I.C. Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pana in 2000 daca m-ar fi intrebat cineva daca voi vota cu Iliescu ii raspundeam ca mai bine imi tai o mana..............si iata ca in 2000 l-am votat si nu mi-am taiat nici macar un deget. Am simtit atunci ca fragila noastra democratie este in pericol si am actionat in consecinta, si asta nu pentru ca Iliescu este un mare democrat dar am intuit raul mai putin rau. Nu mai tin minte cine spunea cava de genul '' Democratia este un sistem politic prost ,dar totusi este cel mai bun sistem inventat pana acum de omenire ". Exista pe forum un subiect cu cineva care spunea ca i se aprinde nus' ce beculet, asa simt si eu acum ca sa aprins beculetu' de la functionarea normala a democratiei.............ce fac..... trag pe dreapta (sau spre dreapta) si ma duc la mecanic (a se citi vot). Cum as putea sa votez cu Basescu care la doua propozitii injura Parlamentul ca institutie reprezentativa a unui stat democrat. In concluzie fiecare voteaza cum il taie capul, dar totusi oameni buni va rog nu fiti ignoranti si documentati-va inainte de a pune stampila. Ignoranta noastra a facut sa avem in parlament specimenele pe care le avem. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Petre ma dezamagesti ... dintre toti participantii la discutie speram ca tu sa vezi lucrurile limpede, sa nu fi unul dintre cei carora li se spune ce sa gandeasca, dar se pare ca nu. Poti sa ma lamuresti si pe mine de ce crezi ca presedintele romanilor abuzeaza de functia pe care o are? Cum manipuleaza el masele? Ce a facut incat il consideri un dictator ? Si-a cumparat cumva el trusturi de presa care-i publica/difuzeaza opiniile si arunca cu noroi in adversari?! Sau a bagat la puscarie cativa politicieni nevinovati? Si-a insusit cumva el resursele energetice ale tarii pe care sa le redistribuie la costuri inzecite? A chemat cumva minerii sa le dea in cap cu paru' intelectualilor din Bucuresti pentru ca nu-i impartasesc opiniile? Si-a cumparat Rompetrolul la pret de nimic , a pus datoriile pe umerii romanilor si a vandut in mega profit? Petre, spui aceleasi cuvinte pe care le auzim in fiecare zi la televiziunile lui Vantu si lui Felix ... dusmani dovediti ai poporului roman. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Nu-s politician si nici simpatizant al vreunui partid... Acum 20 de ani, cand a iesit Iliescu, am zis ca n-am sa mai votez ca oricum nu foloseste la nimic, a venit la putere noul "tatuca" si se gandeste el la toate, inclusiv la a vota pt. noi... :ha: Acum insa am sa ma duc si-am sa votez valid un opozant (nu stiu care, unul la intamplare) al unei persoane care crede ca prin teasta-i plesuva curge intelepciunea unui intreg popor... Si-si permite sa-si bata joc de o tara intreaga guvernata IN FACTO de piticania de Boc. Bun sau rau, Parlamentul de-acum este votat de tara in spirit democratic, are o majoritate (indiferent de culoare politica) si-aceasta majoritate a propus un candidat la postul de prim-ministru. Bun, imi poate explica cineva de ce Basescu o tot da inainte ca EL desemneaza premierul? De-acord, asa scrie in Constitutie, dar ce democratie este daca Parlamentul (organul legislativ al exercitiului democratic) poate fi dizolvat la bunul plac al unui om? Adica, daca presedintele se scoala cu hemoroizii inflamati si face doua propuneri de premier care nu sunt pe placul majoritatii (asistenta care-i trateaza hemoroizii si producatorul curpapirului deoarece este asa moale...) si dizolva parlamentul. Bun, alte alegeri parlamentare, alt parlament, acelasi scenariu: pac-pac, din nou dizolvarea! Si-n tot acest timp, cine conduce Romanica ? PRESEDINTELE! Pai am mai avut unul care facea totul, dar l-am impuscat! Ne mai trebuie altul? Consider o greseala teribila pretentia UNEI persoane de a se substitui vointei majoritatii, o inclinare periculoasa catre DICTATURA. E adevarat ca la ora actuala nu avem nici o persoana valida pt. postul de presedinte, dar avem o persoana care si-a manifestat public inclinatiile dictatoriale. Asa ca am sa merg si-am sa votez. Cu oricine, asta inseamna ca piticaniile vor avea un vot mai putin de manipulat :T :g Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 box]Petre ma dezamagesti ... dintre toti participantii la discutie speram ca tu sa vezi lucrurile limpede, sa nu fi unul dintre cei carora li se spune ce sa gandeasca, dar se pare ca nu. Poti sa ma lamuresti si pe mine de ce crezi ca presedintele romanilor abuzeaza de functia pe care o are? Cum manipuleaza el masele? Ce a facut incat il consideri un dictator ? Si-a cumparat cumva el trusturi de presa care-i publica/difuzeaza opiniile si arunca cu noroi in adversari?! Sau a bagat la puscarie cativa politicieni nevinovati? Si-a insusit cumva el resursele energetice ale tarii pe care sa le redistribuie la costuri inzecite? A chemat cumva minerii sa le dea in cap cu paru' intelectualilor din Bucuresti pentru ca nu-i impartasesc opiniile? Si-a cumparat Rompetrolul la pret de nimic , a pus datoriile pe umerii romanilor si a vandut in mega profit? Petre, spui aceleasi cuvinte pe care le auzim in fiecare zi la televiziunile lui Vantu si lui Felix ... dusmani dovediti ai poporului roman. Hai sa le luam pe rand, ca sa nu dezamagesc si macar sa-mi motivez legal afirmatiile! "Poti sa ma lamuresti si pe mine de ce crezi ca presedintele romanilor abuzeaza de functia pe care o are?" - nu am spus niciodata ca abuzeaza! Eu am pus in balanta institutiile fundamentale ale statului de drept si prerogativele presedintelui. Cand Constitutia spune ca presedintele VALIDEAZA premierul, nu inseamna ca presedintele ALEGE premierul! Alegerea este a partidului/coalitiei politice care a castigat majoritatea! Cand nu validezi un premier ales de majoritatea parlamentara, atunci incalci votul majoritatii. Cand spui ca majoritatea parlamentarilor este corupta, atunci sfidezi votantii! Indiferent cat de prosti au fost cand au ales! Acesta este jocul democratic! Democratia este DICTATURA celor multi! Ai mai zis: "Ce a facut incat il consideri un dictator ?" Nu am afirmat ca este dictator! Ai zis: "Si-a cumparat cumva el trusturi de presa care-i publica/difuzeaza opiniile si arunca cu noroi in adversari?! " Nu am afirmat asa ceva, dar iti pot spune ca in timpul in care a fost presedinte a sunat in redactii, a vorbit cu ziaristi si a cerut ca anumite texte sa nu fie date publicitatii EXACT ASA CUM ERAU! Am spus asta public si .... au ramas fara job! Vrei un exemplu de implicare in mass media? Uita-te atent la TV! Uita-te la cine se duce el si Boc in emisiune! Compara argumentele! Apoi intreaba-ma daca eu si alti 50 de ziaristi ne gasim de lucru onest in aceasta tara. Ai mai spus: "Petre, spui aceleasi cuvinte pe care le auzim in fiecare zi la televiziunile lui Vantu si lui Felix ... dusmani dovediti ai poporului roman." Poate sunt aceleasi cuvinte, dar crezul meu este altul. Daca ma urc in tren nu inseamna ca zeul meu este calea ferata, nu? Voiculesu m-a haituit 10 ani in tribunale desi l-am probat ca a furat. mi-a cerut milioane despagubire. Zece ani tot ce a insemnat ANTENA m-a huiduit, blocat sau criticat pur si simplu nefondat. Cum as putea sa tin cu asemenea derbedeu securist? Despre Vantu? :ha: :ha: Pai de ce crezi tu ca nu mai exista ziaristi de investigatie in presa centrala? Dar toti acestia, precum si altii, pot spune ce li se pare in neregula in tara, asta neinsemnand ca sunt in aceeasi tabara cu Vantu sau Voiculescu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Dar sa ne intelegem: nu despre mine si argumentele mele este vorba! Eu sunt un nimeni, un fost ziarist care, pe un forum de 4x4 a supus atentiei un subiect. Fac parte, sper, in mod onest din aceasta comunitate si nu am incercat sa manipulez vreodata pe cineva aici. Nu vreau sa votati cu cineva anume, nu vreau sa va spun nici ce e bine, nici ce e rau. nici macar exemplul personal nu vreau sa atarne in balanta. Doar sa prezentam idei. Restul...e dust in the wind! Cum cred eu ca trebuie sa fie un presedinte? Ei bine, asta e alta mancare de peste! Tepes? Stefan? Brancoveanu? Cuza? Mihai? Toti au iubit aceasta tara, dar patru dintre ei au murit tradati de oamenii din apropiere. Toti au fost contestati la vremea lor de puterile imperiale din vreme! ce au aut comun? Un interes national! Au omorat boieri? DA! Au ucis cu bestialitate pe oricine nu li se supunea din clasa nobilimii? DA! Se mai poate acum? Incarcam AKM-urile? Si pe cine adunam pe stadioane? Ca sa spui despre cneva ca este dusmanul poporului roman trebuie sa-l CONDAMNI mai intai! Fara Justitie sunt doar o gasca de plebei care zace la poarta Europei. De ce nu l-a condamnat Justitia pe Vantu, ci l-a lasat sa scape? Dar pe Viculescu? Dar pe Patriciu? Dar pe multi altii? Daca judecatorii condamnau macar UNUL DINTRE EI, lucrurile stateau altfel acum. De ce nu au facut-o? Simplu: cine numeste presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie? Cine numeste Procurorul general? Cine numeste apoi magistratii pe functiile e conducere? :grin: Mda...scuze...poate m-am ambalat! :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Fara sa fiu afiliat politic, eu gasesc foarte interesant faptul ca Basescu este atacat pentru exact lucrurile pe care vor sa le faca cei ce-l ataca, doar ca nu pot. Petre, acuma fara jocuri si cortine, cum vezi tu o rezolvare onesta, in primul rand fata de noi, cei care suntem satui pana in gat de minciuna si jaful nerusinat la care suntem supusi de 20 de ani, INDIFERENT cine a fost la putere? Sa votam Partidul Verde? Sa ne risipim voturile la cei cativa care pana acum nu ne-au condus, in speranta desarta ca vor face altceva? Chiar daca ar vrea, nu au nici o sansa sa intre in carti, la masa sunt doar 3 jucatori iar restul nu-s decat chibiti! Basescu nu-i bun, Geoana nu, Antonescu nu. I-am vazut pe toti chiar prea bine pana acum. Reiau, ca parca am pierdut idea: care este rezolvarea, care e directia care ne va face sa ne uitam linistiti si impacati cu noi in oglida, DUPA alegeri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 acu...intreb si eu....din toata haita asta de politicieni...care e bun? din 90 incoace sunt doar doi care au facut ceva ptr lumea reala.....Ticu Dumitrescu....dar i-au pus astia talpi de l-au terminat....si Vasile Lupu....in rest????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ce citesc pe aici ...''dusmani ai poporului '',.......imi zgarie retina ! Vis-a-vis de istorie si marii nostrii domnitori, as vrea sa va reamintesc de primul Domn al Principatelor Unite ,Cuza-Voda, care dupa alegrea sa in 1859 a introdus unele masuri democratice pentru tanarul stat , asta pana la 1864 cand primul sau ministru Barbu Catargiu a fost asasinat si se pare ca Cuza nu ar fi fost total nestiutor de complot. Barbu Catargiu se spune ca se impotrivea anumitor reforme pe care Cuza vroia sa le faca. Subit il ideparteaza din guvern si pe Kogalniceanu care ii fusese credincios sfatuitor pana atunci si care avusese o contributie importanta la Unire si la alegerea sa ca Domn. Apoi isi recunoaste cei doi fi si incepe din ce in ce mai des sa pomeneasca de dinastie. Pana in 1866 cand un grup de ofiteri il obliga sa abdice si este trimis in exil. Este adus Carol si in 1867 Romania are prima Constitutie Democrata din istoria ei. Cum bine spunea colegul de forum Petre ''Puterea corupe.Puterea absoluta corupe absolut.'' Imi permit sa complectez; Puterea infrange ratiunea . Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 asta-i din ciclul "cine nu cunoate istoria este condamnat sa o repete"... bun exemplu, multam de memento! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Fara sa fiu afiliat politic, eu gasesc foarte interesant faptul ca Basescu este atacat pentru exact lucrurile pe care vor sa le faca cei ce-l ataca, doar ca nu pot. Petre, acuma fara jocuri si cortine, cum vezi tu o rezolvare onesta, in primul rand fata de noi, cei care suntem satui pana in gat de minciuna si jaful nerusinat la care suntem supusi de 20 de ani, INDIFERENT cine a fost la putere? Sa votam Partidul Verde? Stii care e solutia, dar iti este frica sa o spui. Cum tuturor ne este teama ca prietenul, cel din dreapta umarului nostru, nu va fi acolo la nevoie. Ca ne vom trezi singuri, in fata LOR! :grin: Lasa-ma sa te ajut cu o intrebare: daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, atunci cand? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pai chiar, cine? Tot noi? Noi am facut ceva acum 20 de ani, si se vede ca nu prea ne pricepem... In alta ordine de idei, ce mi-ar mai place sa-i fugaresc cu biciu pe strazi... dar ai dreptate, unul din sentimente e de teama. De teama ca ne vom trezi cativa zburataciti stingheri cu parul alb la 40 de ani, cu vocile acoperite de claxoane enervate ca nu pot trece prin Victoriei, in timp ce ceilalti 22 de milioane vor face rating la "Dansez pentru tine" si "Fermier caut nevasta", nici macar la stiri... Ah, mai am o intrebare: impotriva cui am protesta? Impotriva democratiei? Serios??? Pai nu asta avem? Si nu asta vrem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 http://www.cotidianul.ro/studiu_de_caz_ ... 02605.html isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Ce votam? 2009 Apropo de Falca, primarul Aradului si finul preferat al lui Basescu, prin 2006 cred, era cercetat pentru coruptie, luare de mita si parca trafic de influenta. Brusc in 2008 DNA-ul opreste cercetarile si suspenda dosarul...........oare de ce ? Cine este declarativ cel mai mare luptator impotriva coruptiei........? Toti ne intrebam de ce nu sunt coruptii in puscarii..................uite d'aia. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 Pantru ca observ ca pot fi asimilat cu "dusmanii poporului" daca sunt impotriva lui Basescu, va pot oferi pozitia mea exacta referitoare la Basescu: http://www.ziua.ro/display.php?data=200 ... cu+Niteanu Nu am fost impotriva lui si nu sunt! Este un barbat de stat impozant, care a incercat, in masura cunostintelor si abilitatilor sale sa conduca. Dar pot fi si impotriva lui, asa cum ma pot declara impotriva oricui pe care-l consider toxic pentru democratie si/sau statul de drept. Pe vremea aia, adica pe vremea publicarii articolului, era presedinte al Romaniei. Ceea ce spunea Ciuvica despre Basescu, si anume ca a fost informator al Securitatii, nu avea nicio legatura cu realitatea. De aceea, prin acel document am incercat sa arat publicului ca Basescu este acuzat pe nedrept. As face-o oricand, din nou, daca as avea probe ca este nevinovat. Pentru cei care sunt membri PDL sau simpatizeaza cu Basescu:aveti toata stima mea! Nu ma acuzati insa de partizanat obscur cu "dusmanii poporului", pentru ca dupa cum vedeti, am spus si de bine atunci cand trebuia! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 Toti suntem politicieni... Asta-i baiu'. Politica e o meserie, din pacate toata sleahta (cu Base "conducatorul iubit" in frunte :ha:) nu s-a preocupat sa-si faca temele, odata ajunsi la cucurigu nu se gandesc la altceva decat la cum sa-i moara capra vecinului mai spectaculos, mai dramatic. Si binenteles la cum sa se-ngrase a lor mai dihai... Eu sper (speranta moare ultima!) ca urmatorul presedinte sa aiba macar BUN SIMT. E deja mult in vremurile astea unde kitchul si balacareala sunt deja etichete nationale... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 ... si uite asa revenim: alegem? pe cine? In iubita noastra tara nu existe programe nu exista doctrine... Nu sunt decat grupuri de interese. Iar interesele transced si apartenenta politica si tot. Ne indreptam voios catre un stat de tip mafiot, Asta daca nu am devenit deja. Efortul si riscurile asumate de unii acum 20 de ani au fost insusite de cei din "esalonul II". Cand imi amintesc ce sperante si ce vise imi faceam atunci, aproape ca-mi este rusine. Ce naiv eram... Ma incearca un sentiment puternic de deznadejde. Nu vad ce este de facut. Nu vad solutii... "Sa mergem sa votam schimbarea!", "sa ne asumam responsabilitati!", "sa ne facem datoria civica!" - lozinci frumoase. Nu sunt alternative. Nu facem decat sa legitimam unul sau altul din grupurile de interese. M-am gandit si sa plec din tara, m-am gandit si sa-mi procur o arma... Iar o evetuala revolutie nu va fi nicidecum validata international. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 ... si uite asa revenim: alegem? pe cine? In iubita noastra tara nu existe programe nu exista doctrine... Nu sunt decat grupuri de interese. Iar interesele transced si apartenenta politica si tot. Ne indreptam voios catre un stat de tip mafiot, Asta daca nu am devenit deja. Efortul si riscurile asumate de unii acum 20 de ani au fost insusite de cei din "esalonul II". Cand imi amintesc ce sperante si ce vise imi faceam atunci, aproape ca-mi este rusine. Ce naiv eram... Ma incearca un sentiment puternic de deznadejde. Nu vad ce este de facut. Nu vad solutii... "Sa mergem sa votam schimbarea!", "sa ne asumam responsabilitati!", "sa ne facem datoria civica!" - lozinci frumoase. Nu sunt alternative. Nu facem decat sa legitimam unul sau altul din grupurile de interese. M-am gandit si sa plec din tara, m-am gandit si sa-mi procur o arma... Iar o evetuala revolutie nu va fi nicidecum validata international. :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 ... si uite asa revenim: alegem? pe cine? In iubita noastra tara nu existe programe nu exista doctrine... Nu sunt decat grupuri de interese. Iar interesele transced si apartenenta politica si tot. Ne indreptam voios catre un stat de tip mafiot, Asta daca nu am devenit deja. Efortul si riscurile asumate de unii acum 20 de ani au fost insusite de cei din "esalonul II". Cand imi amintesc ce sperante si ce vise imi faceam atunci, aproape ca-mi este rusine. Ce naiv eram... Ma incearca un sentiment puternic de deznadejde. Nu vad ce este de facut. Nu vad solutii... "Sa mergem sa votam schimbarea!", "sa ne asumam responsabilitati!", "sa ne facem datoria civica!" - lozinci frumoase. Nu sunt alternative. Nu facem decat sa legitimam unul sau altul din grupurile de interese. M-am gandit si sa plec din tara, m-am gandit si sa-mi procur o arma... Iar o evetuala revolutie nu va fi nicidecum validata international. In concluzie : votezi sau nu ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 @astral2000 Asupra acestui aspect nu mi-am schimbat punctul de vedere exprimat ceva mai devreme. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 chestia cu standul din arad... de multa vreme a inceput sa coboare vertiginos acum 7 ani, era un primar al aradului un pastor de la ceva biserica "noua"...care se chinuia sa il inchida pentru ca seara se tineau petreceri in paranteza fie spus, e un strand imens...ca si zona de agrement, avand zeci de localuri de toate genurile, intr-un parc enorm, bazinele finnd atractia nr...3-4, iar viata de noapte a aradului se muta pe timpul verii pe stand, cu tot cu localuri si cluburi, toate inchizand in sezon locatia din centru si deschizand locatia de pe stand. falca la acea vreme a castigat aleferile (primul mandat) jurand ca o sa fie gratuita intrarea pe stand si garantand localurilor o mai mare libertate de a organiza evenimete dupa mai putin de un an dupa ce a castigat, a triplat biletele si a redus programul localurilor la ora 23, a obligat localurile sa se antifoneze (lucru buin dar nu necesar, pt ca in centru bubuie geamurile locuintelor de la restaurante cu "nunti) si ca sa fie tacamul perfect, a majorat chiriile pt localuri...f f mult de prisos sa spun ca tinerii erau publicul nr 1 care dadea 1 leu de intrare si o faceau lata de 50 lei, acum trebuind sa dea 7,5 lei de intrare...vorba lor, adica 2-3 beri ... ca sa ajunga sa consume, asa ca prefera sa gaseasca alte locatii mai ieftine la strand se ajunge pe 2 poduri de pontoane si pe un pod pentru autovehicole, deci pt ce sa mai faca o pasarela.... pentru locuitorii unei zone inundabile care au ocupat terenurile abuziv si au conruit fara autorizatii si pe un teren apartinand ANPR... si care in fiecare an cer despagubiri pt colibele lor improvizate cand sunt inundate??? apoi domnul primar a majorat si impozitele populatie, a pus o taxa de salubritate de 100 ron pe luna pentru orice SC indiferent de marime si de starea ei, a impus taxe de autorizare si de orar de functionare pentru orice magazin si local, taxe f mari aducand aradul pe locul 1 in ce priveste taxele platite de locuitori bine, a facut si lucruri bune, a schimbat toate bordurile din oras, multe tronsoane fiind cu borduri de piatra, dar s-au schimbat cu cele noi de beton.. stiti voi cine le produce forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 articolul prezentat era pus pentru a demonstra pe deplin :P parerile unui coleg care spunea ca Boc a facut economii la buget...asta se intampla cand Basescu a promulgat legea privind cele 10 zile de concedu fortat la bugetari, pentru ca normal nu sunt bani de salarii si pensii. vad ca se tot intreaba lumea cu cine sa voteze ca toti sunt hoti...ok, diferenta o face intre cei evidenti si cei care pot devenii. in rest mult respect pentru toti votanti indiferent de obtiuni. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 Apropo de cele 10 zile de concediu fortat.....Se pare ca "inteligentii" de la Curtea Constitutionala au considerat ca este legal ca angajatorul sa trimita angajatul in concediu fara plata cu toate ca LEGEA FUNDAMENTALA dupa care ar trebui condusa aceasta tara spune clar contrariul. Aveam impresia ca doar PSD-ul a incalcat legile in perioada 2000-20004 dar ceea ce se intampla acum poate fi asemanat doar cu o guvernare dintr-o tara africana. Tot ceea ce inseamna Constituie, Coduri , lege este incalcat cu nesimtire. Asa ca eu voi merge la vot, voi vota JOS BASESCU, si ma gandesc foarte serios sa plec din tara si sa pot trai decent. Sa fiu rasplatit pe masura muncii depuse, sa mi se recunoasca drepturile si nu doar sa am obligatii. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 se pare ca am nimerit in Congo :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 am "teles ca baseasca mica mai arunca din cind in cind un ochi pe aici Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Ce votam? 2009 am "teles ca baseasca mica mai arunca din cind in cind un ochi pe aici Stie sa citeasca xxxxxxxxxx ????????????????????????????? Edited by aztec http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate