Miron Sorin Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 loc de intilnire benzinaria mol la intrarea de pe A2 in ora de intilnire 10.00 scop probare planetare si un pic de distractie traseu propus pe linga A2- Balaceanca -Popesti Leordeni se termina cu o fasole cu ciolan pentru cunoscatori zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: kamikaze la balceanca 08.11.09 Nu uitati si de pachetel sa facem si o campeneasca mica...... Novicii sunt invitati si ei !!! :W KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: kamikaze la balceanca 08.11.09 Mitsu Pajero 3.0 V6 cu AT-uri merge? pe traseul propus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: kamikaze la balceanca 08.11.09 Mitsu Pajero 3.0 V6 cu AT-uri merge? pe traseul propus? Merge, sufe sa ai iar daca nu ai se gasesc..... :) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: kamikaze la balceanca 08.11.09 baeti veneam si eu maine dar ma duc la o vanatoare baftta :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 loc de intilnire benzinaria mol la intrarea de pe A2 in ora de intilnire 10.00 scop probare planetare si un pic de distractie traseu propus pe linga A2- Balaceanca -Popesti Leordeni se termina cu o fasole cu ciolan pentru cunoscatori De aceea statea masina asa cumintica si zambitoare in parcare ! :grin: Sa aveti vreme buna :grin: ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 ...........sa va noroiti bine......nici eu nu pot veni (mersi miron de tel :h5 )......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 Acum m-am trezit din :x :x :x cred ca v-a iesit cu bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 Multumesc frumos de Invitatie ...a fost super super. Multumesc Sorin si Vali pt primi pasi in OFFroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 Super iesirea cu baietii din Timisoara Raul si Sorin....imi pare rau de furtun...dar era in plus :ha: poze mai pun maine cand icarc si filmuletele..... Pentru cei care au facut traseul si-l cunosc sa stiti ca autoritatile isi fac treaba :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 [youtube:3pkfqdtm] [/youtube:3pkfqdtm] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 Vali peste ati prins in stuf ?:grin: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raul_tm Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: kamikaze si nu numai la balceanca 08.11.09 salutare baieti....super a fost iesirea.... intr-un final ne-am adaptat cu MRL-uri,Gume mai bune si Shufa+ocheti... am si eu cateva poze de la aceasta iesire.... sper ca sa iesim cat de curand din nou... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate