Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Superkarpata - discutie generala

dilbert

Postări Recomandate

Re: Superkarpata - discutie generala

Padurarul nu stia cine sunt aceia iar cand m-am intalnit cu el m-a intrebat daca nu cumva sunt de la mine din club. I-am spus ca bineinteles ca nu, iar el mi-a spus ca se gandea el ca doar nu o sa mergem noi sa ne calcam in picioare chiar munca noastra dar s-a gandit ca poate ii stiam pe respectivii.

Pai mai bine ii legitima.....asa, a presupus doar si aia au scapat.....stiuuu, nu sariti ca n-ar fi putut sa faca asta etc......pt ca ramane intrebarea : noi chiar n-avem in tara asta "organe" si instrumente nici sa ne protejam si nici sa gasim solutii corecte ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 235
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cred ca data viitoare trebuiesc instiintate ocoalele silvice de pe culoarul lor, nu sa le puna bete in roate insa daca sar calul sa-i arda.

4x4
Link spre comentariu

Cu ce sa-i arda? cu 30 de lei????? sunt prea mici pedepsele

Nu Adi, nu cu 30 de lei ci cu de alea grele, cum stie numai politia roman: cauciucurile nu corespund, de ce aveti prelata, de-astea din romanica. (asta daca e vorba de ars) Eu tot cred ca era mai bine daca veneau oficial, legal, sia daca se intampla sa calce o cultura sau sa culce un gard, sa-l plateasca.....

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

si daca sunt gasiti pe arie protejata tot mici sunt amenzile?

Amenzile aplicate de Garda de Mediu sunt a ordinul de cateva zeci de mi de lei, dar ar trebui aplicate organizatorului caci concurenti sunt "oameni de buna credinta" care au platit o taxa de participare si ca organizatorul trebuie sa-i asigure baza legala. Organizatorul deocamdata e de "negasit" doar un nume si un nr. de telefon austriac. Cel mai probabil cazul "Supercarpata" va fi inaintat catre Ambasada Austriei si probabil atunci se vor lua niste masuri concrete.

Imi pare rau de Max, care a vrut sa-i ajute ,ca totul sa decurga intr-un cadru legal, dar astia(concurenti) fiind anchetati, imediat au prezentat pe Max ca si cum ar facea parte dintre organizatori oficiali.

Cat despre politie, le-au oprit pe concurentii si pe drum public dar toate erau in regula dpv. al politiei rutiere.

Link spre comentariu

Amenzile aplicate de Garda de Mediu sunt a ordinul de cateva zeci de mi de lei, dar ar trebui aplicate organizatorului caci concurenti sunt "oameni de buna credinta" care au platit o taxa de participare si ca organizatorul trebuie sa-i asigure baza legala. Organizatorul deocamdata e de "negasit" doar un nume si un nr. de telefon austriac. Cel mai probabil cazul "Supercarpata" va fi inaintat catre Ambasada Austriei si probabil atunci se vor lua niste masuri concrete.

Imi pare rau de Max, care a vrut sa-i ajute ,ca totul sa decurga intr-un cadru legal, dar astia(concurenti) fiind anchetati, imediat au prezentat pe Max ca si cum ar facea parte dintre organizatori oficiali.

Cat despre politie, le-au oprit pe concurentii si pe drum public dar toate erau in regula dpv. al politiei rutiere.

Daca sunt concurenti, atunci pot dovedi cu actea (sau nu si inseamna ca sunt pe cont propriu) , acte care pot fi folosite impotriva organizatorului. Nici un organizator intr-o competitie obisnuita nu poate fi de negasit. Eu cred ca ei merg pe principiul: suntem turisti rataciti, insa nu prea merge oricum povestea.

4x4
Link spre comentariu

Stai linistit Lszabi ca am eu datele organizatorului. Inclusiv lista cu numele concurentilor si a intregului personal din echipa de organizare. Le voi pune oricand la dispozitia celor interesati.

Cat despre mine, nu e nici o problema pt ca nu am apucat ca sa fiu implicat in organizare deoarece ei s-au hotarat cu 3 zile inainte de competitie cand nu se mai putea face nimic. Am apucat doar ca sa le fac o informare legata in mod special de locurile unde nu au voie ca sa intre si anume in zonele protejate. Culmea e ca singura zona pe care le-am specificat-o foarte clar a fost exact zona Sovata. Organizatorul m-a asigurat ca pe hartile concurentilor sunt marcate zonele protejate si ca ei au fost informati ca nu au voie ca sa intre acolo. Se pare ca a fost doar praf in ochi.

Culmea e ca au pus CP-ul exact in mijlocul ariei protejate.

Asta e...Stiti cum e cu facerea de bine...

Norocul meu este ca am facut o hartie cu ei in care unul din aliniate este:

"Müller-Hartburg Dienstleistungsges.mbH se obliga ca sa obtina autorizatiile necesare de la autoritatile locale din zonele in care se desfasoara competitia."

Pe baza acestor autorizatii, urma ca eu sa le obtin permisul de organizare lucru care, va dati seama ca nu a mai fost posibil.

Sincer, impresia de alunecosi pe care mi-au dat-o prima data cand m-am intalnit cu ei, s-a confirmat acum.

Link spre comentariu

Politia nu avea ce sa le faca concurentilor deoarece masinile lor sunt inmatriculate si toate modificarile sunt trecute in acte.

Oricum, asa cum a spus @lszabi, concurentii nu sunt vinovati direct. Ei si-au platit taxa de participare si au primit de la organizator harta zonelor pe unde trebuiau ca sa mearga.

Link spre comentariu

Ai cumva hartile cu CP-urile lor ?

As fi vrut eu. :grin:

Nu. Am hartile care contin doar culoarele pe unde se desfasoara concursul. Atat si nimic mai mult. Si asta la insistentele mele. Harta pe care au primit-o concurentii nu au vrut ca sa mi-o dea.

Am pozitia CP-ului din rezervatia de langa Sovata, pe care am primit-o chiar azi de la @lszabi :tk

Link spre comentariu

Concurentii pot fi sanctionati. Necunoasterea legii nu implica rerespectarea ei, este un principiu de drept. In plus, nu organizatorul a fost prins in ilegalitate. E pe principiul "eu daca-ti zic sa sari in fantana, tu sari?"

Se sanctioneaza concurentii si eventual, apoi, organizatorul. Concurentii sunt apoi liberi sa dea in judecata organizatorul.

In alta ordine de idei, Max, prin Bv se preumbla domnii astia? Mi-ar place sa-i intalnesc, personal.

Link spre comentariu

ar fi bine. Eu azi am dat nas in nas cu vreo 5 sau 6 jipuri pline de noroi pe drumu dintre Deva si Hunedoara. Toate erau cu nr de germania si nu le stiam de prin zona.

Link spre comentariu

Cei care aveti conturi pe YouTube, bagati-le comment-uri pe la toate filmuletele cu SuperKarpata.......asta inseamna ca atat competitorii dar si organizatorii sa se sesizeze si sa inteleaga ca s-ar putea sa aiba probleme....

Eu am tot bagat, dar evident, ca ei le sterg.....

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Pentru cei interesati sau ''pasionati'' de acest eveniment, se pare ca astazi au finish party in Sibiu, aciulea sub nasul nostru.

Poate le fac o vizita cu camera foto la indemana, just for fun, ca altceva n-am ce sa fac.

Ride Free Die Free. A way of life !
Link spre comentariu

Pentru cei interesati sau ''pasionati'' de acest eveniment, se pare ca astazi au finish party in Sibiu, aciulea sub nasul nostru.

Poate le fac o vizita cu camera foto la indemana, just for fun, ca altceva n-am ce sa fac.

Salut,

Stii cumva, unde mai exact in Sibiu? Eu i-am prins anul trecut la hotel Ibis.

:h5

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Salut,

Stii cumva, unde mai exact in Sibiu? Eu i-am prins anul trecut la hotel Ibis.

:h5

Sorin

Tocmai am aflat ca vor fi ... tot la Ibis. Momentan parcarea e goala dar rezervata.

Spor.

Link spre comentariu

Tocmai am aflat ca vor fi ... tot la Ibis. Momentan parcarea e goala dar rezervata.

Spor.

Multumesc pt. info.

Am trecut pe acolo, dar in graba, ca incepea ploaia... :sc Fain echipate masinile dar din pacate nu am avut nici aparatul foto la mine ca sa le "fotez".

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Am ajuns eu dupa ploaie.

Nimic nou fata de anul trecut, mai putin numarul concurentilor.

Din povesti cu vechi prieteni care au incercat anul asta competitia, feed-back-ul e OK. Mai putin ploaia care i-a cam terminat.

Asta e, au mai facut-o odata, la fel ca in fiecare an, adica pe sustache. Nici pana seara la ora 19 nu stiau unde va fi petrecerea de sfarsit. Dar e ceva tipic. Bine ca am scapat de ei, cel putin pana la anul. Si poate ca pentru la anul ne vom uni intr-un fel sau altul sa-i mai domolim.

Toate bune si sfarsit de saptamana relaxant.

Si cateva poze:

20130530_172345.jpg.3b32abc60c5717c64d86e4ed986bbdea.jpg20130530_172353.jpg.7b8fdcc82c3154cea25f540ae4fc83d3.jpg20130530_172411.jpg.15022026ba66995b4b292d4c5ec462b1.jpg20130530_172416.jpg.9748d5d02db8462c3979456a703a676f.jpg20130530_172424.jpg.4863da3c39f76785303c10e4394406f4.jpg20130530_172428.jpg.042ccfc7478447cf8d52fc95ffa8b350.jpg20130530_174625.jpg.112c069b532bec5b991cbf74aad64754.jpg20130530_174634.jpg.fc4c7cdd6f2f8ed29fa76a68ef3ff4f9.jpg20130530_174949.jpg.291cfe85b84e3e87cda91131fc15a805.jpg20130530_175007.jpg.d4f1309819d691858f616f99941f7fa9.jpg20130530_175017.jpg.2b6afd22a136dac1532ebfea979720ed.jpg20130530_175032.jpg.71771cea5c9b3e8eaa39140b0ecc51d6.jpg20130530_175112.jpg.303e369e5b35eea3e0de07bdcaec14a5.jpg20130530_175121.jpg.a7e93e3a79eefb7f6f713929b5bf77e3.jpg20130530_175412.jpg.525c1c7fe81514e074637bbf8152e13e.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

sunt curios daca am face si noi un supertour pe la ei..asa pe sustache...ce-ar spune?

se pare ca-i admirati tare de tot de le faceti atata reclama

sau poate va plac comentariile si filmarile lor de youtube?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare