Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Superkarpata - discutie generala

dilbert

Postări Recomandate

Re: Superkarpata - discutie generala

Salutare la toti.

Am vazut topicul si am inceput sa citesc...prima oara nu amn stiut cum sa reactionez la asa ceva.. Din punctul meu de vedere cred ca acei oameni, clienti nu sunt informati de acest fapt, daca Sunt..atunci e cu premeditare si ar trebui facut ceva. Am citit cum au defrisat copaci, demontat garduri..etc...si ma gandeam ca totusi unii exagereaza, apoi am vazut pe altii care ii protejau si spuneau ca aia sunt civilizati si ca nu pot fi asa. Ei bine..parerea mea e ca sunt! La ei acasa nu arunca ceva pe jos ca stiu ca in 2 min sunt si amendati. Am locuit 6 ani in strainatate si stiu..am vazut lume apartinand multor tari care acasa nu faceau nimic dar in strainatate erau ca nistre monstrii...asa cum suntem si noi. Toti vb de noi..ca tiganii nostrii, ca noi...facem, dregem..etc....nu se uita cum toti pedofilii lor, toate jigodiile vin la noi si isi fac mendrele...asta nu mai apare in presa internationala...apai...tocmai asta ii face civilizati. Fiecare padure are uscaturile ei!

Eu unu nu sunt de acord cu asa ceva..nu poti sa organizezi ceva..chit ca e cu acordul primariei..fara sa ai o delimitare si un acord din partea celora pe unde ai sa treci. Pe degeaba da primaria accept daca tu treci pe terenul meu si pui tot la pamant, nu?!?

Daca se stie data cand se va desfasura eu personal ma inscroiu pe lista celor prezenti. In afara ca posed permis de port arma si detin numeroase jucarii..ma descurc si cu altele..si mai aduc si vreo 2 prieteni..asa..ei se antreneaza..ne antrenam si noi, corect?Fiecare in felul lui.

Dar..exista tot timpul un dar..trebuie sa luam in considerare ce am zis mai sus...poate oamenii nu stiu. Prima oara se poarta discutiile, nu? Deci trebuie asteptati si vorboit cu ei...daca oamenii inteleg de bunavoie si nesiliti de nimeni ca trebui sa isi vada de treaba..ok...daca nu..sa vina potopul. Luam niste clesti si le taiem cablul de otel sa nu aiba cu se se scoate din noroi, etc..Mai se zicea ca zic ca sunt turisti...apai le spunem..turisti?ok, dar daca va prindem pe traseul ala a 2 oara nu mai discutam ca acuma..trecem la fapte..:dr3:dr3

Deci eu ma inscriu pe lista...si cum au zis odata stramosii nostrii:

Pe aici nu se trece!!

PS Am vazut ca la parteneri sunt si romaniacs??poate stiu ei ceva de asta??

Editat de NeRv1

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 235
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

In afara ca posed permis de port arma si detin numeroase jucarii..ma descurc si cu altele..si mai aduc si vreo 2 prieteni..asa..ei se antreneaza..ne antrenam si noi, corect?........................ Luam niste clesti si le taiem cablul de otel sa nu aiba cu se se scoate din noroi, etc..Mai se zicea ca zic ca sunt turisti...apai le spunem..turisti?ok, dar daca va prindem pe traseul ala a 2 oara nu mai discutam ca acuma..trecem la fapte..:dr3:dr3

Deci eu ma inscriu pe lista...

Domnilor , nu imi vine sa cred . Ce citesc mai sus este aproape instigare la violenta ! Chiar asta este starea de spirit a unor membri ai comunitatii offroad ?

Habar nu am de Superkarpata , nu stiam nimic de acest eveniment inainte de a citi despre el aici , deci nu am vreun interes , dar abordarea asta e pur si simplu ingrijoratoare . Am citiT depre arme , de ghioage , de asteptat prin paduri , la granita . Prieteni , voi recititi ce scrieti ? Sau cei care au aceasta atitudine au EI un interes major in a desfiinta acest Trophy , ca eu nu mai inteleg nimic !

Curios fiind , le-am studiat site-ul . Oamenii au peste 20 de organizatori , cu poze si nume , numere de telefon , cativa sunt chiar romani . Au facut o competitie foarte ok , cu de toate ( am vazut filmele lor ) , cu spectacole si buna dispozitie , cu tot ce trebuie . Uitati-va la filmele noastre din paduri . Sunt la fel , deci nu devasteaza ei mai mult decat noi sau decat o fac australienii in Australia , polonezii in Polonia sau rusii in Rusia .

Solutia e foarte simpla : secretarul FRAS responsabil cu cooperarea externa ( daca nu exista e grav ) poate sa ia legatura telefonic co organizatorul principal si ii poate trimite o scrisoare fain frumos in care sa il invite sa plateasca taxele , licentele si tot ce mai trebuie . Timp exista pana in Mai 2010 si toata problema e rezolvata . daca e doar o chestiune de bani . Daca e de interese atunci se schimba povestea si devine urat mirositoare.....

P.s. Daca FRAS are nevoie de sprijin , ma ofer voluntar , benevol si fara nici o pretentie sau interes sa ajut in dezvoltarea relatiilor Federatiei cu alte federatii nationale , cu cluburi straine , cu organisme asemenatoare , foruri de orice gen . Suntem europeni sau nu ?

FAIR WINDS !

Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005

Link spre comentariu

@robertambrozie: My friend ... te rog sa recitesti toate comentariile de la infiintarea topicului si pana in prezent. Vei afla de la colegii nostri cat deranj fac acesti indivizi cand vin in "vizita" in Romania si cu cata bataie de joc ne trateaza ... (nu neaparat pe noi doi! :)

Daca posezi soft-ul cu limba germana printre cunostiintele de management (just a joke!), vei constata pe de o parte ca acesti "turisti" vin la noi atrasi de promisiunea ca aici e "jungla" si ca pot face orice cu bani putini (ceea ce la ei acasa nu mai pot sa faca demult), iar pe de alta parte, sunt instruiti sa fenteze orice intalnire neplacuta cu "autoritatile" prin folosirea unui siretlic si anume sa spuna ca sunt turisti care s-au ratacit (profita de ospitalitatea si naivitatea romanului)! Pe un alt site "lila tage.de" sunt invatati sa spuna ca sunt "organizatorii" unei competitii sportive si ca au venit in recunoasterea traseului ...

Hmm ... futu-le ...

Asa cum am mai scris, nu ma-ncalzeste cu nimic plata unei taxe catre FRAS ... as prefera sa nu vina deloc, mai ales ca asa cum am mai scris, din cauza lor or sa ne faca si noua autoritatile viata amara.

Prin urmare, cu riscul de a-ti strica impresia despre mine, votez cu cei care se opun devastarii padurilor si pamanturilor ! :uameni

P.S. Ceea ce facem NOI cand iesim in teren, nu se pune !

:2dr

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Si mai spuneti ca presa manipuleaza!:hl Topicul asta este dovada clara ca desi faptele strainilor sunt discutabile exista unii care sunt dornici de sange! Foarte tare!

@ Nerv1 ce te faci daca cei pe care vrei sa-i agresezi fizic sau sa-i impusti au copii cu ei? Hmmm....vedeti ca nu trebuie ziaristi care sa va manipuleze pt ca oricum o faceti implicit?

@Dok poti sa-mi spui cum ramane cu partea aia de juramant "SA NU FACI RAU"? Ar trebui sa faca parte implicit din viata ta, nu? "Ceea ce facem noi nu se pune"???? - serios, Dok!? Asta da argument !

Link spre comentariu

@petre: ma lasi ...? Tu lipseai sa fii lupul moralist ...

Constat ca tot ziarist ai ramas ... bineinteles ca nu poti sa rezisti pana nu trunchiezi textul original:

1. Care juramant? Nu-mi amintesc sa-ti fi jurat tie ceva. Ti-am gresit cu ceva profesional? Ti-am lezat in vreun fel interesele? Toti facem in viata mult rau semenilor sau naturii, fara sa constientizam sau fara intentie ... incepand cu experientele de laborator si terminand cu poluarea sub toate formele, fac parte din cotidian ...

2. Daca ma citezi, fa-o integral, nu scos din context: "ceea ce facem noi in TEREN nu se pune" ... sper ca ai remarcat ca este cu P.S., l-am tachinat pe Robert care ne-a reprosat ca si noi facem pagube cand iesim in teren. Ma-ntreb de ce nu te-a cuprins remuscarea dupa dezmatul de la Calugareni ... !?! :uameni

3. Constat ca brusc ai trecut in opozitie ... au ajuns austriecii cu spaga la tine? :ha:

Editat de Dok

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

Link spre comentariu

Dok era vorba de juramantul ala al vostru, special, al medicilor. Nu poti instiga la violenta intr-un mod absolut gratuit. Pe de alta parte, te rog sa-ti revizuiesti limbajul fata de mine si sa nu ma jignesti. Constati ca tot jurnalit am ramas? Hmmm....adica vreun bagabont ceva? Vreo tarfa manipulatoare? Ai mare grija Dok! MARE! Nu rosti vorbe pe care nu le-ai rosti si cand te afli la 2 metri de mine!

Link spre comentariu

Mda....recunosc ca mesajul meu a sunat cam dur dar efectiv ma saturasem sa vad cum altii vin la noi si isi bat joc scot 2 lei din buzunar si gata s-a uitat tot iar noi suntem crucificati in presa straina...dar asta e..norocul, nu? Stiu ca am zis de arme si una alta...ma cam aprinsesem..am vazut filmuletele si am observat ca au si copii cu ei..apai atunci chiar sunt inconstienti unii..stiu ca demonteaza, taie garduri...copaci,..etc..si mai iau si copii alaturi...ce chestie... Din cate stiam eu, in Germania ai nevoie de autorizatie si ca sa mergi sa faci un gratar..iar dupa cum se vede in filmulete ei taie copaci, isi fac plute..etc Apai du-te tu in padure si taie 2 copaci sa vezi ce dosar penal iti fac astia...nu conteaza ca era pt pluta sa treci apa sau efectiv pt foc. Asta e corect?

Azi imi mentin pct de vedere ca asa ceva nu ar trebui facut...de ce n-o fac la ei? nu au paduri, rauri..etc? Si judecand dupa ce au facut..dovezi..ar trebui ca asa ceva sa ia sfarsit...nu neaparat prin violenta, bataie...corporala..dar ar putea ramane fara nici un cauciuc intreg, fara carluge la troliu..si multe altele care sa-i impiedice sa mai efectueze trasee din acestea..Acolo arata o delimitare de 7000km?si se zice..Find your own track???? Adica iti alegi ce ruta vrei?Daca ala vrea sa o ia prin casa de carpici a omului, e ok? Eu nu cred..

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Dok era vorba de juramantul ala al vostru, special, al medicilor. Nu poti instiga la violenta intr-un mod absolut gratuit. Pe de alta parte, te rog sa-ti revizuiesti limbajul fata de mine si sa nu ma jignesti. Constati ca tot jurnalit am ramas? Hmmm....adica vreun bagabont ceva? Vreo tarfa manipulatoare? Ai mare grija Dok! MARE! Nu rosti vorbe pe care nu le-ai rosti si cand te afli la 2 metri de mine!

@Petre: ... buba? Cine a instigat la violenta? Poate nu realizezi ce scrii.

Nu vreau sa intru in polemici offtopic, prin urmare prefer sa ma fac ca nu te cunosc ...

Bicicleta TREK 3700

Link spre comentariu

Oameni buni! Am citit topicul de la bun inceput, cu multa atentie, inca de cand a fost postat.

Sigur ca, intr-o prima faza si eu m-am ofticat si mi-am zis ca strainii astia trebuie batuti, executati, spanzurati, tocati si dati la caini... Da pe urma mi-am dat seama ca nu asta ar fi rezolvarea.

Poate (zic eu in inconstienta mea) sensibilizarea autoritatilor noastre ar fi mai de folos, oricat de multa coruptie s-ar manifesta in randul lor. Poate ca nu ar strica daca ar incepe sa mai actioneze si in sprijinul cetateanului roman, si nu in sprijinul propriului buzunar... Si trebuie determinate cumva sa faca asta. Si, poate, dintr-o multitudine de idei, se iveste cea buna.

Apoi, imi cer scuze pentru remarca, dar daca o discutie ajunge sa degenereze in asa masura incat sa nu se mai intrezareasca nimic constructiv in ea, ba din contra... Profesiile noastre sunt diferite, dar asta nu e vina nimanui. In schimb avem o pasiune comuna, si de asta ne "intersectam " pe acest forum.

Nu vreau sa cert sau sa jignesc pe nimeni, doar mi-am exprimat o opinie.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

O sa ajungem iar niste palmasi ai boierilor.......cat de curand.

Vezi:

Deputati germani au indemnat Grecia sa vanda insule pentru a-si finanta datoria, relata joi cotidianul de mare tiraj Bild, care rezuma ideea in "Va dam bani, ne dati Corfu”.

Asa o sa se ajunga si in Romania....: ,, Ne dati Ardealul va scoatem din criza''''

si atunci chiar ca se pi.... pe noi....si fac ce vor cu tara noastra.....ca de...ei prin padurile lor nu au voie.....In fine poate si exagerez un pic....dar imi pun totusi niste semne de intrebare.

P.S.

Cat despre astia ce tine-ti cu baietii de la superkarpata....va urez ,,noroc si numai bine''

OFFROAD CLUB SIBIU

Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut

Link spre comentariu

P.S.

Cat despre astia ce tine-ti cu baietii de la superkarpata....va urez ,,noroc si numai bine''

eu chiar cred ca ai inteles gresit tot ce s-a scris in acest topic,nimeni dintre cei care si-au dat cu parerea nu cred sa tina cu acesti "baieti",parerea mea este ca si fac parte din diferite paturi sociale ,ca si noi si avem un punct comun OFFROAD-ul ,si ei au aceeasi pasiune ca si noi,si ,ma repet,cei care sunt adevaratii vinovati pentru aceste faradelegi pe care se zice ca le-au facut sunt printre noi ,dar nu au curajul sa spuna si tot ei sunt cei care iau o gramada de bani de la organizatorii externi .Mie sa nu-mi spuna cineva ca acesti oameni pot fi atat de salbatici in padurile si in tarisoara noastra si atat de civilizati in tara lor,daca nu li se zice de catre cineva de la noi ca aici este voie sa faca fiecare ce vrea in padure,sa mearga pe unde vrea,sa taie orice copac care-i sta in cale,sa treaca orice apa curgatoare pe unde vrea el etc...,lucruri pe care trebuie sa le recunoastem ca le facem si noi,cred ca nu trebuie sa ne ascundem dupa degete,si ca exemplu mergand in padure la o tura de dumineca si un copac este inclinat un pic si noi nu putem trece de el fara sa ne julim plafonul masinii ,ce facem? Il taiem si mergem mai departe.

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Ajunge cu acest topic.

Observ ca fiecare interpreteaza aceste discutii asa cum vor fara nici un pic de respect pentru ce au scris ceilalti.

@petre niteanu - comportamentul tau nu este demn de un moderator.

@Dok, ai mare dreptate in ce spui in urmatorul citat:

...Daca posezi soft-ul cu limba germana printre cunostiintele de management (just a joke!), vei constata pe de o parte ca acesti "turisti" vin la noi atrasi de promisiunea ca aici e "jungla" si ca pot face orice cu bani putini (ceea ce la ei acasa nu mai pot sa faca demult)...

Uite cu ce demonstrez asta. Un email pe care l-am primit zilele trecute de la un neamt. Cititi in special ce e cu rosu.

Hello Max,

my name is Leo and I am from Munich in Germany.

Me and two friends are going to romania this summer.

We like to explore the northen part of romania and we want to have some fun with driving offroad.Our cars are Toyota Hilux, HZJ78 and HZJ 80 all with some modifikations.

The reason while I`m kontakt you is following.

Non off us has been in romania befor and i like you to ask some questions.

Is it true that you can go allmost everywhere with the cars without getting problems with the landowner or someone else?

Is it possible to stay over night on places where you just are?(Camping)

And at last i would like you to ask for some roads or sites where it is very nice for the offroad-driving and landscape.

Even if we do not know each other we have the same hobby and i would realy appreciate a short answer from you. Maybe we meet sometime than the beers are on me!

Thank you for your help!!

Best regards

Leo

Link spre comentariu

Max this is Romania!

Ma dau cu prietenii, ma trezesc cu amenda ca am vrut sa sodomizez mierla ... In schimb strainii fac tot ce vor in Romania contra unor sume modice de bani!

Daca baietii sudeaza cu electrod de doispe acolo la feredatie ... Toate golaniile astea ale strainilor ar trebui "amendate"! Sa-i prindem, sa le luam masinile si sa-i trimitem acasa cu trenul (noi sa-l platim) ... Iar rascupararea masinii sa fie una grava ... Cat intra de la 10 cluburi pe an. Sa vezi atunci ce multinationale legale se fac si cum or sa vina si partenerii externi la sponsorizare ... le piere pofta baietilor de dixtractii pe bani putini!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

No comment.

Parerea mea e ca nu e vina lor.....doar cu concursul alor nostri se intampla asa ceva....

Problema e ca, nu stiu cum naiba, in tara asta nu se gasesc solutii la nimic, in cazul in speta oscilam, traditional as zice, intre extreme : sa-i primim sau nu?

O varianta prin care ei sa vina, sa se dea dar fara sa distruga, dar sa le luam banii (sa intre banii intr-un minister undeva, dar nu intr-un buzunar privat.....), noi nu gasim.......si nici varianta prin care sa-i oprim......ca intotdeauna, ca in orice chestiune, in tara asta se merge pe varianta "pe burta", "pe o mica spaga la un gainar local"...un fel de nici că că, nici că că.......

Link spre comentariu

Mai...da ma tot mir...eu am pus din bascalie un raspuns acolo,dar chiar nu vine nimeni cu propunerea de a scrie o scrisoare in numele vreunui club,reprezentant de seama sau semnat de 100 de offroaderi..etc,ca in Romania s-au autosesizat cluburile,membrii..etc si ca vor boicota acest eveniment daca nu fac publice PE ACEST SITE de exemplu,formalitatile,autorizatiile,aprobarile,taxele...tot ce au la mana...????Chiar nu e nimeni vorbitor de germana sa scrie un e-mail pe contact-ul lor?????Va spun eu ca renunta instantaneu jumate din cei inscrisi!!!!Nu tre sa miscam un deget!Se vor oprii chiar Ei!!!!Hai sa va vad ca are cineva raspuns afirmativ la aceasta propunere!Daca eram vb de limba germana (atentie!Nu de Engleza!)va faceam o surpriza!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@zolimeiser

Lupulainen sprehen? Carliganzih caput? Go to obi ...repairen! :ha: Ce vremuri taica ... :topce vremuri ...

Link spre comentariu

Hehe, putem sa vindem tot si tot nu iesim din criza cu Boc in frunte...

Chiar v-ati aprins, copii, nu stiu, zau, aveti un apetit civic de invidiat in primavara asta... Realitatea este ca Romania la acest moment este o jungla, concursurile de aici se organizeaza "cu telefonul" si relatiile din dotare, sa nu-mi spuneti mie ca nu e asa, regulile stricte de afara au si ele absurditatile lor, iar situatia de fapt de pe plaiurile noastre are cauza tot in nesimtirea si incompetenta autoritatilor. Eu zic sa-i lasam pe ipoteticii razesi calcati de cotropitori sa se apere cum stiu ei mai bine - daca nu cumva sunt tigani pusi pe castigat bani "conjuncturali" - si sa ne vedem in continuare de hobby-urile noastre. Vorba aia, viata e scurta, femeile si lazile de bere asteapta si noi o frecam pe forum cum sa-i bumbacim pe fritzi ca ne defriseaza urzicile si leusteanul...

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

Mai...da ma tot mir...eu am pus din bascalie un raspuns acolo,dar chiar nu vine nimeni cu propunerea de a scrie o scrisoare in numele vreunui club,reprezentant de seama sau semnat de 100 de offroaderi..etc,ca in Romania s-au autosesizat cluburile,membrii..etc si ca vor boicota acest eveniment daca nu fac publice PE ACEST SITE de exemplu,formalitatile,autorizatiile,aprobarile,taxele...tot ce au la mana...????Chiar nu e nimeni vorbitor de germana sa scrie un e-mail pe contact-ul lor?????Va spun eu ca renunta instantaneu jumate din cei inscrisi!!!!Nu tre sa miscam un deget!Se vor oprii chiar Ei!!!!Hai sa va vad ca are cineva raspuns afirmativ la aceasta propunere!Daca eram vb de limba germana (atentie!Nu de Engleza!)va faceam o surpriza!

Zehr geehrte Herr Zoli,

Fuer die so genanten "deutsche touristen", es ist Wurst egal ob Ihr einverstanden sind oder nicht nach Roumanien zu kommen ... !

Die werden so wie so vorbei kommen!

Cu alte cuvinte, "Stimate domnule Zoli, asa numitilor turisti germani, le este indiferent (li se rupe ...) daca voi sunteti de acord sau nu cu venirea lor in Romania. Ei vor veni oricum."

Personal nu cred ca participantii sunt chiar atat de "inocenti" si nu stiu la ce se expun. Din cate am citit pe forumurile lor, tocmai aceasta semilegalitate creeaza ineditul si Romania este destinatia cea mai aproape pentru satisfacerea placerii furnizate de tinuturile salbatice. E ca si cum am organiza o expeditie in Africa, unde "pericolul" este prezent la fiecare pas.

Tocmai de aceea sunt avertizati ca este posibil sa aibe intalniri neprevazute cu politia sau cu satenii.

Acest gen de informatie, creeaza suspans si atrage aventurierii, iar in lumea offroad-ului sunt multi dispusi sa riste. Aveti impresia ca printre nemti sau austrieci nu exista indivizi care ignora legile? Total gresit. De cand s-au desfiintat granitele, patrund cu nemiluita tot soiul de indivizi, de la afgani si turci, pana la bulgari si rusi.

Rigoarea si seriozitatea specific germana este mult diluata si pe cale de disparitie.

In opinia mea, doar o interventie bine argumentata la ambasada Austriei din Bucuresti, ar putea avea succes, iar aceasta nu are sorti de izbanda daca este facuta de mine sau de tine, ci doar de autoritati, respectiv ministerul de interne impreuna cu FRAS.

Tschuss !

Editat de Dok

Bicicleta TREK 3700

Link spre comentariu

Pai....hai sa incercam...scrie un memeoriu in numele offroadului Romanesc si vedem ce reactie au.Eu tot cred ca instinctul de supravietuire functioneaza inca ,iar cand vor pune in balanta ca vor merge in tara "mancatorilor de lebede"si "criminalilor ptr 10 euro"(citat de la un oficial danez)sau sa stea acasa,I-ti spun eu ca din lista aia vor renunta...Nu au teutonii astia chiar o lipsa acuta de andrenalina asa crescuta....In Africa cu ei!

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Max, ne-ai lasat in suspans.

Ce raspuns ai dat lui "Herr Leo"?

L-ai f...t in gura sau i-ai propus o oferta-pachet: cazare-campare+traseu care sa nu atinga proprietatile+zero probleme cu autoritatile ?

Presupun ca ai zeci de cereri in calitate de moderator al unui forum ce iese primul la o cautere Google.

Link spre comentariu

L-ai f...t in gura sau i-ai propus o oferta-pachet: cazare-campare+traseu care sa nu atinga proprietatile+zero probleme cu autoritatile ?

Presupun ca ai zeci de cereri in calitate de moderator al unui forum ce iese primul la o cautere Google.

Stane!Nu-l cunosti pe Max?Eu cred ca n-o sa faca nici una nici alta!O sa raspunda politicos exact ce a sintetizat in unul din raspunsurile lui.

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

L-am spus momentan faptul ca nu e adevarat ce au auzit ei cum ca poate sa faca ce vor aici, ca nu e tara nimanui (chiar daca e asa :grin: ).

Nu i-am propus pachet de cazare si asa mai departe ci m-am oferit sa le obtin aprobari daca va fi cazul, sa ii las sa isi puna corturile la mine in curte si sa le explic eu ce si cum au voie sa faca pe aici.

Au fost extrem de bucurosi de propunere dar m-am blocat cand m-au intrebat cat ii costa toate astea. Nu au inteles ca sunt musafiri la mine in curte si in casa si ca le ofer gratis toate informatiile, traseele cazarea , gratarele si berea. :grin: Nu intelegeau cum vine asta.

Nu se pune aici problema de federatie si alte taxe fiind vorba de doua masini cu scop clar turistic.

Link spre comentariu

Inteleg ca le-ai oferit o excursie gratis si prietenia ta in loc sa:

-le asiguri cazare ca sa castige ceva si hotelierul ala de la Suior.

-le faci traseul asigurat de aprobarile celor de la ocolul silvic din care sa castigi si tu si traseul sa fie destul de greu incat sa,

-le asiguri asistenta tehnica sa castige ceva si baietii tai de la service si comerciantul de piese.

Eu asa vad dezvoltarea turismului neconventional. Omul trebuie convins ca orice costa.

Ca altfel, va veni anul urmator cu prietenii sau clientii lui fara sa te mai caute si pe traseul pe care tocmai l-a memorat in gps cand l-ai aratat tu gratis.

Sau poti face asa, ca sa fiu in nota generala a acestui topic,ii conduci intr-un loc in care ai aranjat in prealabil o ambuscada cu haiduci inarmati cu drujbe,furci,topoare, ca sa-i sperii incat sa nu mai calce niciodata pamantul sfant si virgin al tarii noastre.

Link spre comentariu

Stane ...nu toti facem ceea ce facem ptr o bucata de cascaval! Nu ma surprinde reactia lui Max ... Si stiu de ce procedeaza asa ... :grin:

Link spre comentariu

Sau poti face asa, ca sa fiu in nota generala a acestui topic, ii conduci intr-un loc in care ai aranjat in prealabil o ambuscada, cu haiduci inarmati cu drujbe, furci, topoare, ca sa-i sperii incat sa nu mai calce niciodata pamantul sfant si virgin al tarii noastre.

:g:br :y Yes, yes, yes ... bravo Stane ... pe ei, pe mama lor ... :hw:dr3:h5:banana la lupta tovarasi ... ! :2dr

Bicicleta TREK 3700

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare