rd_adi Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Este cineva interesat de o iesire in 7-8 in teren pe undeva spere munte? Cu stat peste noapte sau revenit acasa noaptea? Propunere Cluj-Tarnita-Lapustesti-Dealu Mare-Valea Fericirii-Belis-Cluj ... 0769.183073 pentru cine e interesat! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Clujeni iesim in 7-8 in teren? Ti-ai luat permisul Adisorule? As venii si eu cu voi dar am cursuri la facultate weekendul asta :sr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Clujeni iesim in 7-8 in teren? Iesirea a fost facuta! A iesit foarte bine desi spre sfarsit am stat vreo 12 ore la o balta dar urmeaza poze.... Nu inca nu veni carnetu ....inca :P :ha: NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Clujeni iesim in 7-8 in teren? baga poze adi sa vedem si noi aceea balta pacat ca nu suntem in aceeasi categorie ca am putea iesi impreuna suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate