moshu68 Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Cruci cardanice si cadrane -Niva 1600 Salutare.Eu am facut rost de doua cruci cardanice care au gresoarele filetate in capatul pastilei.nu mai am probleme cu gresatul cardanului de fata dar a ramas cel de spate. Gasit si schimbat cruci cardane fata si spate,cu gresor pe pastila,made in France,cumparate de la mag. de la Cluj,pret 30 lei. Doua din cele vechi erau fara gresoare,de unica folosinta,una a fost facuta praf si cealalta mai avea putin pana sa sara din cardan. Dupa inlocuire am ramas surprins de schimbare si comportament,fara vibratii si zgomot. Sa auzim numai de bine!:wink: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 (editat) Re: Cruci cardanice si cadrane -Niva 1600 Si eu am avut ceva probleme la cardanul de spate si am inlocuit cucile, s-a rezolvat prb, dar acum imi bate rau cardanul de fata, tre sa le schimb, dar vezi ca de multe ori daca nu bate ceva la o niva iti faci probleme, OARE CHIAR MERGE MASINA? ce-i cu linistea asta?:banana Editat Februarie 7, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate