vrei alte standarde si sa-ti asumi o responsabilitate civica si sociala.

in acest moment tara este in haos, nici o institutie nu functioneaza si asta s-a si urmarit "divide et impera" nicicand nu a existat un pericol mai mare si acest lucru trebuie oprit !

bunul simt ma impiedica sa comentez opiniile celor care asteapta sa li se intample ceva dar care lasa in mana providentei (a se citi idiotilor) orice sansa de evolutie.

votati ! hai ca se poate !!

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

La starea actuala au contribuit cu brio toti acesti asa zisi politicieni.

Nu este vorba de a astepta sa ti se intample ceva, ci de a exercita o forma de protest.

Link spre comentariu

Pentru ca nu pot sa cred ca toti acesti presedinti au vrut sa devina sefi ai statului ca sa fure, puteau sa fure si din pozitiile pe care le ocupau anterior, fara sa se expuna ca presedinti. Deci, de ce au ratat?

ajungi presedinte iti pui prim-ministru

prim-ministru isi pune ministri

ministri la fel isi pun oamenii lor

nu furi numai tu, fura toti oamenii tai plus beneficiile de care ai parte si salariu plus multe altele

nu cred ca se lupta ei asa aprig numai pt salariu de presedinte

asa au facut toti si vor face la fel

5 km de autostrada in 4 ani dar bani care s-au alocat au foste cheltuiti . ce au facut cu ei?

sa nu mai vb de loganu' de 70.000 de euro si multe altele

in primul rand ne trebuie alta mentalitate uitate in parlament majoritatea parlamentarilor sunt niste badarani si niste jegosi care nici macar nu stiu sa vorbeasca corect dar care dorm si nici macar nu stiu ce s-a discutat

ar mai fi multe de spus dar degeaba ca nu rezolvam nimic

@kyk intr-un fel ai dreptate

ok votezi dar cu cine ?tot aia e ca votezi pe x sau pe y ca tot asa isi bat joc de noi

da mergi in moldova si in ucraina da' dute si in germania, franta, suedia sa vezi si diferenta cealalta

dupa 20 de ani de democratie s-a facut foarte putin

Suzuki
Link spre comentariu

Interesant subiect.

Imi permit si eu cateva consideratiuni pe aceasta tema.

Partide politice,doctrine.............fals ,la noi nu exista decat organizatii nedeclarete de tip mafiot, care caut? s? ocupe o pozi?ie economic? ?i politic? în societate, cu un Don ,consigliere ,locotenenti ,soldati si membri asociati ce vor sa-si protejeze afacerile mai mult sau mai putin curate.

Clasa politica..............alcatuita in mare parte din indivizi ce nu s-au facut remarcati in societate prin calitati artistice ,culturale ,profesionale sau alte merite , dar manati de ambtii si dorinta de a deveni importanti. Ii caracterizeaza tupeul ,lipsa bunului simt si obedienta fata de superiorii ierarhici.

Votul...............exercitiul prin care avem periodic posibilitatea de a mai taia din avantul demagogico-mincinos ,si de a demonstra politicenilor ca nu sunt vesnici si de neinlocuit (vorba raposatului Coposu "Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit ").

Votantii..............masa cetatenilor cu drept de vot si care il exprima,alcatuita din: -Peroane care stiu ce si de ce voteaza (putini), -Persoane care nu stiu ce voteaza dar voteaza influentati de altii sau de media (destui), -Peroane ce isi vand votul pe diverse; zahar,pui,mobile sau mai grav ,pe bani (ingrijorator de multi), -Persoane ce merg la vot impotriva cuiva si nu neaparat de a sustine ,practic un anti-vot (destul de multi).

Din pacate eu fac parte din ultima categorie ,drept pentru care voi merge la vot si voi vota impotriva lui Basescu care am senzatia ca se indreapta periculos spre a deveni Capo di Tutti Capi. Chiar cu riscul ca peste un timp sa simt din nou gustul amar al tradarii sperantelor......

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

@ fofiu : nu tin sa am dreptate insa imi aduc aminte de treaba cu optimistul si pesimistul :

pesimistul zice : " mai rau de atat nu se poate" iar optimistul ii raspunde " ba da, se poate !"

aici e punctul G al intregii dileme, inca 5 ani din astia ne vor distruge de tot.

DEFENDER 110 Pickup

Link spre comentariu

Interesant subiect.

Imi permit si eu cateva consideratiuni pe aceasta tema.

Partide politice,doctrine.............fals ,la noi nu exista decat organizatii nedeclarete de tip mafiot, care caut? s? ocupe o pozi?ie economic? ?i politic? în societate, cu un Don ,consigliere ,locotenenti ,soldati si membri asociati ce vor sa-si protejeze afacerile mai mult sau mai putin curate.

Clasa politica..............alcatuita in mare parte din indivizi ce nu s-au facut remarcati in societate prin calitati artistice ,culturale ,profesionale sau alte merite , dar manati de ambtii si dorinta de a deveni importanti. Ii caracterizeaza tupeul ,lipsa bunului simt si obedienta fata de superiorii ierarhici.

Votul...............exercitiul prin care avem periodic posibilitatea de a mai taia din avantul demagogico-mincinos ,si de a demonstra politicenilor ca nu sunt vesnici si de neinlocuit (vorba raposatului Coposu "Cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit ").

Votantii..............masa cetatenilor cu drept de vot si care il exprima,alcatuita din: -Peroane care stiu ce si de ce voteaza (putini), -Persoane care nu stiu ce voteaza dar voteaza influentati de altii sau de media (destui), -Peroane ce isi vand votul pe diverse; zahar,pui,mobile sau mai grav ,pe bani (ingrijorator de multi), -Persoane ce merg la vot impotriva cuiva si nu neaparat de a sustine ,practic un anti-vot (destul de multi).

Din pacate eu fac parte din ultima categorie ,drept pentru care voi merge la vot si voi vota impotriva lui Basescu care am senzatia ca se indreapta periculos spre a deveni Capo di Tutti Capi. Chiar cu riscul ca peste un timp sa simt din nou gustul amar al tradarii sperantelor......

:g :bravo

DEFENDER 110 Pickup

Link spre comentariu

@ fofiu : nu tin sa am dreptate insa imi aduc aminte de treaba cu optimistul si pesimistul :

pesimistul zice : " mai rau de atat nu se poate" iar optimistul ii raspunde " ba da, se poate !"

aici e punctul G al intregii dileme, inca 5 ani din astia ne vor distruge de tot.

asai se poate si mai bine dar si mai rau si mult mai rau

@I.C din pacate ai mare dreptate

Suzuki
Link spre comentariu

@fofiu : intreb din pura curiozitate, discutia de pina acum te va determina sa mergi la vot ?

sincer nu,

iti spun si motivul' poate o sa sa injuri

nu am decat 17 ani si nu am dreptul ,m-am bagat in discutie pt ca sunt nemultumit de tara in care traiesc

stiu ca nu imi era lucul sa comentez dar nu m-am putut abtine

deci scuze dar asta a fost parerea mea

Suzuki
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

chiar crezi ca romanii nu voteaza pt ca sunt comozi?

romanii nu voteaza pt ca nu au cu cine pt ca toti fura mult si foarte mult citeste pe forum si o sa gasesti 20 de argumente de ce sa NU votam.

eu cred ca mult mai comozi sunt parlamentari care stau cu burtile in sus si dorm pe scaunele parlamentului

zi macar 3 argumente pt a convinge forumistii sa voteze

apropo vi se pare ca o ducem bine in comparatie cu tarile nordice ex: norvegia , suedia, olanda, etc.

numai bine :rsp

Pai pe mine nu ma intereseaza cu cine voteaza fiecare ,dar ne vaitam ca babele si nu ne folosim de singurul drept -pe care il avem ,,dreptul la vot"...

,,Pe cine sa votam,ca toti sunt la fel??!!! " ----Pai atunci hai sa stam linistiti in rahatul nostru si sa nu mai comentam ca este bine ca este rau...daca nu stim ce vrem !!!!!!!!

Fofiu,comparatia ta cu tarile nordice chiar tine de varsta ta :grin: ...Pana la vot mai ai ceva ani...

O recenta istorie a alegerilor ar fi cam asa:

Iliescu, in '90, da? P. Tutea a spus despre acele alegeri: "Un tampit mai mare ca mine nu exista! Sa faci 13 ani de temnita pentru un popor de idioti! De asta numai eu am fost in stare....Romania e un loc viran!"

A urmat, dupa ani buni de neo-comunism, musiu Constantinescu, da? S-a dat batut, a fost o rusine, nu a reusit nimic.

Apoi Basescu si conflictul fundamental dintre institutiile statului, in ciuda faptului ca viata noastra nu s-a schimbat in bine, ci in rau, nu? Pentru ca nu cred ca "traiti bine", nu?

Daca acestea sunt date si fapte concrete, se naste intrebarea: de ce au esuat lamentabil cu totii? De ce nu au fost in stare de nimic? Pentru ca nu pot sa cred ca toti acesti presedinti au vrut sa devina sefi ai statului ca sa fure, puteau sa fure si din pozitiile pe care le ocupau anterior, fara sa se expuna ca presedinti. Deci, de ce au ratat?

Pai nu ne-a dat Tutea raspunsul??!!!!!!!!

PSD-ul a furat tot ce s-a putut fura...PNL-ul a vandut tot ce se mai putea vinde ...PD-L ce dracu sa mai fure ca nu a mai ramas mai nimic ..Restul partidelor sunt ,,plevusca..

Candidati nu prea avem ,pe cine ?? Geoana?? Hai sa fim seriosi,intram iar in seria lui Ilici cu doua mandate si 1/2...

Pe ,,Mireille Mathieu "...il mananca astia cu fulgi cu tot + ca este in plus..

Oprescu?!! Este pacat de el...nu are sanse...

Eu votez pt Marko Bela sau pt evreul ala mic de este arestat....Trebuie sa ma hotarasc daca invat mai usor maghiara sau idish...!!!!

In final nu pot spune decata ca aceasta discutie vad nu se poate duce pe un ton calm .De ce v-ati suparat baieti pe mine??!! De la inceputul topicului majoritatea isi manifesta dortinta de ,,a nu merge la vot " si va suparati ca va fac ...,,comozi"...??? Brusc a dat patriotismul si simtul civic pe afara ??!! Sa fim sinceri,pe fiecare il doare de ,,frigiderul " lui...Daca lui ii ies combinatiile nici in pix nu-l doare de cei din jur......In ajun de alegeri toti suntem politicieni inascuti..cum incepe campionatul de fotbal suntem pfiuuuu antrenori si jucatori de top....N-e pricepen la orice dar nu facem nimic perfect ..suntem tari in dat cu parerea ...Da-o dracu de politica..Toti avem facturi de platit,salarii sau credite ..Crede-ti ca va veni ,,zanul" sa iti taie din ele?? La vot frate,fiecare cum il taie capul...are rost sa-i lasi pe EI sa isi dreaga apele?? Macar stii ca mai incurci din socoteli cu votul tau...

In Romania singura solutie viabila este dictatura ...Suntem un popor de smecheri ,lasi,combinatori ...iresponsabili...

PS- persoanele de fata se exclud...daca mai era nevoie sa mentionez acest lucru/// :grin:

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Chiar asa Serghei, care-i ala mai putin hot?

Pe mine ma intereseaza politica fiscala pentru ca am o firma si simt ca muncesc doar pentru a-mi plati taxele si pentru a permite functionarilor sa-si bata joc de noi. Pana acum nici unul dintre candidati nu m-a convins...plus ca numai liberalii promit scaderea TVA-ului si micsorarea impozitelor, dar pana si eu stiu ca e o gluma :P .

Recunosc ca nu sunt inca hotarat ce sa fac cu votul meu. Maxim sa mi-l bag in c..

Pai nu pot spune ca s-e interpreteaza ... :grin: Dar avand in vedere starea actuala a tarii ,se poate deduce...Rau cu rau ,dar mai rau fara rau..asa ca prefer ,,raul actual"...

Si Geoana promityea 20000 de euro celor care se intorc in tara ..20 K din banii mei ,ai tai ..ai nostri celor care au dat chix afara ..+ zeci de mii de apartamente ..moaaaaaaaama,lapte si miere,votca la robinet si berte la cishmea......Toti promit,asta este POLITICA..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare