tdanys Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Chiar asa Serghei, care-i ala mai putin hot? Pe mine ma intereseaza politica fiscala pentru ca am o firma si simt ca muncesc doar pentru a-mi plati taxele si pentru a permite functionarilor sa-si bata joc de noi. Pana acum nici unul dintre candidati nu m-a convins...plus ca numai liberalii promit scaderea TVA-ului si micsorarea impozitelor, dar pana si eu stiu ca e o gluma :P . Recunosc ca nu sunt inca hotarat ce sa fac cu votul meu. Maxim sa mi-l bag in c.. Pai nu pot spune ca s-e interpreteaza ... :grin: Dar avand in vedere starea actuala a tarii ,se poate deduce...Rau cu rau ,dar mai rau fara rau..asa ca prefer ,,raul actual"... Si Geoana promityea 20000 de euro celor care se intorc in tara ..20 K din banii mei ,ai tai ..ai nostri celor care au dat chix afara ..+ zeci de mii de apartamente ..moaaaaaaaama,lapte si miere,votca la robinet si berte la cishmea......Toti promit,asta este POLITICA.. hai sa iti spun ceva legat de faza cu 20 k euro, ca am ceva legatura si stiu lucrul asta sigur nu din vorbele spuse de la tv.... deci daca tu sau orice se muta la tara, isi face o exploatatie agricola primeste 20k-25k euro de la EU, nu din bugetul tari, si asta deja sa intamplat adica deja sunt multi oameni care au luat banii. normal ca geoana a transformat stirea intro chestie politica, deci nici vb sa ii iau partea doar remarcam ca informatia este corecta, cu mici modificari....adica nu trebe sa vii de dincolo sa iei bani ci toti romani care fac proiectul asta iau bani. nu discut despre cat de usor e sa iei bani ca acolo e cu totul alta discutie....(adica e complicat proiectul nu ca se fura, sau se dau cu dedicatie) isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 poate nu mai avem pe cine sa votam. Acum am auzit ca un secretar de stat de la finante e infectat cu ah1n1 si poate se muta si la candidati. Cu putin noroc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pai pe mine nu ma intereseaza cu cine voteaza fiecare ,dar ne vaitam ca babele si nu ne folosim de singurul drept -pe care il avem ,,dreptul la vot"... ,,Pe cine sa votam,ca toti sunt la fel??!!! " ----Pai atunci hai sa stam linistiti in rahatul nostru si sa nu mai comentam ca este bine ca este rau...daca nu stim ce vrem !!!!!!!! Fofiu,comparatia ta cu tarile nordice chiar tine de varsta ta :grin: ...Pana la vot mai ai ceva ani... Pai nu ne-a dat Tutea raspunsul??!!!!!!!! PSD-ul a furat tot ce s-a putut fura...PNL-ul a vandut tot ce se mai putea vinde ...PD-L ce dracu sa mai fure ca nu a mai ramas mai nimic ..Restul partidelor sunt ,,plevusca.. Candidati nu prea avem ,pe cine ?? Geoana?? Hai sa fim seriosi,intram iar in seria lui Ilici cu doua mandate si 1/2... Pe ,,Mireille Mathieu "...il mananca astia cu fulgi cu tot + ca este in plus.. Oprescu?!! Este pacat de el...nu are sanse... Eu votez pt Marko Bela sau pt evreul ala mic de este arestat....Trebuie sa ma hotarasc daca invat mai usor maghiara sau idish...!!!! In final nu pot spune decata ca aceasta discutie vad nu se poate duce pe un ton calm .De ce v-ati suparat baieti pe mine??!! De la inceputul topicului majoritatea isi manifesta dortinta de ,,a nu merge la vot " si va suparati ca va fac ...,,comozi"...??? Brusc a dat patriotismul si simtul civic pe afara ??!! Sa fim sinceri,pe fiecare il doare de ,,frigiderul " lui...Daca lui ii ies combinatiile nici in pix nu-l doare de cei din jur......In ajun de alegeri toti suntem politicieni inascuti..cum incepe campionatul de fotbal suntem pfiuuuu antrenori si jucatori de top....N-e pricepen la orice dar nu facem nimic perfect ..suntem tari in dat cu parerea ...Da-o dracu de politica..Toti avem facturi de platit,salarii sau credite ..Crede-ti ca va veni ,,zanul" sa iti taie din ele?? La vot frate,fiecare cum il taie capul...are rost sa-i lasi pe EI sa isi dreaga apele?? Macar stii ca mai incurci din socoteli cu votul tau... In Romania singura solutie viabila este dictatura ...Suntem un popor de smecheri ,lasi,combinatori ...iresponsabili... PS- persoanele de fata se exclud...daca mai era nevoie sa mentionez acest lucru/// :grin: stiu ca nu am dreptul la vot dar imi dau cu parerea ca doar de asta s-a facut acest topic comparatia nu are nimic cu varsta pe care o am am facut comparatia pt ca ziceai ca o ducem bine am dat cateva exemple care o duc mult mult mai bine decat noi dar cum zicea cineva mai sus se poate si mai rau desigur puteam sa dau ca exemple alte state dar am dat tarile nordice deoarece el o duc cel mai bine ex norvegia care nu si-a schimbat constitutia de 200 de ani oricum mi se pare cea mai civilizata tara si ce PIB are PSaveti dreptate cu partidele numai :rsp :rsp Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 poate nu mai avem pe cine sa votam. Acum am auzit ca un secretar de stat de la finante e infectat cu ah1n1 si poate se muta si la candidati. Cu putin noroc... doamne ajuta zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Domnilor, eu atat prin profesie cat si prin educatie, sunt liberal. Nu cred ca dintre voi poate cineva sa conteste ca in guvernarea liberala nu i-a mers bine ! Solutia cotei unice de impozitare, de numai 16% a fost GENIALA, (cu toata opozitia PSD+PC) si s-a SIMTIT imediat in buzunarele tuturor. A inflorit comertul, multi si-au schimbat masinile, si-au contractat case, si-au schimbat mobila, si-au facut concediile in strainatate, am avut analize gratuite, a crescut valoarea punctului de pensie, s-au deschis pietele de desfacere pentru produsele romanesti, ce mai tura-vura, tot romanul a prosperat ! Ce se-ntampla din noiembrie incoace !? Ne ducem la fund, se naruie totul, somajul este cat casa, oamenii nu mai au din ce sa-si sustina creditele, au fost fortati sa renunte la multe din planurile si visele realizabile pana de curand ..., dar in schimb trebuie sa fim mandri ca avem Ministerul Turismului, cu buget mai mare decat Ministerul Sanatatii si Ministerul Sportului cu buget mai mare decat Ministerul Educatiei ... deh, ce ziceti domnilor colegi ... banuiesc cat sunteti de incantati ca Romania are un "imn turistic" si ca este promovata pe CNN !? Apropos de absenteism, era sa uit ... din opiniile unora dintre noi in acest topic, probabil sunt multumiti si de cine ne reprezinta in Parlamentul European ... este cea mai buna dovada de "avantajele" pe care le cream unora si altora prin neprezentare la urne ! Va simtiti sustinuti de cei care prin absenta votului vostru au ajuns in forul European? Va simtiti reprezentati de ha, ha, ha, "pasarica" si "tziganca imputzita" ...? Va atrage "Muc cel Mic" si echipa lui dezastruoasa? Daca DA, atunci va rog sa ma scuzati ... am gresit forumul ... Cele 19mld. de euro, care au disparut la nici doua saptamani de cand au intrat la BNR, la care se vor mai adauga inca 4-5, or sa ne inrobeasca tot restul vietii, prin taxe, impozite, accize si cresteri de TVA ... Fratilor, nu mai lasati totul pe seama hazardului, ca uite unde am ajuns si din ianuarie 2010, o sa dramuiti de doua ori daca mergeti week-endul asta la "noroaie" sau mai bine va uitati la televizor ... cine o sa mai aibe bani de abonament la cablu ... Poate sunt pesimist ... recunosc, insa optimismul in acest moment mi se pare complet anacronic si naiv. In concluzie, mergeti sa votati ce va sugereaza constiinta civica, responsabilitatea fata de cei dragi, ce va implineste interesele si aspiratiile, dar nu lasati urnele goale, pentru ca se vor umple cu voturi contrafacute in numele vostru ! Cu speranta ca nu am deranjat prea multe spirite stangiste, va rog sa ganditi responsabil si constient ca aveti o sansa sa indreptati raul produs de incapacitatea altora ! Cu respect ! P. S. Cine inca mai crede in Mos Craciun, tot acela probabil ca asteapta ca altii sa schimbe lumea ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Domnilor, eu atat prin profesie cat si prin educatie, sunt liberal. Nu cred ca dintre voi poate cineva sa conteste ca in guvernarea liberala nu i-a mers bine ! Solutia cotei unice de impozitare, de numai 16% a fost GENIALA, (cu toata opozitia PSD+PC) si s-a SIMTIT imediat in buzunarele tuturor. A inflorit comertul, multi si-au schimbat masinile, si-au contractat case, si-au schimbat mobila, si-au facut concediile in strainatate, am avut analize gratuite, a crescut valoarea punctului de pensie, s-au deschis pietele de desfacere pentru produsele romanesti, ce mai tura-vura, tot romanul a prosperat ! Ce se-ntampla din noiembrie incoace !? Ne ducem la fund, se naruie totul, somajul este cat casa, oamenii nu mai au din ce sa-si sustina creditele, au fost fortati sa renunte la multe din planurile si visele realizabile pana de curand ..., dar in schimb trebuie sa fim mandri ca avem Ministerul Turismului, cu buget mai mare decat Ministerul Sanatatii si Ministerul Sportului cu buget mai mare decat Ministerul Educatiei ... deh, ce ziceti domnilor colegi ... banuiesc cat sunteti de incantati ca Romania are un "imn turistic" si ca este promovata pe CNN !? Apropos de absenteism, era sa uit ... din opiniile unora dintre noi in acest topic, probabil sunt multumiti si de cine ne reprezinta in Parlamentul European ... este cea mai buna dovada de "avantajele" pe care le cream unora si altora prin neprezentare la urne ! Va simtiti sustinuti de cei care prin absenta votului vostru au ajuns in forul European? Va simtiti reprezentati de ha, ha, ha, "pasarica" si "tziganca imputzita" ...? Va atrage "Muc cel Mic" si echipa lui dezastruoasa? Daca DA, atunci va rog sa ma scuzati ... am gresit forumul ... Cele 19mld. de euro, care au disparut la nici doua saptamani de cand au intrat la BNR, la care se vor mai adauga inca 4-5, or sa ne inrobeasca tot restul vietii, prin taxe, impozite, accize si cresteri de TVA ... Fratilor, nu mai lasati totul pe seama hazardului, ca uite unde am ajuns si din ianuarie 2010, o sa dramuiti de doua ori daca mergeti week-endul asta la "noroaie" sau mai bine va uitati la televizor ... cine o sa mai aibe bani de abonament la cablu ... Poate sunt pesimist ... recunosc, insa optimismul in acest moment mi se pare complet anacronic si naiv. In concluzie, mergeti sa votati ce va sugereaza constiinta civica, responsabilitatea fata de cei dragi, ce va implineste interesele si aspiratiile, dar nu lasati urnele goale, pentru ca se vor umple cu voturi contrafacute in numele vostru ! Cu speranta ca nu am deranjat prea multe spirite stangiste, va rog sa ganditi responsabil si constient ca aveti o sansa sa indreptati raul produs de incapacitatea altora ! Cu respect ! P. S. Cine inca mai crede in Mos Craciun, tot acela probabil ca asteapta ca altii sa schimbe lumea ... :g O argumentare de mare bun-simt pro-votare Pe de alta parte se trece cam usor peste un lucru intamplat in premiera in astia 20 ani : un guvern sprijinit de presedinte a picat din cauza unei motiuni de cenzura! De asta ce ziceti? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 dupa parerea mea acest topic se poate inchide -in cazul in care si initiatorul e de acord - intrucat : - cine avea de gand sa voteze din principiu, din simt civic sau doar de dragul schimbarii - va vota - cei care se lamenteaza sau comenteaza de dragul sa se auda nu vor vota sau votul lor va fi invalidat (de ei insisi) - cei care chiar au impartasit idei si sinapse neuronale, au aflat ceva nou sau s-au identificat cu o doctrina sau cu vreun principiu moral - n-au drept de vot. intre timp ramanem tampi de uimire si tanjim la capra vecinului din Europa sau ridicam indolenti din umerii ingreunati si ne impacam cu ideea ca n-am avut noroc sau ca ne-am nascut in tara gresita. revenind la tema topicului - este o intrebare deschisa care s-a epuizta in directii diferite. CE VOTAM? CU CINE? DE CE ? care era intrebarea Petre ? ce votam ? votam SCHIMBAREA ca asa ne-a obisnuit viata, conjunctura si mai ales experienta anterioara. asa sa ne-ajute Dumnezeu ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Eu am sa ma duc si de data asta ca de fiecare data la vot, si am sa votez ca de fiecare data cu liberalii, impotriva FSN-ului (PSD si PDL). Eu consider prin vot ai dreptul sa-ti spui punctul de vedere, iar eu tin sa mi-l exprim. Cel care nu voteaza, sau anuleaza votul, de fapt sprijina involuntar pe cel care are procentajul cel mai mare. Pe de alta parte consider ca exista o mare reciprocitate intre felul in care clasa politica trateaza electoratul, si modul in care este ea tratata de electorat. Adica daca pe noi nu ne intereseaza si votam la misto, si ei ne vor guverna cu acelasi dezinteres si "misto". Pe mine personal ma enerveaza la culme cei care voteaza la misto, la nimereala, fara sa se documenteze un pic despre ce este vorba. Bineinteles este mult mai simplu sa mergi cu valul si sa te multumesti cu sintagma: sunt toti hoti, si sa pui stampila la nimereala, sau peste tot. Este bineinteles mult mai greu sa rationezi un pic, sa cantaresti lucrulile, sa pui diverse aspecte in balanta, apoi sa alegi pe cineva. Eu indemn pe toata lumea sa mearga la vot, dar cu lectiile facute. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 nu am cum sa votez cu "liberalii"care au lasat visteria goala cin a existat un "boom"economic dat de acordarea creditelor nicidecum impozitului de 16% care este o mare pacaleala dupa cum am mai spus...16% impozit pe profit +16% impozit pe dividende... care inainte era de 1,5 apoi de 3%.....faceti si voi un calcul si aratati-mi ca nu sint hoti si astia si am sa votez cu ei va rog sa tineti minte ca din CDR pe linga hulitul pnt facea parte si pd-ul...dar mintea romanului e scurta si selectiva.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 nu am cum sa votez cu "liberalii"care au lasat visteria goala cin a existat un "boom"economic dat de acordarea creditelor nicidecum impozitului de 16% care este o mare pacaleala dupa cum am mai spus...16% impozit pe profit +16% impozit pe dividende... care inainte era de 1,5 apoi de 3%.....faceti si voi un calcul si aratati-mi ca nu sint hoti si astia si am sa votez cu ei va rog sa tineti minte ca din CDR pe linga hulitul pnt facea parte si pd-ul...dar mintea romanului e scurta si selectiva.... cred ca le cam incurcasi nitel -no offense- dar nu e nimic in neregula. important e sa ai o opinie si sa ti-o exprrmi - cu stampila de data asta. treba cu "aratati-mi ca nu sint hoti si-i votez" e un non sens si e din alt film - vezi comentariul lui I.C. care e magistral. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 - cei care chiar au impartasit idei si sinapse neuronale, au aflat ceva nou sau s-au identificat cu o doctrina sau cu vreun principiu moral - n-au drept de vot. intre timp ramanem tampi de uimire si tanjim la capra vecinului din Europa sau ridicam indolenti din umerii ingreunati si ne impacam cu ideea ca n-am avut noroc sau ca ne-am nascut in tara gresita. ! eu mi-am spus doar parerea cred ca de aceia s-a si deschis topicul sa ne spunem o parere numai bine si votati pe cine vreti Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 KYK, Serghei, Pasha: Aveti dreptate. Voi vota valid. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pentru Fofiu>>> imi cer scuze daca s-a inteles s-au m-am exprimat gresit .Nu am vrut sa intelegi ca nu ai dreptul sa comentezi ..departe ideea. ,,ex norvegia care nu si-a schimbat constitutia de 200 de ani oricum mi se pare cea mai civilizata tara si ce PIB are "" Da,dar ei au facut constitutia acum 200 de ani pentru popor ...Nastase a facut-o pentru cand va fi el presedinte ... :grin: Numai ca ,,nu a fost sa fie "..ghinion ... :ha: Si-au luat-o cu ,,manutza lor" .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Nu Nastase a facut Constitutia, Maestrul Antonie Iorgovan a copiat-o... dupa alta, deja scrisa dar in alta limba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pentru ca nu pot sa cred ca toti acesti presedinti au vrut sa devina sefi ai statului ca sa fure, puteau sa fure si din pozitiile pe care le ocupau anterior, fara sa se expuna ca presedinti. Deci, de ce au ratat? ajungi presedinte iti pui prim-ministru Nu e chiar asa! Constitutia spune clar si delimiteaza exact jocul politic si separatia puterilor in stat. Faptul ca unii faulteaza iar perceptia este unanima ca faultul poate face parte din joc este alta mancare de peste! P.S. Imi pare rau, dar trebuie sa va atrag atentie, sper ca nu va suparati, ca la alegerile urmatoare nu puteti alegere platforme, programe sau partide! Veti alege un lider! Nu incurcati borcanele, pt ca asa au facut-o cei din '44! Au crezut ca vor alege "glasul poporului" si s-au rezit cu 50 de ani de teroare comunista. La fel au facut-o in '90! Si au ales tot un comunist. Diferenta ste ca acel comunist din '90 nu mai avea la dispozitie aparatul de represiune bolsevic! D'aia a fost un pic mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Adevarat. Spiritul Constitutiei este clar, faptul ca este formulat de asa natura incat poate da nastere la interpretari este regretabil. Faptul ca primul ministru este numit de presedinte este doar ca urmare fireasca a unei ierarhii. Presedintele trebuie sa se supuna majoritatii, acesta este spiritul legii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 dupa parerea mea acest topic se poate inchide -in cazul in care si initiatorul e de acord - intrucat : - cine avea de gand sa voteze din principiu, din simt civic sau doar de dragul schimbarii - va vota - cei care se lamenteaza sau comenteaza de dragul sa se auda nu vor vota sau votul lor va fi invalidat (de ei insisi) - cei care chiar au impartasit idei si sinapse neuronale, au aflat ceva nou sau s-au identificat cu o doctrina sau cu vreun principiu moral - n-au drept de vot. intre timp ramanem tampi de uimire si tanjim la capra vecinului din Europa sau ridicam indolenti din umerii ingreunati si ne impacam cu ideea ca n-am avut noroc sau ca ne-am nascut in tara gresita. revenind la tema topicului - este o intrebare deschisa care s-a epuizta in directii diferite. CE VOTAM? CU CINE? DE CE ? care era intrebarea Petre ? ce votam ? votam SCHIMBAREA ca asa ne-a obisnuit viata, conjunctura si mai ales experienta anterioara. asa sa ne-ajute Dumnezeu ! vecinul nostru din europa nu ridica indolent din umeri si accepta dezbaterile politice si apolitice exteriorizandu-si astfel ideile , cautand oameni cu care sa impartaseasca aceste probleme. prin discutii i-ti poti potenta o convingere sau o poti pierde, se pot coagula tendinte in gandire cu atat mai bune cu cat sunt analizate mai intens. drept urmare cred ca acest topic trebuie sa mearga inainte atata timp cat cineva inca are ceva de spus. e parerea mea si mi-o asum. Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Adevarat. Spiritul Constitutiei este clar, faptul ca este formulat de asa natura incat poate da nastere la interpretari este regretabil. Faptul ca primul ministru este numit de presedinte este doar ca urmare fireasca a unei ierarhii. Presedintele trebuie sa se supuna majoritatii, acesta este spiritul legii. Corect! Trebuie sa se supuna majoritatii, dar spune ca majoritatea este corupta! Deci, chiar daca poporul a ales majoritatea, presedintele POATE ridica problema celor 320 de corupti alesi de popor si care reprezinta majoritatea. In cazul asta, minoritatea, adica institutia presedintiala (adica 3 milioane de votanti din 11) sustine ca majoritatea este reprezentata de corupti. Ce facem in situatia asta? Cine are dreptate din punct de vedere constitutionalo-legal are mai putina importanta? P.S. In sinergia gandurilor, pot intreba retoric de ce kil pe varza presedintele Romaniei valideaza presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie? Ce are sula cu prefectura? (Ca tot e democratie! :ha: :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pai domnu Niteanu, cuvintele magice aici sunt "spune ca" si "sustine". Eu stiam ca in lipsa unei sentinte definitive emisa de o instanta, cu totii beneficiem de prezumtia de nevinovatie. Orice altceva este barfa de coltul strazii. In Constitutie, dupa cum bine stii, nu figureaza cuvinte sau circumstante de genul "ala spune ca" sau "crede ca". Iar Constitutia, asa buna-rea cum e ea, este legea fundamentala, la care se raporteaza toate celelalte legi. Daca ne referim la contextul particular din zilele astea, eu cred ca de atata vreme domnul care acuza ar fi avut timp suficient sa obtina o astfel de decizie, macar una mica-mica. Faptul ca nu a obtinut imi da si mie cale libera la multe scenarii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 cine da masura coruptiei intrun stat ? presedintele acelei tari? Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Adevarat. Spiritul Constitutiei este clar, faptul ca este formulat de asa natura incat poate da nastere la interpretari este regretabil. Faptul ca primul ministru este numit de presedinte este doar ca urmare fireasca a unei ierarhii. Presedintele trebuie sa se supuna majoritatii, acesta este spiritul legii. si cam care ar fi aceasta majoritate? si de ce nu se respecta? eu cred ca era simplu...presedinte baselu si guvern de stinga zici ca sint corupti....are cineva vreo dovada?? de ce se scot dosare numai cind sint alegeri??? daca nastase e vinovat de coruptie nu era cazul sa fie arestat??? nu vi se pare ca a fost cusuta cu ata alba si arestarea lui becali(pe care eu unu nu-l suport) dupa parerea mea o inscenare?? am fost in intersectia unde au abandonat masina iar la 112 a sunat un taximetrist si a zis ca a lovit stilpul....in realitate nici nu l-a atins desi "taxistul" era acolo... toate sint dosare cu un pic de adevar dar umflate si prezentate pentru manipularea celor care pun botu' de cind a iesit presedinte baselu a manipulat continuu pe toata lumea...sigur votez contra amintiti-va de cazul haisamplecarea din tara si sechestrarea ziaristilor in irak...faceti apel la memorie si veti vedea monstruozitatea zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pai domnu Niteanu, cuvintele magice aici sunt "spune ca" si "sustine". Eu stiam ca in lipsa unei sentinte definitive emisa de o instanta, cu totii beneficiem de prezumtia de nevinovatie. Orice altceva este barfa de coltul strazii. Daca ne referim la contextul particular din zilele astea, eu cred ca de atata vreme domnul care acuza ar fi avut timp suficient sa obtina o astfel de decizie, macar una mica-mica. Faptul ca nu a obtinut imi da si mie cale libera la multe scenarii... Este vorba de un joc politic! In politica ai dreptul sa spui "X este un hot si un bou" si nu esti tras la raspundere pentru afirmatii, fiind protejat de statutul de parlamentar! (Vezi Constitutia) Pe de alta parte, ca presedinte poti afirma aceleasi lucruri si esti protejatpentru ca pe parcursul mandatului de presdinte nu poti fi acuzat decat de tradare, restul faptelor, chiar si infractiuni grave, raman mai la coada, adica dupa terminarea mandatului! (vezi dosarul Flota) Prin declaratii politice insa, poti obtine de la populatia frustrata, necajita, indatorata, acea supapa de refulare care iti permite sa violezi legile fundamentale sub sloganul "pentru popor"! Intrebarea care se naste: nu este asa ca toate democratiile au murit in aplauze populare? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ca vorbim de Romania, Germania, Italia, USA, etc., presedinte iese cel care are cel mai puternic sprijin. Aparent acel sprijin este invizibil, dar el trebuie rasplatit. Lucrurile sunt foarte simple, dar sunt facute sa para mult mai complicate. Nu ar fi mai placut sa pariem 5-10 euro, pe vreun candidat si sa folosim banii la o umanitara, parerile fiind oricum impartite ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 In nici un caz pe Base ... :P ....am ajuns in criza :P ZDREANTA DREAK tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pentru Fofiu>>> imi cer scuze daca s-a inteles s-au m-am exprimat gresit .Nu am vrut sa intelegi ca nu ai dreptul sa comentezi ..departe ideea. ,,ex norvegia care nu si-a schimbat constitutia de 200 de ani oricum mi se pare cea mai civilizata tara si ce PIB are "" Da,dar ei au facut constitutia acum 200 de ani pentru popor ...Nastase a facut-o pentru cand va fi el presedinte ... :grin: Numai ca ,,nu a fost sa fie "..ghinion ... :ha: Si-au luat-o cu ,,manutza lor" .. nu nu este necesar sa va cereti scuze ca doar este o discutie oricum nu putem sa fim toti de o parere macar am mai invatat ceva despre politica azi numai bine si :rsp :rsp Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate