cobrra Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 sunt si eu ca si majoritatea celor de pe aici,, clar nu avem ce vota,, dar daca stam si nu facem nimic nu cred ca este o solutie buna si mai ales viabila pe termen lung.parerea mea este ca ar trebuii sa votam cu cel care are o sustinere cat mai puternica in spate si ma refer chiar si politica, deoarece sa demonstrat de atatea ori ca fara ,,ajutor,, nimeni nu poate face nimic. eu unul ma duc la vot, macar votez schimbarea dar vedem cum se aseaza,,apele,, cine e cu cine. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Din pacate acum chiar nu e a' buna. Chiar daca teoretic avem de ales, practic nu avem ce. Nu exista un rau mai mare sau unul mai mic, ci egale doar diferite. Din pacate nu putem face nimic. Nu exista inca butonul de "RESET". Cica daca mangai un cerc el devine vicios, e drept ce spui insa optiuni exista intotdeauna si mai bine votez cu o doctrina (liberala in cazul meu pt ca e mai aproape de constructia mea) DECAT SA NU MA DUC LA VOT. mai tii minte cand se apropiase tribunul amenintator de Cotroceni si adunase cel mai mare rating din viata lui politica ? lumea s-a mobilizat si a dat un vot de blam, cum ar fi fost viata noastra acum daca nu ne-am fi dus la vot ? cred ca am fi avut din plin MEDICAMENTEEEE :P sau am fi emigrat cu totii ... DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 KYK, felicitari! Esti de dreapta! Asta inseamna clar o orientare politica ca urmare a unei alegeri. De ce ai ales dreapta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Acum s-o gandim oleaca la rece ...Si daca vine altul credeti ca va va fi mai bine?? NU ... Principial e bine sa te prezinti la vot sa nu puna vreun unsuros laba pe votul tau! Si tot principial mai da-i in mortii masii pe toti de profitori si de jigodii, ca indiferent cine ar fi in fruntea tarii tot asa o sa traim (unii bine si altii rau sau viceversa! :ha: ) Daca ar fi dupa mine, m-as caca in cabina lor de votare si as iesi si as mai cere un buletin sa ma sterg calumea la fund! Ca nici p'alea nu sunt in stare sa le faca ... :ha: Mai pe de-a dreptul: mergeti la vot, puneti stampila pana se termina tusul si bagati buletinul de vot in marele wceu numit urna! Eu sunt ptr OFFROAD, in general cu ... planul inclinat si cu ravenele :grin: ! Mai dai naiba cu politica lor cu tot ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Acum s-o gandim oleaca la rece ...Si daca vine altul credeti ca va va fi mai bine?? NU ... Principial e bine sa te prezinti la vot sa nu puna vreun unsuros laba pe votul tau! Si tot principial mai da-i in mortii masii pe toti de profitori si de jigodii, ca indiferent cine ar fi in fruntea tarii tot asa o sa traim (unii bine si altii rau sau viceversa! :ha: ) Daca ar fi dupa mine, m-as caca in cabina lor de votare si as iesi si as mai cere un buletin sa ma sterg calumea la fund! Ca nici p'alea nu sunt in stare sa le faca ... :ha: Mai pe de-a dreptul: mergeti la vot, puneti stampila pana se termina tusul si bagati buletinul de vot in marele wceu numit urna! Eu sunt ptr OFFROAD, in general cu ... planul inclinat si cu ravenele :grin: ! Mai dai naiba cu politica lor cu tot ... "La politique d'abord" - Charles Maurras (adica///politica mai intai) Asta pentru ca fara Politica - care este fundamental arta de a conduce - ne vom lovi cap in cap! Gandeste-te cam cum ar fi sa nu existe lideri, conducatori .... (eu sigur mi-as face o haita cu ajutorul careia as incepe un proces de cucerire si "unire" a blocurilor de vizavi :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ei bine tocmai aici e problema, din punctul meu de vedere. Nici mie nu imi place politica si nu m-am mai uitat la TV de ani buni. Problema este ca am o afacere si ma ustura fundul de la cat ne-au tras-o mizerabilii care decid pentru noi. Ce vreau sa spun este ca trebuie sa te intereseze si politica atata vreme cat faci ceva in viata care depinde de politica de guvernare. Eu voi merge la vot, nu cu bucurie, ci cu speranta ca odata si odata se vor aseza lucrurile si pentru noi astia de cotizam ca apucatii la stat pentru a avea functionarii energie sa ne-o traga in continuare la ochiul maro. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 PROBLEMA este ca noi sunt o tara cu economie politica in adevaratul sens al cuvantului, adica daca politicieni ne dau avem .. daca nu .. stam si ne gandim cum sa trecem iarna. Se vede foarte clar ca inainte de alegeri astia se cearta pe ciolan si totul ii la ei ... noi nu avem nimic. Prevad ca in decembrie trebuie sa faca bugetul pt 2010 si nu vor avea mai nimic ... si vor da vina pe cei dinainte si noi ca platitori ai acelui buget o sa ne chinuim din nou pe cand ''EI'' vor fi bine mersi. Nu suntem o populatie independenta ... depindem in 99,99% de ei si de banci. Garantat ca daca nu era asa noi eram mult mai linistiti in aceasta ''criza''. Ar fi mult de zis dar nu am pofta de scris :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Oare o fi vreun semn, am postat mesajul cu numarul 666 la acest subiect :ha: ? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Stiu ca a mai fost facuta referire la acest clip, dar e dureros de actual :P [youtube:jdm57sg5]http://www.youtube.com/watch?v=QHpVTgX2kRQ&feature=player_embedded[/youtube:jdm57sg5] Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Buna idee cu topicul. Vrem nu vrem suntem si noi influentati de politica desi ne simtim bine si liberi pe coclauri si drumuri mai mult sau mai putin forestiere. Sa nu uitam totusi ce impozite platim pentru motoarele mari ( respect pentru suzuki-isti) si ce solutii am ajuns sa adoptam(vezi inmatriculari in state vecine care nu se supara sa ne ia noua banii in loc ca statul roman sa faca acelasi lucru dar in conditii decente) ca sa putem sa avem o pasiune care mai are si o latura umanitara de multe ori. Eu nu cred ca cel ce nu merge la vot nu are dreptul sa comenteze, asta oricum e un drept, ci cred ca daca simt si siu ca votul meu de om informat se poate opune unui vot al unui om manipulat e bine sa votez. Si mai cred ca starea asta de resemnare mioritica nu ne face tocmai bine, chiar daca lucrurile se misca extrem de greu la noi. Uitati-va ce multe lucruri se fac din pasiune printr-un astfel de forum care exista prin noi (as putea adauga insine dar nu vreau sa fiu acuzat de vreun partizanat politic). Prin vointa lucrurile se misca, informatia circula si se obtin si beneficii. In concluzie e nevoie de actiune. Fiecare si-o defineste singur si o aplica. Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 eu sunt de principiu simplu: imi place acum ce e in tara: da, ma duc la vot sa pastrez actuala stare, sau nu imi place si ma duc sa schimb situatia. e atat de simplu pt mine.... si daca tot ma deranjez pt ei, o sa am grija sa nu anulez votul, ca la final cei ce numara sa isi imparta frumos voturile nule si sa aiba prilej de frauda pe semnatura mea. oricum manipularile sunt la mare arta in aceasta perioada....incercati sa filtrati cat mai mult informatiile primite. si va dau o statistica simpla care a fost asa o stire mica de nu a auzit-o nimeni: justia in romania ( cu tot cu salariile imense ale judecatorilor...cu tot ce tine de ei...tot...) este egal cu 0,82% din PIB - buget autofinantat - adica ei isi castiga bani din taxele noastre. ministerul turismului are bugetul de 1,2% din PIB in rest gripa sa ne fereasca ca dezastru vine :grin: isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 ce bine ca nu am inca dreptul la vot :ha: :ha: in tara asta nimeni nu face nimic in afara de a promite ca va face ceva cand eram in clasele primare am citit ceva in cartea de ed. civica in care spunea ca... a nu merge la vot este o iresponsabilitate civica PS: nu cred ca se referea si la Romania :ha: :ha: Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Eu as vota pentru a incepe un razboi cu o tara nordica (Norvegia, Suedia, Danemarca) pe care bineinteles ca il vom pierde, vom fi cotropiti de respectiva natiune, vom devenii @sclavii@ lor dar o vom duce de 1000 de ori mai bine, vom fi mai cinstiti, mai demni. Imi pare rau ca traiesc intr-o tara in care puterea oamenilor de a lua atitudine este aproape nula. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 "Comunismul este o infractiune continua" - A. Douglas - ministru de Externe al SUA (cred, am invatat, dar am uitat detaliile) :grin: "Democratia este dictatura turmei" - Tutea (cred, oricum el se cam pisa pe aceasta oranduire sociala) "Democratia este sistemul in care fiecare face cum vrea" - Aristotel (soto :ha: ) "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine" - Ion Ratiu - LECTIE DE DEMOCRATIE ! In "92 eram prea mic pentru a vota si chiar pentru a putea intelege. Dupa 17 ani am vazut in reluare o serie de fragmente de la o emisiune electorala din anul 1992, alegeri la care participau iliescu, RATIU si CAMPEANU. Ceea ce m-a marcat au fost cuvintele de mai sus rostite de Ratiu. Cu ce am ales atunci se vede unde am ajuns. Sunt curios ce am fi fost daca am fi ales spiritul democratiei. Probabil ca nu vom afla cu siguranta, din pacate, niciodata. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 :oc sunt alegeri? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 ba da dar noi nu stim...votezi un hotz sau alt hotz inainte era unu sau altu de la pcr... imi cer scuze ..... dar trebuie sa te contrazic : hotul neprins e om cinstit deci... ei `fura`, noi stim ca ei fura, ei stiu ca noi stim ca ei fura..... problema e ... CA NU FACEM NIMIC !!! :pr politicienii astia... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 :oc sunt alegeri? :h5 Nu e nici o iesire programata atunci? :ha: As vota o pastrama bine fripta ca tot a venit sezonul.... :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Sorin zice de hotzi. Eu pot adauga ca zi de zi ii injuram, ii blestamam, le dorim tot raul din lume,ne batem ptr. ei,ne scotem ochii ptr. ei, dar ei vor iesi mereu castigatori. Ei stiu a fi uniti ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Citesc si ma mir....eu nu am votat niciodata ...si am avut citeva ocazii :ha: anul asta cred ca-i votez pe toti :banana Nu cred ca are valoare...dar credeti ca un procent asa,estimativ ,mai mare de 40% din romanii cu drept de vot se vor prezenta ?eu nu.....si o sa mergem in turul doi...ca la fotbal....tur retur......alta gaura in buget.......mare.....alte taxe......de incasat.......de la cine? :grin: Nici unul nu merita,clar......dar unde-i scaparea? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 ... mai referendumul ala e bun, mai scapam de vreo 1000 de lefegii ( adica cu tot cu turma )... dar doar se "concentreaza coruptia"... pe de alta parte nu ai cu cine, dati-mi si mie 10 nume de oameni politici integrii din Romania ?! asa ca vizes frumos cand o fi Petre Niteanu candidat ..... ca aia cu europarlamentarele a ratat-o :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Votul este de fapt tinta iluziilor noastre...Decat sa ma simt ,,iluzionat'' mai bine nu votez.....macar asa stiu sigur ca o sa fiu mintit... Cu toate ca vrem respect....ascest lucru nu se va intampla niciodata. :uameni ar trebui :ban din aceasta tara "Nebunia este introducerea sperantei in logica!" Asta ar trebui sa insemne ca suntem nebuni de megerm la vot .... practic nu exista speranta in cazul nostru...al ROMANILOR......stia Cioran ce stia....pacat de atatia baieti destepti pe care i-a avut Romania.... OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 parafrazand un personaj de trista amintire......ptr mine un politician bun......e un politician mort...... personal cu asa ceva i-as vota......ramane o amprenta faina pe ei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Marius, sa te aprovizionezi cu tus... sa poti sa le dai stampila la cat mai multi. Preferabil toti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 da Stefane.....tus perforant-incendiar.....sa fiu sigur.....ca astai au pielea groasa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 parafrazand un personaj de trista amintire......ptr mine un politician bun......e un politician mort...... personal cu asa ceva i-as vota......ramane o amprenta faina pe ei :grin: Ma bag si eu.... :h5 la un astfel de vot... :bravo OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate